Дневен хороскоп за 7 ноември 2018 година: Скорпионите влизат в нов период, прекрасна новина за Стрелците

0
241
хороскоп за 11.01.2019

ОВЕН
Приберете се по-рано вкъщи
Днес не е активен ден за вас. Оставете се на течението и не избързвайте да поставяте начала, защото не е сигурен успехът им и благоприятното развитие след това. Отдайте се на своите собствени нужди. Имате желание да се приберете по-рано от работа. Ако това не противоречи на дневния ви график, направете го.
ТЕЛЕЦ
Проявявате гъвкавост
Очаква ви благоприятен ден, въпреки малките неразбории, които са причинени от липса на разбирателство между вас и обкръжението. Гъвкавостта и умението да се приспособявате бързо и безпроблемно са най-добрите ви качества, които в този ден ви помагат да се впишете в новата обстановка, в която попадате.Вижте как поднасяме извиненията си в зависимост от това, каква зодия сме (ЧАСТ 1)Всички правим грешки, за които рано или късно осъзнаваме, че трябва да се извиним. Но дали това се с…Oct 14 2018vsyakajena.com

БЛИЗНАЦИ
Борба с негативните качества
Очаква ви ден на борба и желание да превъзмогнете някои свои лични неудобни качества. Виждате, че притежавате пороци, които ви пречат в нормалното общуване с близките и хората около себе си. Едва ли точно днес ще ги изкорените от характера си, но сега поне сте наясно с тях и малко по малко започвате да ги изчиствате.
РАК
В позитивно настроение
Очаква ви напрегнат, но доста благоприятен ден. Още сутринта чувствате позитивна енергия, която искате да пренесете навсякъде в общуването с хората около себе си. Откликвате на всякакви молби и сте съпричастни с чуждата болка. Предупреждение в хороскопа ви е да не започвате нищо ново до 18.00 часа.

ЛЪВ
Не стартирайте нови дела
Опитайте да овладеете емоцията и да позволите на положителната енергия около вас да ви подейства благоприятно. Очаква ви ползотворен ден, ако гледате философски на нещата и не позволявате на лошото настроение да ви обсебва. Довършете вече започнати ангажименти и не стартирайте нови дела.
ДЕВА
Внимание към семейството
Сряда не е най-добрият ден за предприемане на действия както от вас, така и от останалите хора в зодиака. Едва ли ще намерите съмишленици, защото всеки се е заел с нещо уж важно и не иска да отмести поглед от него. Обърнете повече внимание на личния си живот. Бъдете повече време със семейството си и своите най-близки хора.

ВЕЗНИ
Овладейте агресията
В сряда усещате, как напрежението малко по малко се разсейва. Това обаче не е най-добрият ден за подемане на инициативи, колкото и да ви се струва, че е дошло време за ново начало. Отложете го за утре. В личните взаимоотношения днес не проявявайте агресия, колкото и близките да ви дразнят и ядосват.
СКОРПИОН
На стендбай
Намирате се пред прага на изцяло нов период, който ще ви донесе шансове за развитие и промяна. Днес само надниквате, какво ви очаква от утре нататък. Денят обаче е неблагоприятен ден за нови инициативи. Не бързайте, имайте търпение. Всичко идва с времето си. Засега бъдете на стендбай и се гответе за големи промени.

СТРЕЛЕЦ
Успокойте темпото
От днес работната седмица става по-мъчна за вас, защото навлизате в период, в който е по-добре да си почивате. Ако нямате тази възможности, тогава по-добре не подемайте инициативата за каквото и да е било. Довършете някои свои рутинни ангажименти. Сряда не е никак лош ден, а в следобеда ви носи една прекрасна новина.
КОЗИРОГ
Добра новина
Въпреки напрежението, което е характерно при всички знаци, включително и при вас, сряда се очертава като благоприятен ден. Редите задачите си по важност и ги вършите в срок. Доволни сте от себе си, а вечерта ви чака добра новина, която си заслужава да полеете в семейна или приятелска среда.Какво извинение да очакваме от човека до себе си в зависимост от зодията му (ЧАСТ 2)Определено всеки човек намира за удачно да се извини по свой собствен начин. Някои хора ясно осъзнав…Oct 12 2018vsyakajena.com

ВОДОЛЕЙ
Краен срок: 18.00 часа
Предстои ви важен служебен ден, изпълнен с множество ангажименти, които са с изтичащ срок за вършене. А срокът е до 18.00 часа. Ще се справите, ако се мобилизирате. Разчитайте единствено на себе си. Сега чувате много слухове и мълви за себе си, които се носят зад гърба ви. Не им обръщайте внимание.
РИБИ
Не става според вашите планове
Очаква ви емоционален ден. Будите се с желанието да направите доста неща, да реализирате промени. Обстоятелствата обаче са други. Срещате трудности почти навсякъде. Повече от очевидно е, че няма да свършите намисленото. Приемете го като щастливо намигване отстрана на съдбата.
Източник borbabg.com