Дневен хороскоп за 7 септември 2018 година

0
260

ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV)
Максимално внимание проявявайте, когато пътувате или сте в командировка. Има опасност от силни травми. Предпазливостта ще ви помогне да се справите с негативните тенденции. Компанията на близките ви хора ще ви помогне да предотвратите някои неприятности. Използвайте времето да направите равносметка на свършеното през последните дни и да приключите проектите си. Днес е най-неподходящия ден да решавате важни въпроси и да започвате нови неща.

ТЕЛЕЦ (Taurus, 21.IV–21.V)
Малко недоразумение с деловите партньори може да прерастне в голям конфликт на интереси. Затова не насрочвайте важни срещи и преговори за днес. Въобще ограничете ненужните разговори и контакти. Добросъвестно се отнесете и към домашните си задължения. Интуицията ще ви подскаже как да действате с човек, към когото не сте равнодушни. Използвайте обаянието си в свой интерес. Това ще ви помогне да постигнете спокойствие и доверие.

БЛИЗНАЦИ (Gemini, 22.V–21.VI)
Периодът е подходящ за себеизява и разкриване на творческия ви потенциал. Постарайте се да избягвате категорични изказвания и насмешки, сведете до минимум ненужните контакти и разговори. Решително се захващайте за нови проекти, а близките ви ще подкрепят всичките начинания. Не си правете илюзии за новата работа, възможно е да са ви обещали повече отколкото е в действителност. Бъдете внимателни на пътя и у дома, за да избегнете злополуки.

РАК (Cancer, 22.VI–22.VII)
Днес се пригответе бързо да превключвате от една задача на друга. Избягвайте силните емоционални прояви в контактите с хората около вас. Творческите ви таланти и чувството за хумор ще ви помогне да отвеете конкуренцията. Подобрявайте уменията и знанията си и без капка съмнение претворявайте идеите си в професионалната сфера. Не бъдете прекалено всзискателни към другите, защото ще получите в отговор същото отношение.

ЛЪВ (Leo, 23.VII–23.VIII)
Изправени сте пред трудния избор между професионалните задължения и желанието да прекарате повече време със семейството си. Бъдете организирани и ще съчетаете успешно и двете неща. В любовта се осланяйте повече на здравия си разум, а не се предавайте изцяло на чувствата, защото иначе няма да свършите нищо. Прегледайте финансите си и се постарайте да отделите малко средства за кратка почивка. Разчитайте на приятелите си за някои творчески проекти, но не приемайте никакви съвети от тях.

ДЕВА (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Деловата ви активност и работоспособност ще ви помогне да се справите с много служебни задачи. Умствената работа и творческите проекти ще са по-удачни днес, отколкото заниманията с рутинна работа. Обръщайте повече внимание на сътрудничеството с деловите си партньори и защитете интересите си. Задграничните контакти ще ви донесат интересни съвместни проекти и скоро ще покажат очаквани резултати. Съзнателно търсете щастливи шансове и благоприятни възможности.

ВЕЗНИ (Libra, 24.IX–23.X)
Неочаквано и значително може да забогатеете днес. Зашеметяващи промени във външния ви вид и страхотен шопинг са само началото. За да привлечете вниманието на човек, който ви е заинтригувал, трябва да станете по-смели в думите и действията си. Любов и спокойствие царят в семейните ви отношения и вие с удоволствие се наслаждавате на уюта и комфорта у дома. Моментът е подходящ за големи семейни празници и мероприятия.

СКОРПИОН (Scorpius, 24.X–22.XI)
Голям и изгоден проект, който ще ви възложи ръководството, ще стане не само интересна работа, но и възможност значително да подобрите финансовото си положение. Всички финансови въпроси решавайте с трезв разум и внимателно следете инвестициите си. Събирайте необходимата ви информация, координирайте хората, които са ви нужни и уговаряйте срещи на високо ниво. Романтична вечеря с любимия ще е прекрасен завършек на един успешен ден.

СТРЕЛЕЦ (Sagittarius, 23.XI–21.XII)

Трудете се упорито и качествено и с помощта на влиятелен човек ще може да се придвижите нагоре в професионалната сфера. Сведете до минимум комуникациите и разговорите. Отложете вземането на важни решения, не е изключено странична намеса или субективна преценка на ситуацията може да ви накара да гоните вятъра. В отношенията си с членовете на семейството бъдете сдържани и не задълбочавайте избухналите конфликти.

КОЗИРОГ (Capricornus, 22.XII–20.I)
Имате шанс бързо и леко да решите финансовите си проблеми. Може да ви върнат стар дълг или да ви предложат изгодна сделка. Внимателно подбирайте хората, с които контактувате. Възможно е голям конфликт на работното място да ви накара да се замислите за нови източници на доходи. Прекарвайте повече време навън тъй като тъкмо сега може да срещнете човека, с когото ще споделите живота си. Научете се да се разбирате в семейството от половин дума и животът ви ще стане по-лек и щастлив.

ВОДОЛЕЙ (Aquarius, 21.I–19.II)
Днес ще се радвате, че близък човек се е върнал най-накрая от дълго пътешествие. Прекарайте сутринта заедно на чаша кафе и споделяне на впечатления. По-късно през деня може да се заемете с неотложните си задачи и финансовите въпроси. В семейните връзки цари разбирателство, с партньора успешно градите отношенията си. Възможно е да възстановите някои прекъснати приятелства. Вслушвайте се във вътрешния си глас. Той няма да ви подведе по пътя ви към духовно израстване.

РИБИ (Pisces, 20.II–20.III)
С парите днес бъдете практични и разумни. Не си струва да влагате средства в проекти, които ви се струват още от самото начало провали. Важен разговор с началника може да се отнася до вашата заплата. В любовта също рискът няма да донесе очакваният резултат. Човекът, когото сте харесали, може да не се окаже такъв, за какъвто сте го смятали. Избягвайте зависимостта от други хора, дори да са ваши любими. Среща със стари приятели може да ви разведри.
Източник astrovega.org