Дневен хороскоп за 4 януари 2019 година: Козирозите сбъдват мечтите си, любовни трепети за Рибите

0
260
хороскоп за 11.01.2019

Овен
Силна раздразнителност може да предизвика желанието да нагрубите или обидите дори любимия човек, да ви подтикне към авантюри. Няма по-подходящ ден от днешния за активен отдих и разходки.
Излезте извън града в тясна приятелска компания. Вероятно е харчене на пари за дреболии.
Телец
Дори и съзнавайки погрешността на своя избор, няма да можете да отидете на прекъсване на отношенията си. Възможно е леко раздразнение, тъй като не търпите вмешателство в личните си дела и не обичате контрола.
Активни, любознателни и подвижни, днес взимате участие в празнични мероприятия и увеселителни пътувания.
Близнаци
В любовта си сте увличаща се и страстна натура, ненавиждаща сложните, объркани отношения, макар че днес може и сами да ги объркате. Веселите представители на зодията се ползват с популярност и понякога може да нарушават общоприетите норми, а поставени в твърди рамки – може да се разбунтуват.
Възможни са срещи с приятели. Склонни сте да се съревновавате с всеки, едновременно да играете няколко различни игри, способни сте да забравите за поражението, за обидите и дребните разногласия.Ето как според зодията можем да разберем дали човекът срещу нас ни харесваАстролозите определено ни изненадват постоянно с много интересни факти, свързани със зодиакалните зн…Jan 1 2019vsyakajena.com

Рак
Възможно е настроението ви да се мени бързо, да има пристъпи на депресия и самота. Може да има скарвания с любимия човек, в резултат на което да се затворите в себе си и да сте раздразнителни.
Раздразнените могат да са придирчиви и да напердашат децата и партньора си. Препоръчва се спокойна почивка. Не си струва да каните гости, както и вие да ходите на гости.
Лъв
Много от вас са надарени с интелект и магнетизъм, което привлича към тях поклонници. Възможно е да изберете правилна позиция и да обедините роднините в едно здраво семейство.
Днес сте душата на компанията, леко можете да постигнете благоразположението на хората и само със своето присъствие да оживите всяко общество и да донесете със себе си радостта и топлината на общуването, излъчвайки оптимизъм и вяра в светлото бъдеще.
Дева
Стройте най-смели планове, тъй като всичко се урежда сполучливо. В някои семейства може да се появи потомство. Младите може да разчитат на помощ от родителите или на някого от роднините.
Благоприятни са пътуванията и почивката извън дома. На шофьорите се препоръчва да бъдат внимателни зад волана, тъй като са вероятни аварийни ситуации.

Везни
Нужно е да поговорите откровено със своя избраник и като резултат да получите яснота във взаимните си отношения. Постарайте се да контролирате ситуацията и да не развалите отношенията си с никого.
Денят е благоприятен за рисковани операции, нови познанства и планиране на дейността в далечна перспектива. Късметът съпътства спортистите и хората на изкуството.
Скорпион
Мнозина от вас чувстват, че приливът на жизнени сили и усилената енергетика са напълно достатъчни за решаването на възникналите проблеми. Днес сте разположени към комфорт и разкош.
Чувствителните и емоционални Скорпиони са способни на дълбоки размисли и силна любов. След празничната суета е възможна умора и раздразнителност.
Стрелец
Днес може да сте съзерцателни и склонни да се отдадете на мечти. Много от вас получават удоволствие от съзерцаването на това как техните съвети и практически указания се претворяват в живота и носят плодове.
Можете прекрасно да си отпочинете. Не си струва да се криете у дома, съществува великолепният шанс да разширите кръга на полезните си познанства.Всяка зодия има своите силни страни! Ето коя е твоята, според зодиакалния ти знакКакто всеки човек се различава от останалите, така и той си прилича с други хора, които имат някакви…Dec 14 2018vsyakajena.com

Козирог
Мечтите ви могат да се сбъднат, ако успеете да убедите любимите си хора да вземат участие в интересуващо ви мероприятие. Не се страхувайте да се радвате на живота и да мислите за бъдещето, да си поставяте поредните задачи и избирате нови цели.
Вие сте изпълнени със сили, енергия и оптимизъм, които са достатъчни за трима. Можете да си отдъхнете с чиста съвет.
Напълно възможно е съпруг или близък човек да ви помогне да разрешите финансов проблеем.
Водолей
Можете да почувствате как ви залива вълна от чувственост и екзалтация. Днес Водолеите са склонни да се придържат към традиционните възгледи и се стараят да не изпъкват особено сред общата маса.
Оптимизмът, физическата подвижност и рационалното хранене са гаранцията за здраве.
Днес се отличавате с наблюдателност и способност по детски да се радвате на живота.
Риби
Успехът сред лицата от противоположния пол ви е гарантиран. Много от вас преживяват необикновени романтични епизоди. Притежавате вродена интуиция по отношение на обстоятелства и хора и от нея трябва да се ръководите при общуването.
Чака ви необикновен живот, необикновени събития и епизоди, пророчески сънища и неочаквани откровения.
Източник dunavmost.com