Дневен хороскоп за 9 ноември 2018 година: Прекрасен шанс за Овните, Телците повишават авторитета си

0
285
хороскоп за 11.01.2019

Овен
През този ден звездите ви дават един прекрасен шанс да поправите грешки, които сте допуснали в последно време. Постарайте се да проявявате търпимост и доброжелателно отношение към околния свят.
Иначе има опасност сарказмът и нервните ви реакции на случващото се да ви направят непоносими в очите на околните.
Телец
Денят преминава под знака на духовното преображение, преодоляване на съмненията и съчувствието. Днес трябва да проявите великолепна организираност, рационално използване на силите и практичен подход, за да успеете в обществените ангажименти.
Само по този начин може да се подобри материалното ви благосъстояние, а авторитетът ви да порасне.
Днес не трябва да отказвате на молби. Бъдете съпричастни към проблемите на околните. Помагайте със средства и съвети.Вижте как поднасяме извиненията си в зависимост от това, каква зодия сме (ЧАСТ 1)Всички правим грешки, за които рано или късно осъзнаваме, че трябва да се извиним. Но дали това се с…Oct 14 2018vsyakajena.com

Близнаци
Звездите ви предвещават успех в сферата на обществената дейност. Увлекателната работа, с която се заемате, ви носи добри резултати и уважение.
Голямата ви работоспособност прави впечатление на всички. Следобед са възможни трудности.
Не бива да ги приемате близо до сърцето си. Това, което ви се струва за неуспех скоро може да се превърне в печалба за вас.
Рак
Денят преминава под знака на мъдростта и справедливостта. Не бива да проявявате алчност и егоизъм. Не отказвайте на отправени към вас молби.
Звездите ви препоръчват да проявите жертвоготовност. Вслушвайте се в съветите и поученията.
Днес може да имате шанса за възстановяване на отдавна прекъсната връзка.

Лъв
Днес душевното състояние на мнозина от вас е далеч от хармонията. Несъответствието между желания и действителност може да ви докара до депресия или агресия.
Не ви се препоръчва днес да правите сериозни планове или да взимате заеми. Благотворен е физическият труд.
Ако намерите сили да се справите с вътрешните си проблеми може да имате успехи. Не е изключено до края на годината да подобрите материалното си положение.
Дева
Вероятно е някои несбъднати надежди да ви разочароват. Възможно е двусмислено отношение към вас. Неблагоприятно стечение на обстоятелствата затруднява действията ви.
Вероятно е да се наложи да защитавате активно позициите си. Не изяснявайте семейните си отношения.
Избягвайте споровете, защото те може да предизвикат конфликт. Отделете внимание на близък човек.

Везни
Звездите съветват мъжете от знака да поканят гости днес. Този ден е благоприятен за хармонични отношения и възстановяване на стари връзки. Вероятно жените от зодията могат да осъществят една романтична среща.
Не оставяйте без внимание поривите на душата си. Изцяло се отдайте на чувствата си.
Скорпион
Денят преминава под знака на преображението, милосърдието и преодоляването на съмнението. Безоблачен е семейния ви живот. Днес можете да възстановите прекъснати дружески отношения.
Следете за знаците на съдбата и ги тълкувайте правилно. През този ден може да заложите основите на близка промяна.

Стрелец
Днес е добре да отложите взимането на важни решения за по-късно. Може да ви се наложи детайлно и трезво да оцените ситуацията около вас. Трябва да извършвате само правилни действия, за да се предпазите от грешки по невнимание.
Силните емоции могат да ви попречат. За да избегнете неприятни усложнения, препоръчва ви се да бъдете съсредоточени и разсъдливи.
Козирог
Вие може да се проявите при реализирането на голям проект, изискващ координираните усилия на няколко участника, различни обществени организации, фондове и фондации.
Способността ви да предвиждате ви позволява да прогнозирате развитието на събитията и по този начин да ви предпази от неприятности.Какво извинение да очакваме от човека до себе си в зависимост от зодията му (ЧАСТ 2)Определено всеки човек намира за удачно да се извини по свой собствен начин. Някои хора ясно осъзнав…Oct 12 2018vsyakajena.com

Водолей
Вероятно е днес да се наложи активно да отстоявате своята гледна точка и възгледите си. Независимо от ситуациите, опитайте се да запазите спокойствие.
По някое време през деня може да ви се прииска да се усамотите. Направете го, така имате време за размисъл върху някои житейски ситуации около вас и можете да вземете правилни решения, как да се държите с някои хора.
Риби
Възможно е да се появят въпроси, над които не сте се замисляли до сега и да се наложи да им отделите повече време. Срещите ви зависят от емоционалната ви настройка и поведение.
Може някои неща да ви отнемат повече сили и време отколкото сте си планирали. Необходимо е да съумеете да направите правилна оценка на случващото се.
Източник dunavmost.com