Дневен хороскоп за 31 юли 2018 година: Везните да избягват конфликти с роднини, стари дългове тормозят Скорпионите

0
243

ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV)
Противоречиви емоции ще се сменят днес от сутринта. Лесно ще се палите, но и много бързо ще изстивате до пълно безразличие. Постарайте се да прекарате сутринта в по-комфортна обстановка. Ще се наложи да се съобразявате и да сменяте тактиката в общуването с другите в зависимост от ситуациите. Може да поискат от вас да изпълните отдавна дадено обещание. Възможен е и неочакван обрат в събитията, който няма да е във ваша полза. Проблеми ще ви създават приятели и близки. Семейните проблеми ще предизвикат непредвидени разходи.

ТЕЛЕЦ (Taurus, 21.IV–21.V)
От началото на деня ви очакват недоразумения и разногласия. Неприятни новини, свързани с близки хора или професионални неуспехи допълнително ще ви натоварват. Не се огорчавайте ако денят ви се окаже доста тежък. С времето проблемите ще се разрешат, може да разчитате на помощта на някой покровител. Скрити здравословни проблеми може да ви обезпокоят неочаквано. Отделете време за някои оздравителни процедури или дихателни упражнения. Така по-бързо ще възвърнете формата си.Приятелка с бившия? Тези 4 зодии поддържат приятелството, дори след изчезванеПериодът след раздяла за доста двойки е много объркващ и труден. Някои изобщо не искат да чуват един…Jul 17 2018vsyakajena.com

БЛИЗНАЦИ (Gemini, 22.V–21.VI)
Днес са възможни проблеми с получаването на важна информация, тя ще пропада или ще идва със закъснение при вас. Ограничете деловите контакти до минимум ако не можете бъдете търпеливи и дипломатични. Не е желателно да започвате нови проекти и внимателно изучавайте документацията, с която работите. Възможни са и грешки във финансовите документи, затова проверявайте по два пъти всичко. В семейните или партньорските отношения са възможни проблеми и неспазени договорки. Ще се наложи да преразгледате и коригирате плановете си за бъдещето.

РАК (Cancer, 22.VI–22.VII)
Заемете се с любима работа и оставете всички домашни задължения за по-късно. Много от вас ще се носят из облаците на мечтите и ще строят планове без да полагат никакво усилие за реализирането им. Контролирайте по-добре емоционалните си пориви и се заемете с наложителните задачи. Не се претоварвайте и направете някои укрепващи здравето процедури. В противен случай може да ви очаква преумора и недостиг на енергия. Остатъкът от деня прекарайте с децата или близките си хора. Така ще изгладите някои недоразумения.

ЛЪВ (Leo, 23.VII–23.VIII)
Склонни сте да се заблуждавате и да се поддавате на илюзорни мечти. Мнителност и тревожност ви пречат да погледнете трезво на реалността. Едва ли ще направите непоправима стъпка, но няма да можете и да се отпуснете. Постарайте се да не се поддавате на страхове и не преувеличавайте своите проблеми. Дайте възможност на творческото си въображение и вдъхновение да се реализира. Напълно възможно е музата да ви посети и да създадете шедьовър. Може да се колебаете между стари и нови планове за бъдещето.

ДЕВА (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Много от вас ще се занимават с решаването на семейни проблеми. Децата или близки родственици ще изискват вниманието ви и участието ви в някои събития. Не се изнервяйте, а проявете търпение и мъдрост, за да се справите бързо и мирно с неочакваната ситуация. Денят е благоприятен за обществените дейци, туристически агенти или колективни мероприятия. Днес професионалните и финансовите ви дела ще се окажат много тясно преплетени. Доходите, получени от работа или любимо хоби, ще отидат за погасяване на някои стари дългове.

ВЕЗНИ (Libra, 24.IX–23.X)
Повече от всичко друго днес ще ви вълнуват проблеми, свързани със семейството и близки роднини. Между впрочем повечето от от тези проблеми могат да се разрешат и без вашето лично участие. Достатъчно е да не влизате в конфликт с по-възрастните си роднини, за да не избухне грандиозен скандал. Не се безпокойте излишно, всичко ще приключи благополучно. Призовете цялата дипломатичност, на която сте способни, за да не провалите професионалната си репутация и да загубите делови и лични партньори. Борете се за общите интереси, а само са собствените си.

СКОРПИОН (Scorpius, 24.X–22.XI)
Тревожи ви въпросът как да върнете някои дългове или да изплатите кредит. Не се безпокойте излишно. Скоро ще намерите изход от тази ситуация. Благоприятното разрешение на този въпрос ще ви донесе спокойствие и увереност в утрешния ден. Анализът и оценката на материалното ви състояние ще ви помогне успешно да съставите план как да придобиете ново имущество или да намерите нови финансови източници. Изпълнението на ежедневните ви задължения може да ви се стори по-трудно от обикновено, но ако се организирате ще се справите добре.

СТРЕЛЕЦ (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
Денят не е удачен за големи инвестиции или покупки. Те ще ви донесат проблеми и загуби. Личните ви симпатии и антипатии могат да станат причина за стълкновения при контактите ви с делови партньори или колеги. Намерете отдушник за насъбраните негативни емоции. Използвайте талантите си и потърсете творческо занимание, което ще ви помогне да постигнете успеха, който търсите. Моментът е подходящ да реализирате оригинални идеи и планове. Може би е време да въведете ред във взаиомоотношенията си с близките, колегите и приятелите си.

КОЗИРОГ (Capricornus, 22.XII–20.I)
Днес ще осъзнаете, че семейството не са просто група хора, с които живеете под един покрив. Сутринта отделете повече внимание на близките си хора. Скоро ще може да разрешите някои семейни проблеми. Въздържайте се от пътувания и командировки. Избягвайте да участвате в съмнителни операции и авантюри. Със сигурност загубите ще са по-големи от това, което може да заработите. Учете се на търпение и професионализъм, за да успеете в работата и кариерата си. Търсете позитивното навсякъде около вас и ще се почувствате по-добре.

ВОДОЛЕЙ (Aquarius, 21.I–19.II)
Днес рискувате да ви измамят при покупки и финансови операции. Ограничете контактите си, а при работа с държавни органи или документи бъдете внимателни и не се доверявайте излишно. Особено в първата половина на деня не започвайте нищо ново, не подписвайте документи и важни договорености. Пътуванията ще са свързани с проблеми и неуредици, затова ако можете ги отложете. Сляпото доверие в партньорите може да ви струва скъпо. Вероятно на някои от вас предстои ново романтично увлечение.Зодиите, които са родени лидери! Винаги намират изход и се справят с всяка ситуацияНищо не може да спре представителите на тези зодиакални знаци, те винаги постигат всичко, което иска…Jul 14 2018vsyakajena.com

РИБИ (Pisces, 20.II–20.III)
Ще се наложи да положите максимални усилия, за да запазите доверието на партньорите си, роднините и приятелите. Проявете отговорност и сдържаност в изказванията си, за да не обидите някого напразно. Обърнете повече внимание на финансовите си дела. Денят не е подходящ за решаване на важни въпроси или за начало на мащабни проекти. Не се поддавайте на страхове и внушения, че нищо не върви както трябва. Постепенно нещата ще потръгнат и редица проблеми, които ви тревожат сега ще се разрешат благополучно.
Източник astrovega.org