Дневен хороскоп за 30 юли 2018 година: Лъвовете играят „Ва банк“, Девите тръгват по нов път

0
215

ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV)
Професионалната ви активност няма да бъде особено висока. Понижената ви енергетика и ниска работоспособност няма да ви помогнат да постигнете някакви съществени резултати. Има вероятност от грешки и недоразумения с колеги и партньори. Появяват се нови идеи, но ще ви трябва време, за да съставите план за реализацията им. През втората половина от деня от вашето внимание ще се нуждае семейството ви. Не се разпилявайте в желанието си да помогнете на всички. Накрая може да се окажете забъркани в проблемите на почти непознати хора.

ТЕЛЕЦ (Taurus, 21.IV–21.V)
Днес ще ви бъде трудно да съберете мислите и да се съсредоточите върху едно нещо. Прибързано ще споделите свои тайни и това ще ви донесе проблеми. Емоционална мъгла, изкушения и лъжливи обещания ще объркат отношенията ви с близките ви хора. Не е лошо да помислите за отпуск или поне за краткотрайна почивка. Може да се наложи да коригирате някои от набелязаните планове. Важните задачи, преговори или пътувания отложете за вечерта. Тогава шансовете за успех са по-високи и ще може да реализирате новите си планове в материалната сфера.Водолеите са най-ексцентричните. Ето и коя зодия е създадена, за да им бъде сродна душаМоже да сте малко шокирани, от това което ще прочетете, но това е истината. Вие сте малко обсебен зн…Jul 24 2018vsyakajena.com

БЛИЗНАЦИ (Gemini, 22.V–21.VI)
Днес може да бъдете нетърпеливи и импулсивни. Реагирайте по-спокойно на критичните забележки. Търговските и финасовите операции няма да донесат очакваните резултати. Възможно е да изпитате някои материални затруднения. Бъдете внимателни при пътувания и работа с огън. Разочарование или смяна на мнението за ваш близък приятел може да ви притесни, но няма да се стигне до сериозен конфликт. Моментът е подходящ да погледнете по нов начин на миналото и близкото бъдеще. Вечерта може да завърши с романтична среща или приятна почивка в семейна обстановка.

РАК (Cancer, 22.VI–22.VII)
Някои от вас изпитват нужда да се откъснат от задълженията си, да обмислят положението си и да определят плановете си за бъдещето си. Ако настоявате може да промените всичко още днес, но главните резултати ще дойдат по-късно. Затова не бързайте с незабавното осъществяване на намеренията си. Не е най-доброто време да се договорите за нещо с партньорите си. Възможно е самотните от вас да срещнат своята половинка. Не се страхувайте и направете първата крачка и покажете сериозните си намерения.

ЛЪВ (Leo, 23.VII–23.VIII)
Днес сте готови да рискувате, за да подобрите материалното си положение. Хазартът обаче няма да ви донесе очакваният успех. Има голяма вероятност да станете жертва на мошеници. Не се подлъгвайте от обещания за лесна печалба. Може да загубите крупна сума, която трудно ще възстановите. Понижената ви работоспособност и някои критични забележки ще ви накарат да изпаднете в гняв. Към вечерта нещата ще се върнат в нормалното си русло. Ще получите интересно предложение от хора в чужбина и независимо от някои препятствия и вътрешни съмнения навярно ще го приемете.

ДЕВА (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Денят е подходящ да се посветите на учението и разширяване на кръгозора си. Посещението на лекции, консултации и курсове за повишаване на професионалната ви квалификация ще ви помогнат да се развивате в професионално отношение и да се заредите с нови знания. Не са изключени конфликти в семейните отношения или в контактите с партньорите. Ще разберете, че повече не може да живеете по старому, затова не затваряйте очи за неизбежните промени. Продължете с еженевните си задачи и не се опитвайте да се налагате на колегите си.

ВЕЗНИ (Libra, 24.IX–23.X)
Трудовата ви дейност днес няма да бъде особено продуктивна. Важните си срещи и задачи отложете за вечерта. Възможно е да променяте плановете си за деня, да отменяте планирани срещи или други ангажименти заради външни обстоятелства или възникнали ситуации на работното място. Неподходящ момент за покупки, особено на компютри, битова техника, мобилни телефони или други скъпи вещи. Най-добре се занимавайте с обичайните си задължения, а свободното си време прекарайте със семейството си.

СКОРПИОН (Scorpius, 24.X–22.XI)
Не всичко днес ще ви се удаде леко. Много илюзии и разочарования ще ви наранят. Едва привечер много препятствия и проблеми ще бъдат преодолени и ще може да приключите с набелязаните за днес задачи. В отношенията си с другите не бъдете прекалено взискателни и не повишавайте тон. Дипломатическият подход към всички проблеми ще се окаже по-резултатен. Спазвайте обещанията си към близките си хора. Обърнете внимание на децата си, не губете връзка с тях, все пак те са вашето бъдеще.

СТРЕЛЕЦ (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
Успех ще постигнат тези от вас, които работят в сферата на туризма, културата, журналистика и образование. Ако не всичко е наред не се отчайвайте. Съберете мислите си и се съсредоточете върху поставената задача и ще намерите решение на проблема. Пред вас се открива простор за творчески проекти. Благоприятни са контактите с чужбина и далечните пътувания. Възможни са проблеми с партньорите или неспазени договорки. В любовните връзки може да има сълзи и обиди. Все пак не се отчайвайте, скоро нещата ще се променят към добро.

КОЗИРОГ (Capricornus, 22.XII–20.I)
Внимателно подхождайте към нови проекти и планове. Една грешка може да ви струва скъпо и да навреди на кариерата ви. Искате да промените много неща в дома си, но бъдете внимателни при покупките на скъпи вещи, има вероятност да не получите точно това, което искате или да платите прекалено скъпо за него. Внимавайте това заедно с многото ви задължения у дома да не стане източник на постоянно раздразнение. Вечерта може да отидете на гости или да посрещнете такива в собствения си дом.

ВОДОЛЕЙ (Aquarius, 21.I–19.II)
Много от планирането за днес ще успеете да свършите, независимо от непредвидените усложнения. Отношенията ви с колегите или деловите партньори може леко да охладнеят. . Концентрирайте се върху положителните моменти и не се борете с обстоятелствата. Денят е подходящ за физически натоварвания или активна почивка навън сред природата. В любовните отношения има някаква хаотичност, в която и вие самите трудно се ориентирате. Не робувайте на измислен идеал, а потърсете красивото в човека до вас.Да живее царят: Вижте тези 10 необичайни и неоспорими факти за зодия Лъв – господарят на зодиакаOгънят cи ĸaзвa cвoeтo, зaщoтo Лъвoвeтe ca нeвepoятни xopa, ĸoитo ca cпocoбни дa “зaпaлят” вcяĸa ĸoм…Jul 16 2018vsyakajena.com

РИБИ (Pisces, 20.II–20.III)
Чувствате се напрегнати и изнервени. Бъдете по-търпеливи и снизходителни в отношенията си с околните. Ако нещо в съблазнително предложение за работа ви усъмни не бързайте да се съгласявате с него. Посещенията в данъчна инспекция или държавни учреждения отложете за втората половина от деня. Може да обсъдите плановете си за близкото бъдеще със семейството си. Осигурете си подходяща почивка и се погрижете за здравето си. Оздравителни процедури или проста промяна в храненето ще направят чудеса за вашето самочувствие.
Източник astrovega.org