Дневен хороскоп за 8 март 2019-а година

0
258
vsyakajena всяка жена дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 8 март 2019-а година

Петък ще бъде един непредвидим ден не само поради своята празничност, но и поради по-голямата динамика в развитието на различни събития и по-голямата комуникация между хората.
Днес избягвайте прояви на самонадеяност или пренебрежителност към други хора, както и не се поддавайте на напрежението, което ще възникне в определени моменти, пише dunavmost.com. Някои от вас ще имат ангажимент свързан с здравословен проблем на роднина.
При мъжете ще възникне необходимост от разрешаване на битов или технически проблем, включително такъв свързан с транспортно средство, което притежават.Ето как реагира всяка зодия на лош денВсеки човек си има лоши дни, в които нещата не вървят по план или пък съвсем се объркват. В такива д…Feb 25 2019vsyakajena.com

Овен
хороскоп овен
Не е изключено да дадете повод на любимия си човек да ви ревнува. Предстоят ви срещи с необикновени хора, отличаващи се със своеобразното си отношение към живота, странни идеи и на пръв поглед, недостижими цели.
Полученото от вас при тези срещи може да се окаже полезно за вас и семейството ви.
Този ден е добър за контакти с чужденци и чуждестранни фирми, а също за сключването на договори с чуждестранни партньори. Сделките с пари са успешни.
Телец
хороскоп телец
Вие вървите направо към целта без да губите напразно времето си, избягвайки извънредната работа и празните разговори. Не отклонявайте предложението малко да припечелите.
Днес може да държите чувствата си под контрол. Възможен е важен телефонен разговор, касаещ близки хора.
Близнаци
хороскоп близнаци
Що се отнася до сърдечните ви дела, е възможно да преживеете доста разочарования и тъга, но те няма да вгорчат и ожесточат вашето сърце. Не сте привързани към семейството и затова в личния си живот можете да се сблъскате с неуспехи.
Близнаците с много превъзхождат околните в интелектуално отношение, те имат необикновен начин на мислене, богато вдъхновение, надареност в областта на изкуството или ораторско майсторство, склонност към самоусъвършенстване.
Не сте зависими от парите, затова правите повече за благото на близките си, отколкото за себе си.

Рак
хороскоп рак
Не е изключено любовната лодка на много Раци да се разбие в първото препятствие. Ако в брака ви е възникнало напрежение, то втората половина на деня е подходящо време за неговото отстраняване.
Отношенията ви с колегите са малко напрегнати, за което по-скоро сте виновни вие, тъй като твърде силно им натрапвате волята си и смятате, че сте прави само вие.
Стараете се да върнете дълга си при първата възможност и тя скоро се появява, тъй като никак не ви се нрави да бъдете длъжник някому.
Лъв
хороскоп лъв
Днес Лъвовете са надарени с жив, енергичен ум, честолюбие, целеустременост и с това покоряват любимия човек. Младоженците се сблъскват с битови трудности, които проверяват техните отношения.
Много Лъвове се проявяват като спокойни, целеустремени, разсъдителни хора, които малко говорят, но много правят.
Материалните блага малко ви интересуват, само като средство за съществуване.
Дева
хороскоп дева
Не се опитвайте да се противопоставите на възобновяването на сърдечните отношения. Не пришпорвайте събитията – всичко може да се измени в последния момент.
Може да сте въвлечени в ненужни контакти или съмнителни делови връзки, които няма да донесат нищо друго освен проблеми и разочарования.
Препоръчва ви се да проявите пестеливост, тъй като ви очаква нестабилност.

Везни
хороскоп везни
Възможно е неочаквани новини за любимия човек да ви изкарат от равновесие, разваляйки настроението и самочувствието ви. Възможни са недоразумения, заяждания и противопоставяне.
Отношението на Везните към близките се отличава с неоправдана рязкост и дори грубост.
Днес сте способни на авантюри и рисковани начинания. Може да почувствате у себе си сили да измените хода на настъпващите събития, да се намесвате във всичко и да давате съвети. Избягвайте излишеството във всичко.
Скорпион
хороскоп скорпион
Влюбените Скорпиони са способни да изменят своето поведение и дори външния си облик. В своите победи и успехи не забравяйте за близките си, които през цялото време са ви поддържали.
Успешен ден за сполучливото завършване на започнатите дела, планирането и началото на нов кръг в дейността.
Стрелец
хороскоп стрелец
Може да се появи голяма увереност в собствените си сили и съответно, възможност да изразите чувствата си. Преливащата от вас енергия може да всели радост и оптимизъм в околните.
Независимо от всичко, звездите ви препоръчват да поддържате инициативата и активността в работата си, за да се обърне ходът на събитията във ваша полза.
Може да ви се наложи да трупате парите бавно, а поради неподходящи роднини и близки често да чувствате че парите ви се изплъзват.

Козирог
хоросокоп козирог
Възможно е да изпитвате раздразнение и обида. Увеличава се противопоставянето между вас и околния свят. На мнозина от представителите на този знак чувството за справедливост може да измени.
Претенциите им към околните едва ли са обосновани. Днес са възможни провали в работата, въпреки, че мнозина от вас се отличават с дълбоко чувство на отговорност, любов към реда и прилежание.
Няма да е зле, ако намерите съмишленици и покровители, поддържащи вашите начинания.
Водолей
хороскоп водолей
Бъдете внимателни с новите познати, които напоследък са се появили край вас. Общуването с тях може да ви постави в изключително неловко положение. Препоръчва ви се да проявите тактичен подход при решаването на семеен въпрос.
Незавършените дела и неустойчивото обществено-политическо положение може да доведат до неприятности за Водолеите-чиновници и ръководители.
Не взимайте пари на заем, а преминете на режим на икономии.
Риби
хороскоп риби
Емоционалният ви и интимен живот може да бъде достатъчно наситен. Препоръчва ви се колективен труд, физическо натоварване и изпълнение на домашните дейности.
Работещите в детски, спортни и рекламни учреждения или свързаните с общественото хранене, организацията на развлечения, изложбите-базари и аукционите ги очаква много плодотворен и доходен период.
Старайте се във всичко да спазвате законите, бъдете внимателни, подписвайки делови и други документи.Ето кой сезон е най-добър за сватба според зодиятаВсеки си има свой любим сезон. Има месеци, които са по-подходящи за сватба от други, според астролог…Feb 22 2019vsyakajena.com