Дневен хороскоп за 4 октомври 2018 година: Проблемен ден за Овните, Телците да не се доверяват излишно

0
258

ОВЕН
Днес са вероятни някои проблеми в личния живот. Прекалено раздразнителни и войнствени сте и възраженията и непокорството на партньора ви действа като червен флаг. Ако партньорът ви е твърде послушен бързо губите интерес. Най-накрая може да срещнете човек, който искрено ще ви заинтригува. Това е вашата сродна душа, затова не го изпускайте. Внимателно се отнасяйте към своите задължения както на работа, така и у дома. В противен случай рискувате да изгубите много.

ТЕЛЕЦ
Днес проявете търпимост към своите близки. Вероятните конфликти ще може да разрешите само с откровен и искрен разговор. Успешно ще разрешите отдавнашен финансов проблем с много вложени пари. Най-накрая ще получите очакваните дивиденти. Бъдете сдържани с непознати хора. Не се доверявайте излишно, за да не съжалявате по-късно за прекалената си доверчивост. Денят е подходящ за започване на строителство на нов дом, да се занимавате с благоустройство на жилището.Всяка зодия ще научи ценен урок тази есен. Ето какъв е той за всеки зодиакален знакВсеки ден, всеки месец и сезон животът ни учи на нещо, за да водим по-добър начин на живот. Ако се ч…Sep 27 2018vsyakajena.com

БЛИЗНАЦИ
Днес в семейството ви може да възникнат разногласия заради нерешени битови проблеми. Всеки има различно виждане за решаването им и трябва да съгласувате мненията си. Въведете ред в документите и застраховайте имуществото си. Моментът е подходящ за покупка и продажба на жилище. Не прекалявайте с изискванията си към любимия човек, защото може да изгубите всичко. Прекарайте деня в уюта на собствения си дом.

РАК
С помощта на приятели може да разрешите семейните си проблеми. Дори ще ви помогнат и с чистенето на дома. Не се притеснявайте да поискате помощ. Търсете начин да укрепите позицията си на работното място. Проявявайте инициатива и настойчивост. Възможностите, които ви се предоставят, ще ви помогнат да се измъкнете от трудната ситуация. Лесно ще намерите и допълнителни доходи, които ще ви помогнат да стабилизирате финансовото си положение.

ЛЪВ
Денят е благоприятен за довършване на започнатото, за анализиране на изминатия път, за общуване с близките ви хора. Не проявявайте излишна ревност и подозрителност към любимия, за да не развалите окончателно отношенията си с него. Може да се отправите на далечно пътешествие с приятели или близки или да ги поканите на гости. Моментът обаче не е подходящ да сменяте местоживеенето си или за започване на ремонт и други тежки работи.

ДЕВА
Очакват ви любовни приключения далеч от дома. Бъдете внимателни обаче ако имате сериозни отношения с някого. Дали си струва да изгубите всичко, което имате заради краткотрайна авантюра. Не вземайте важни решения и не сключвайте големи сделки и договори. Има голяма вероятност поради недоглеждане или грешки да да се провалите. Изобщо през този ден почивайте повече и се дръжте по-скромно в компанията на другите.

ВЕЗНИ
Нови партньори могат да предложат изгодни проекти. Предразположени сте да рискувате, да играете хазарт, но не прекалявайте, защото загубите ще са колосални. Изобщо не разчитайте на печалба в казиното, за да закърпите бюджета си. Бъдете внимателни и предпазливи. Не вярвайте на клетви и обещания, избягвайте контактите и празните разговори. Осигурете си достатъчно почивка и направете някои процедури за укрепване на здравето и самочувствието си.

СКОРПИОН
Сега е моментът за равносметка и коригиране на дългосрочните планове. Преразгледайте уговорките си с партньорите и шефовете. Възможно е да се откажете от някои нови предложения или вече започнат проект. Може да се появи желание да промените всичко от външността си до вътрешните си духовни ценности. Творческите личности ще получат нови възможности за изява. Правете всичко с много любов и отдаденост и ще бъдете възнаградени.

СТРЕЛЕЦ
Днес ще бъдете изненадани от човек, за когото винаги сте си мислели, че не можете да разчитате. Хората обаче се променят с годините и затова трябва да преразгледате възгледите си за много неща. Денят е подходящ за започване на строителство, за сключване на брак. Бъдете готови да довършите започнатото и веднага да започнете нещо ново. Нужно е да проявите търпение и издръжливост в отношенията си с другите, за да избегнете напрежението и стълкновенията.

КОЗИРОГ
Внимателно изпълнявайте задълженията у дома и на работа. Романтиката не ви достига, а любовна среща или неприятна постъпка на любимия ще ви разочарова. Вероятно ще се наложи да изяснявате отношенията си, но направете това внимателно и спокойно в откровен разговор. Някои финансови въпроси не търпят отлагане, затова се заемете с разрешаването им. Много време ще посветите и на битови въпроси. Семейството ще ви подкрепи и атмосферата у дома ще се нормализира.

ВОДОЛЕЙ
Днес ще имате възможност да надникнете и в най-отдалечените и скрити кътчета на дома си и да въведете ред. Всичко ще бъде огледано и планирано за подреждане и ремонт. Вашата половинка ще ви подкрепи безусловно и така ще заздравите отношенията си. Всичко решавайте заедно и не допускайте нежеланието да се занимавате с битовизми да развали настроението ви. В никакъв случай не губете оптимизма си и не се ядосвайте на справедливите критики по ваш адрес.Къде всяка зодия среща любовта? Ще се изненадате от резултатитеВъпреки че искрата може да бъде запалена във всяка ситуация, астролозите смятат, че има места, в кои…Sep 23 2018vsyakajena.com

РИБИ
Делово пътуване ще ви донесе нови възможности за професионално развитие. Само бъдете внимателни на пътя, за да не попаднете в аварийна ситуация. Довършете първо започнатите неща и едва след това започвайте нещо ново. Днес ще ви се предостави възможност да промените интериора у дома. Ще задоволите естетическите си търсения и ще подобрите битовите условия. С минимални разходи ще промените дизайна и ще създадете уютна атмосфера. Използвайте личното си обаяние, за да привлечете близките си към своите проекти.
Източник astrovega.org