Дневен хороскоп за 8 октомври 2018 година: Лъвовeте да отложат всички планове, трайни доходи за Девите

0
271

ОВЕН
Особени проблеми и трудности днес не ви очакват. Все пак успехът е по-вероятен преди обяд затова всичко важно свършете тогава. По-късно ще се появят подозрения за честността на другите и неувереност в правилността на собствените решения. Настроението ви може силно да се влоши. Оставете проблемите на работа и у дома не товарете близките си със своите преживявания. С времето ситуацията ще се проясни. Бъдете внимателни по финансови въпроси.

ТЕЛЕЦ
Всичко започнато през този ден може да има щастливо продължение. Денят е подходящ за годеж и брак, зачатие. Също така сключените договори ще са печеливши. Някои от вас може да загубят ума си, увлечени от красив и мистериозен непознат. Не е изключено да се възползват от вашата откровеност и великодушие. Близък приятел ще ви помогне да се върнете на земята и да погледнете реално на нещата.

БЛИЗНАЦИ
В семейството ви всеки дърпа чергата на своя страна и това създава напрежение в отношенията. Сами си създавате повечето проблеми. Вашата неангажираност към дома и семейството дразни партньора ви. Търговските операции и изгодните покупки ще са успешни днес. Не се доверявайте много дори и на близките си приятели, твърде са възможни са измами и предателство. Срещи с приятни хора и нови запознанства ще задоволят желанието ви за общуване.

РАК
Днес с лекота ще постигате неща, които ви се струват невъзможни. Разумът и интуицията ще ви помогнат да излезете от сложна ситуация. Разумно разпределете силите си, за да се справите с всичко започнато. Не е изключено да получите финансова подкрепа за ваш проект. Може да получите изгодно предложение за работа. Ако не знаете как да постъпите посъветвайте се с по-опитни в тази сфера хора. Емоциите ви са противоречиви. Безпричинна тревога се сменя с приповдигнато настроение.

ЛЪВ
Отвсякъде ви заливат с противоречива информация и различни слухове, което може да ви извади от равновесие. Нямате твърда основа, на която да стъпите. Отложете за известно време всички решения и планове както в личния, така и в професионалния живот. Заемете се с текущите си задачи. Не губете чувството си за реалност, защото лесно може да попаднете в лапите на мошеници и аферисти.

ДЕВА
Неприятностите в последно време са ви направили недоверчиви и предпазливи. Ще се държите настрана и няма да допускате никого до себе си. Не се бойте от чувствата си и разкрийте сърцето си пред любимия човек. Проверете предварително цялата информация за хората, с които искате да започнете сътрудничество и партньорски бизнес. Така сключеният договор ще ви осигури трайни доходи. Предстоят ви ползотворни срещи с интересни и приятни хора.

ВЕЗНИ
Този ден не е подходящ за започване на съдебни дела и нови важни проекти. Препоръчително е да довършите започнатото и да подредите документацията и вещите си. Заемете се само с нещата, които може да свършите максимално самостоятелно. Не обещавайте нищо на никого. Изяснете отношението си към партньорите, колегите си и преразгледайте плановете и тактиката си на поведение към тях. Личният живот също ще изисква вниманието ви.

СКОРПИОН
Приемате твърде лично всичко, което видите и разберете. Повишената ви чувствителност само ще ви навреди ако не успеете да я държите под контрол. Обективната оценка на ситуацията ще ви помогне да вземете правилно решение, особено по финансови въпроси. Но не разчитайте на сигурен успех и печалба. Може да получите интересно предложение от чуждестранни партньори. Вечерта, в уюта на семейния ви дом, може да изясните отношенията си с близките.

СТРЕЛЕЦ
Стабилността в семейството и успехите на децата ви радват и осмислят живота ви. Възможно е да получите наследство или по-висок пост в службата. Бъдете в центъра на събитията както в работата, така и в личния си живот. Не оставайте в ролята на наблюдател, а се възползвайте от всяка предоставена ви възможност. Разчитайте на своите способности и умения, за да постигнете успех.

КОЗИРОГ
Постоянно се съмнявате във всичко и във всички. Ако не се вземете в ръце ще изпуснете много благоприятни възможности. В личния ви живот също церят хаос и неразбиране. Излишните разговори само ще ви изморят и няма да изяснят отношенията ви с любимия човек. Нови предложения за работа и бизнес ще открият нови перспективи в различни сфери на живота. Може да пробвате и със собствен бизнес, да започнете творчески проекти и други.

ВОДОЛЕЙ
Днес имате възможност да изплатите стари дългове и да разрешите някои проблеми в живота си. От вас се изисква да проявите търпение, издръжливост, доброта дори и към тези, които не са настроени приятелски към вас. Излишната мнителност и неорганизираност може да ви доведат до криза във финансовото ви положение. Не експериментирайте и не стройте неосъществими планове. Овладейте стреса и скоро ще можете да прецените реално ситуацията.

РИБИ
Деловото партньорство ще се окаже успешно. Няма да е лесно, но накрая ще стабилизирате финансовото си състояние. Ако вярвате на своя любим не искайте нови и нови доказателства за неговата любов. Не бъдете толкова неуверени и подозрителни, защото ще го изгубите. Наслаждавайте се на чувствата и емоциите си в общуването с него. Независимо от всичко съхранете оптимизма и душевното си равновесие.
Източник astrovega.org