Дневен хороскоп за 8 ноември 2018 година: Благоденствие за Козирозите, лицемери застрашават Водолеите

0
356
хороскоп за 11.01.2019

ОВЕН
Хранете се здравословно
Не всичко се случва според вашите предварителни изисквания и това до голяма степен ви прави недоволни и заядливи. Избягвайте излишните спорове и кавги с хората около себе си. Обърнете повече внимание на начина си на живот. Потърсете информация за храните, които употребявате в ежедневието. Изхвърлете вредните храни от менюто си.
ТЕЛЕЦ
Неочаквани конфликти
Промените, които са на път да ви се случат днес, пробуждат силно вътрешно напрежение. Успеете ли да го овладеете и да не го показвате навън, денят ще бъде успешен. Но въпреки всичко днес може да се окаже много разнолик ден, пълен с конфликти и разправии, без въобще да имате пръст в цялата тази работа.Всеки подхожда към противоположния пол по различен начин: Ето как флиртува всяка зодияНякои хора умеят да флиртуват с лекота, докато за други това се оказва доста трудно. Някои хора лесн…Oct 4 2018vsyakajena.com

БЛИЗНАЦИ
Не се отклонявайте
Вие преминавате през огромна житейска промяна. Но днес бъдете по-обрани в маниерите и действията си. Не споделяйте своите бъдещи намерения с хората около себе си. Ще попаднете на такива, които няма да ви подкрепят, и е възможно да ви разколебаят. На този момент не ви е нужно да бъдете разколебавани.
РАК
Запазете спокойствие
В четвъртък сутрин изпипвайте всеки детайл и не се занимавайте с много дейности наведнъж. Ще се разсеете и грешките ще блеснат още в първия миг. Успехът се крие в спокойствието. Опитайте да владеете ситуациите, хората и себе си. Днес по никакъв начин не си позволявайте да излезете извън черупките си.

ЛЪВ
Бъдете уравновесени
За да се справите с трудностите, днес трябва да бъдете спокойни и уравновесени. Оставяйте си време за самите себе си между ангажиментите. Усамотяването е път към личното ви щастие и емоционална стабилност. Предстоят ви промени във финансов аспект. Съветвам ви да не харчите безразсъдно, особено в следобеда и вечерта.
ДЕВА
В очакване на новото
Намирате се в щастлив период. В състояние сте да направите резки промени и те да са изразени в средата на общуване, в смяна средата на живот. Стремете се към нови запознанства, които да облагородят живота ви. Имате нужда от разместване на пластовете. В очакване сте да ви случи нещо ново до дни.

ВЕЗНИ
Не бъдете алчни
В четвъртък сте нервни и всяка дреболия, която не е по вашите правила, ще ви ядосва. Кипвате бързо, а това в никакъв случай няма да се хареса на колегите и партньорите. Внимавайте, ставате все по-меркантилни и когато поставяте финансови условия, отсрещната страна не е в състояние да ги изпълни. Не се надскачайте.
СКОРПИОН
Възобновявате проект
Въпреки напрежението днес сте вдъхновени да постигнете голяма част от целите си. Бъдете готови да започнете начисто с един проект, който бяхте захванали някъде във времето назад, но го бяхте изоставили. На работното място получавате подкрепа в часовете до обяд. Не злоупотребявайте с доверието им.

СТРЕЛЕЦ
Не давайте заем
В четвъртък се налага да бъдете малко по-обрани в изказванията си, за да не привлечете неприятни погледи върху себе си. На работното място се предоверявате. Гледайте по-скоро за своите лични интереси, отколкото за интересите на другите. Даването на заем днес може да се окаже лоша идея, тъй като няма да ви върнат парите дълго време.
КОЗИРОГ
Благоденствие
При вас идва момент, в който промените и новостите започват да ви заливат малко по малко. Това е процес, започнал съвсем неотдавна, но продължаващ със силни темпове и в следващите дни. Намирате се в прекрасен момент. Чувствате спокойствие и удовлетворение от живота. Излъчвате доброта и я предавате на хората около себе си.Страната, в която ще намериш перфектната половинка, според зодията сиТърсиш любовта? Може да я откриеш на следващата дестинация, която ще посетиш. Но как да я избереш? С…Oct 7 2018vsyakajena.com

ВОДОЛЕЙ
Ще ви използват
Бъдете внимателни. Не слушате вътрешния си глас и това ще бъде причината да ви подведат хора, чието желание е да се възползват от вашите качества и умения. Новите запознанства никак не са за предпочитане, въпреки че доста умело ги завързвате. Не сте никак предпазливи, а това на свой ред ще ви обкръжи с лицемери.
РИБИ
Позитивна енергия
Денят, който предстои за вас, е благоприятен и доста позитивен. Не се отпускайте, а работете с максимална мощност за реализация на идеите си до обяд. Срещате хора, които са ви полезни, и с тяхна помощ ще постигнете някои от целите си. В личен план денят също е зареден с позитивна енергия. Използвайте я, за да хармонизирате взаимоотношенията си.
Източник borbabg.com