Дневен хороскоп за 5 февруари 2019

0
237
vsyakajena всяка жена дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 5 февруари 2019-а година
Овен
хороскоп овен
През този ден романтичните отношения са спокойни. Домашната работа се нуждае от вашето внимание. За вас е много важно да запазите добри отношения с членовете на семейството си и вашите родители.
Възможни са краткосрочни пътешествия и делови пътувания. За Овните са възможни големи загуби, кражба или загуба на пари.
Телец
хороскоп телец
Възможно е през целия ден да се стремите да намерите вътрешна хармония с любимия си човек. Поради склонността си към незабавно взимане на решения е възможно да направите прибързан избор, преди да сте оценили възможни алтернативи.
Отново ви се препоръчва усамотение и спокойна почивка. Може да се разходите из близкия парк или гора.
Бъдете по-близо до Земята – вашата стихия. Днес едва се тревожите от прозаичните финансови дела.
Близнаци
хороскоп близнаци
Умеейки да давате блестящи съвети на другите, вие няма да се възползвате от тях в любовните си отношения. От общоприета гледна точка вашият брак е сполучлив, но днес преминава през сурови изпитания и разочарования заради роднините.
Днес сте предразположени сутринта да станете късно и през деня да се излежавате на дивана.
Няма да ви върви в хазарта, спекулациите и проектите за „бързо забогатяване“.

Рак
хороскоп рак
Сега сте твърде авторитарни и се стараете да наложите на избраника си своята воля. В течение на деня семейният ви живот е напрегнат, но през следващите дни отношенията в дома ви се нормализират.
Голямо удоволствие ви носят развлекателните пътувания. Нужно е да преминете на режим на икономии.

Лъв
хороскоп лъв
Този ден няма да ви донесе нищо добро в любовните отношения. Не е изключено, ако вашите разпореждания не се изпълняват мигновено, да се дразните и да започнете да си изкарвате яда върху домочадието.
Днес ви се препоръчва спокойна почивка. Възможно е у вас да възникне желанието за благотворителност.

Дева
хороскоп дева
Възможна е повишена емоционалност на Девите. Излишната откровеност може да даде в ръцете на неприятелите силно оръжие против вас и вашето семейство.
Далеч от дома се откриват нови перспективи – побързайте да се възползвате от тази възможност. Бъдете внимателни с тефтера и документите си.

Везни
хороскоп везни
Избягвайте общуването с „нужните“ хора, нови увлечения и познанства. Не давайте повод за двояко тълкуване на вашите изказвания и постъпки. Първата половина на деня е неблагоприятна поради вашата разсеяност.
Днес оказват влияние нервните претоварвания от миналите дни, прекомерните удоволствия, развлечения и нежеланието да се ограничавате.
По паричните въпроси трябва да сте предпазливи и пестеливи. Нужен ви е здрав оптимизъм, за да преодолеете депресията, която понякога ви обхваща.

Скорпион
хороскоп скорпион
Днес може да сте с променливо настроение. Изпитвате ту разочарование от собствените си сили, ту изблик на самоувереност. Трябва да се вслушате във вътрешния си глас и да бъде готови за всичко, което ви поднася идващия ден.
Изостреното чувство за справедливост днес няма да ви позволи да наблюдавате спокойно негативните процеси около вас.
Възможни са изблици на негодувание и агресия. Възможно е да отделите повече внимание на финансовите си дела.

Стрелец
хороскоп стрелец
Възможно е да ви запознаят с човека на вашите мечти и вие да разберете, че си струва само с него да свържете живота си. Не забравяйте през цялото време да се интересувате от здравето на възрастните ви роднини.
Възможно е другарска сбирка да ви отвлече от работата и семейството, затова не се учудвайте, ако не ви пуснат у дома.
Дошло е времето да се откажете от вредните навици, при това в най-широк смисъл. Може да изгубите суми, които сте дали на заем и да изпитате трудности с изплащане на дълговете.

Козирог
хоросокоп козирог
Струва си да определите среща с любимия си човек в приятелски кръг – по този начин подчертавате своите достойнства и получавате енергетична поддръжка. Близките ви обкръжават с грижи и създават комфортни условия у дома.
Звездите ви предупреждават за рисковани предприятия, съмнителни познанства и дела, свързани с риск за здравето. Голяма вероятност от загуба на пари и документи.

Водолей
хороскоп водолей
Възможно е да видите човек, за когото сте мечтали. Благоприятно е сключването на договорености и годежи. Бракът обещава да бъде здрав и дълъг. Денят е благоприятен за пътешествия и общуване.
Съвместно прекараното време укрепва взаимното разбиране в семейството. Пълноценният отдих на открито и добрият сън ви помагат да се освободите от напрежението.
Не правете големи покупки, а купете на близките си малки подаръци.

Риби
хороскоп риби
Благоприятен ден за възстановяване на прекъснатите връзки и отношения. Най-одухотворените Риби, надарени с фантазия и вдъхновение, могат да удивят околните със своите постижения.
Те чувстват любов и уважение. Звездите препоръчват по възможност да прекарате деня си у дома, взимайки всички мерки за подобряване на външния си вид.
В този ден е добре да дадете подаръци на близките си хора, да си върнете дълговете и да почистите дома си.
Източник dunavmost.com