Дневен хороскоп за 6 септември 2018 година: Девите с успехи в работата, Везните харчат парите си с кеф

0
232

ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV)
Гледате на бъдещето с увереност в себе си и своите възможности. Нови срещи, неочаквани запознанства и непредвидени разходи, свързани с тях, ще наситят деня ви. Не давайте воля на агресивни емоции. Ако нещо в другите не ви устройва това не е повод за скандал. Заради необоснованата ви ревност може да влошите отношенията си с любимия човек. Известен прагматизъм в емоциите и действията ще ви е от полза, за да избегнете недоразуменията.

ТЕЛЕЦ (Taurus, 21.IV–21.V)
Бъдете спокойни и уравновесени, не си струва да вземате прибързани решения. Значителни промени предстоят в живота ви, свързани с професионалното ви развитие. Не разчитайте, че съдбата ще направи всичко вместо вас. Трябва да съставите ясен план за действие и твърдо да го следвате. Финансовото положение трябва да бъде под строг контрол, за да не се окажете без никакви средства. В личния живот зарадвайте любимия с романтични сюрпризи и му отделете повече внимание.Всяка зодия мрънка за различни неща. Ето какво дразни всеки от зодиакалните знациИзвинението е човешко. Всички ние имаме недостатъци и всички грешим. Въпреки това, не се ограничавай…Aug 31 2018vsyakajena.com

БЛИЗНАЦИ (Gemini, 22.V–21.VI)
Пазете силите си, защото ви чака тежък ден. Обърнете внимание на хората около вас. Увлечени от своите идеи и стремеж към материално благополучие може да изпуснете възможност, за която отдавна мечтаете. Запазете спокойствие и не нажежавайте обстановката, когато общувате с колеги, роднини и началници. Постарайте се да намерите компромис в спорните ситуации и всичко ще се нареди. Днес не са изключени някои проблеми със здравето.

РАК (Cancer, 22.VI–22.VII)
Днес ще ви върви в играта, а не в любовта. Но не се разстройвайте. Знаете, че близките и любими хора ви ценят и уважават. Някои от вас може да се отправят на продължителна задгранична командировка. Ако предишните дни сте се измъкнали успешно, без да направите някоя глупост, сега е моментът да оцените миналите събития и да си направите правилните изводи. Ще се усетите пълни с живот и желание за действие. Ще бъдете способни да доставите много приятни минути на себе си и на всички около вас

ЛЪВ (Leo, 23.VII–23.VIII)
Днес ще поемете лидерската функция във всички сфери на живота. На работното място ще трябва да доказвате професионалните си качества на дело, а не думи. В деловите операции с успех ще реализирате предприемаческите си способности, но не бива да очаквате финансови резултати веднага. Не злоупотребявайте с любовта на вашите близки и при всяка възможност ги подкрепяйте. Вашето раздразнение и агресия едва ли ще бъдат оценени и приети безропотно от хората, с които контактувате днес.

ДЕВА (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Не всичко в живота се решава с пари. В това ще се убедите днес и вие. Толкова упорито се опитвате да забогатеете, че изпускате много по-важни неща. Най-вече любовта на близък човек. Вашият стремеж към ред и прагматичност в емоциите – на кого какво да дадете, ще накара много хора да се отдръпнат от вас. В работен план нещата се развиват добре за вас и дейността ви ще бъде насочена към постигане на бързи резултати.

ВЕЗНИ (Libra, 24.IX–23.X)
Не обещавайте повече отколкото можете да изпълните. Ако се провалите другите ще ви нарекат лицемери. Днес с удоволствие ще похарчите честно спечелените си пари за красиви неща за дома или да отидете на мечтано пътешествие. Нуждаете се от известно уединение, за да поразмислите на спокойствие върху тревожещите ви проблеми и да потърсите подходящ начинн за разрешаването им. Вечерта може да прекарате в приятен разговор с любимия човек.

СКОРПИОН (Scorpius, 24.X–22.XI)
Нови начинания във всички сфери на живота ще се реализират с успех. Вашите амбиции, самоувереност и отчужденост може да не се харесат на всички. Контролирайте поведението си и не бъдете толкова категорични в мнението си по всички въпроси. С любимия човек ще се наложи да проведете откровен разговор и може би ще успеете да укротите ревността си и да намерите компромис. В противен случай отношенията ви ще се влошат и да се решите на радикални мерки.

СТРЕЛЕЦ (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
На хоризонта се появяват нови перспективи или красив любовен роман. В живота ви започва нов светъл период и може да се почувствате наистина щастлив човек. Не пръскайте много пари за покупки, пътувания и развлечения ако възнамерявате да си търсите нов дом. За да постигнете успех е необходимо по-често да се вслушвате в съветите на шефа си. Потърсете компромис между работата и семейството. Близките ви хора се нуждаят от вас.

КОЗИРОГ (Capricornus, 22.XII–20.I)
Може внезапно да установите, че привичната и скучна работа е започнала да ви носи добър доход. Ако ви предложат нова длъжност не се колебайте и приемете. На новото място се постарайте да направите добро впечатление на ръководството с професионалните си качества и способности. Много колеги няма да са доволни от вашето бързо издигане, затова не споделяйте творческите си замисли с тях. Паричните разходи може да ви доведат до банкрут ако не внимавате.

ВОДОЛЕЙ (Aquarius, 21.I–19.II)
Успехът ви е гарантиран, затова смело се захващайте с каквото си поискате. Създавайте си нови контакти, но по-малко се вслушвайте в съветите на странични малко познати ви хора. Особено ако не са сведущи по въпроса. Не предприемайте рискове и авантюри. Запазете спокойствието и здравето си. Малко шопинг за удоволствие и разходките сред природата ще ви разведрят. Любовта ще ви направи още по-енергични и дейни. Тя ви дава крила и без нея нямате желание за живот.С партньора ви сте от една и съща зодия? Вижте дали тази комбинация е сполучливаКогато партньорите споделят еднакви интереси, имат същия темперамент, се разбират и връзката би тряб…Aug 20 2018vsyakajena.com

РИБИ (Pisces, 20.II–20.III)
Деловите връзки и голямата трудоспособност ще ви помогнат да оправите бързо финансовото си състояние. Творческите срещи, посещения на изложби и културни дейност ще ви доставят великолепни емоции. Вероятно ще срещнете много нови и интересни хора. Главното е да поддържате своето творческо вдъхновение и душевен подем. Някаква твърде настойчива и безпринципна особа ще се опита да се намеси в живота ви. Не й се доверявайте, особено за своите любовни дела.
Източник astrovega.org