Дневен хороскоп за 4 септември 2018 година: Близнаците довършват ремонти, Раците да избягват любовни авантюри

0
270

ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV)
Днес може да получите това, което искате. Както в професионално отношение, така и в семеен план нещата се развиват отлично. Финансовата ситуация се обръща във ваша полза и ще получите дивиденти от своите вложения. Позволете си почивка, за да възстановите изразходваната енергия. Любовта е източник на мъчителни размисли, но не си струва да се разстройвате за това. Скоро охладнелите чувства могат да избухнат с нова сила. Напълно възможно е да срещнете и нова любов, която ще ви накара да забравите за всичко останало.

ТЕЛЕЦ (Taurus, 21.IV–21.V)
Домашните задачи, проблеми с роднини и приятели ще запълнят деня ви. Трезво преценете ситуацията и ще намерите правилното решение на повечето проблеми. Силните емоции и странично влияние могат да ви попречат затова бъдете внимателни при общуване с нови хора или на пътя. Вечерта внимавайте да не станете жертва на мошеници, които могат да провалят замисленото приятно мероприятие. Романтична вечеря на свещи би придала нови ярки краски на вашите отношения с любимия човек.Външният вид за тях е много важен. Вижте кои 4 зодии са най-суетните в зодиакаТелец
Телецът иска да изглежда добре, защото това го кара и да се чувства добре. Дори когато са под …
Sep 3 2018vsyakajena.com

БЛИЗНАЦИ (Gemini, 22.V–21.VI)
Независимо от деловата ви натовареност не изпускайте от поглед семейните проблеми. Вземете се в ръце и завършете започнатия ремонт или благоустройството на дома. Вашия партньор с удоволствие ще се включи във вашите проекти и ще предложи своята помощ. Експериментите в личния ви живот няма да донесат желаните резултати, затова оставете всичко така както е на този етап. Най-много да предизвикате ненужни спорове и напрежение.

РАК (Cancer, 22.VI–22.VII)
Ако си намерите достойна цел задължително ще я постигнете. Не обръщайте внимание на язвителните забележки на колегите си или критиките на близките ви, вие си знаете, че сте способни да постигнете успех. Не се поддавайте на любовни изкушения. Вместо да пърхате в очакване на нереални мечти и розови облаци, по-добре се отдайте на любимо занимание или хоби в усамотение. Обмислете на спокойствие следващите си планове и си починете добре.

ЛЪВ (Leo, 23.VII–23.VIII)
С лекота ще намирате общ език с когото поискате и с удоволствие ще общувате на всяка тема с различни събеседници. Възможно е да срещнете човек, който ви е близък по дух. Твърде вероятно ви очаква поврат в съдбата, свързан с промяна на работата или местоживеенето. Днес може да станат ясни професионалните и финансовите ви перспективи. Любов от пръв поглед може да затъмни всичко и всички около вас. Бъдете все пак благоразумни и не се хвърляйте през глава в емоциите.

ДЕВА (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Днес с удоволствие ще контактувате с тези, които ви се струват достатъчно интересни и оригинални. Възможно е човек от чужбина да обсеби вниманието и грижите ви. Нови идеи може да насочат професионалните ви амбиции в нова посока. Направете приятна изненада на семейството си или ги заведете на пътешествие, което ще остави приятни спомени за всички вас. Във финансово отношение денят е успешен, затова не забравяйте да си купите лотариен билет.

ВЕЗНИ (Libra, 24.IX–23.X)
Не позволявайте на проблемите да ви потопят в черна депресия. Използвайте днешния ден да се срещнете със стари приятели. Ако ви поканят на вечеринка или друго интересно мероприятие не отказвайте. Най-добре прекарайте времето си в компанията на другите. Самотата днес не е полезна за вас. Свежите идеи и нестандартният подход към всяка работа ще ви донесат успех и ще открият пред вас нови перспективи в живота. Съставете планове за действие и ги следвайте по пътя към целта.

СКОРПИОН (Scorpius, 24.X–22.XI)
В личния си живот проявете активност, за да постигнете стабилност и хармония. Денят е благоприятен за промени. Може да смените работата си или местожителството. Вашите планове за живота са убедителни и перспективни. Бързо ще се ориентирате във всяка ситуация и лесно ще намирате правилното решение. Така ще привлечете и надеждни партньори. Всички свои планове обаче ще можете да осъществите само ако сте готови на активна работа и целеустременост в действията.

СТРЕЛЕЦ (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
Днес сте настроени на социална вълна. Обществената работа и благотворителност ще заемат голяма част времето и мислите ви. Никога не е късно да бъдете такива каквито сте мечтали. Ако се замисляте да смените местоживеенето си или дори да напуснете страната сега е моментът да направите първите крачки към осъществяване на това намерение. Вечерта може да се радвате на романтична среща с човек, когото дълго време сте се опитвали да спечелите. Новите емоции и романтични преживявания ще ви завладеят напълно.

КОЗИРОГ (Capricornus, 22.XII–20.I)
Има вероятност да се разочаровате в този, когото обичате от все сърце. Не го приемайте толкова трагично. Ситуацията може лесно да се промени. Може да вложите енергия в ремонт, преместване или да поработите в градината. Ако приятната компания е важна за вас постарайте се да намерите близки по дух хора, с които да прекарвате времето си. Имате шанс да увеличите доходите си и не го изпускайте. Вашите способности и темперамент ще ви помогнат да привлечете вниманието на противоположния пол.

ВОДОЛЕЙ (Aquarius, 21.I–19.II)
Интересна и доходна работа ви очаква. Благодарение на близък приятел ще разберете, че сте способни на много повече от това просто да седите в офиса. В личния живот трябва да проявите инициатива и да поканите любимия човек на романтична среща. Направете първата крачка към човека, който ви привлича. Може той да се окаже вашата съдба. Обърнете внимание и на децата. Те ще са щастливи да ви последват на разходка, на поход или за риба.Тези 6 зодии винаги ще застанат до вас в трудните моменти. Ето на кого можем да разчитамеОвен
Овните постоянно проверяват как се чувствате и питат дали сте добре. Така показват своята подкр…
Sep 3 2018vsyakajena.com

РИБИ (Pisces, 20.II–20.III)
Не тръгвайте на дълъг път. В личния си живот не се хващайте за дреболии, които само ще ви докарат депресия. Днес не се поддавайте на негативните емоции, които могат да ви накарат да извършите необмислени постъпки, за които дълго да съжалявате. Ще ви бъде трудно да преценявате хората и ситуациите и е възможно да направите големи грешки. Бъдете по-скромни в желанията си и тогава те могат да се изпълнят.
Източник astrovega.org