Дневен хороскоп за 30 август 2018 година: Стрелците да избягват конфликти, Козирозите постигат целите си

0
224

ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV)
Ако ви се приискат ярки преживявания, не бързайте да скачате с парашут или да боядисвате косите си зелени. По-добре се отдайте на шопинг, прочетете нещо интересно или общувайте с приятни хора. Това е достатъчно да внесе щипка адреналин в живота ви.насочете енергията си в нестандартни проекти, но все пак не прекалявайте, за да не се обърнат нещата срещу вас. Привечер се отдайте на положителни мисли, забравете обидите и уязвеното самолюбие. Приключете работния ден по-рано. Възможно е някои любовни увлечения да завършат без време.

ТЕЛЕЦ (Taurus, 21.IV–21.V)
Твърде вероятно днес ще ви се наложи да се занимавате с финансови въпроси. Ще ви се наложи да давате или да вземате пари на заем, да извършвате някои търговски операции. Не се доверявайте на странична информация по финансови решения, това ще доведе до загуби и всички начинания ще завършат с провал. Най-добре не предприемайте значителни стъпки в професионално отношение, внимателно преценявайте обстоятелствата и се доверявайте на интуицията си. Когато общувате с делови партньори или във взаимоотношенията си с близките не проявявайте излишна настойчивост.Тези 6 зодии са най-оправните. Вижте кои са тези, които винаги се оправят в животаПовечето хора смятат, че „интелигентността“ се отнася до това колко добре някой се справя в училище.…Aug 26 2018vsyakajena.com

БЛИЗНАЦИ (Gemini, 22.V–21.VI)
Само вашата активност ще ви донесе успех днес, затова не се носете по течението. Вашите конкуренти използват и весла и моторни лодки. Използвайте всички възможности да се придвижите нагоре по професионалната стълбица. Завоювайки авторитет и доверие сред колегите, вие много по-смело ще се изправите пред някои трудности, които се появяват на пътя ви. Вярвайте в себе си и всичко ще се нареди. Вечерта не се опитвайте да променяте живота си. Радвайте се на това, което имате.

РАК (Cancer, 22.VI–22.VII)
Всички нерешени проблеми днес ще ви напомнят за себе си и ще ви подтикват към решителни действия. Особено удачен ще е денят за пътувания зад граница или делови срещи с чуждестранни партньори. Документите ще бъдат подписани, а всякакви въпроси във връзка с нов бизнес ще се решат. Някои от вас ще поискат кардинални промени, но бързо ще разберат, че животът им и така е чудесен и не се нуждае от никакви промени. Прекарайте вечерта в компанията на любимия си човек. Настроени сте на една вълна и искрено ще се наслаждавате един на друг.

ЛЪВ (Leo, 23.VII–23.VIII)
Откажете се от грандиозни проекти, не си струва да ги започвате точно днес. Благоприятното стечение на обстоятелствата и умението ви да лавирате в зависимост от ситуацията ще ви помогне да се справите с всички трудности. Постарайте се да довършите започнатото и си позволете да отделите малко време лично за себе си. Не забравяйте за здравето си и решете някои лични проблеми. Многообещаващи срещи, интересни, но непродължителни запознанства или лек флирт ще разнообразят вечерта ви.

ДЕВА (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Семейната атмосфера ви потиска, всичко ви е малко бледо и скучно. Така или иначе днес ще ви се наложи да се занимавате повече с домашни проблеми. Затова се постарайте да внесете нещо креативно и нетипично за вас. Може да потърсите компанията на ярки личности, които ще ви накарат отново да почувствате радост от живота. Помислете за отпуската си, може би вече сте твърде уморени и се нуждаете от нови преживявания. Избягвайте споровете и некомфортните ситуации. Не се поддавайте на провокации.

ВЕЗНИ (Libra, 24.IX–23.X)
Благодарение на своята общителност и доброта днес ще привличате подходящите хора във вашата професионална сфера. По-добре не планирайте важни срещи, тъй като вашите партньори ще се чувстват напрегнати и раздразнени и няма да ви се удаде да се договорите. Моментът е подходящ да зарадвате близките си с присъствието си или с малки подаръчета. Успешен ден, през който може да рискувате и да преследвате щастието. Посветете вечерта на семейството си и прекараното време заедно ще ви покаже колко много означава това за вас.

СКОРПИОН (Scorpius, 24.X–22.XI)
Имате възможност да реализирате много интересни идеи и да получите неочаквани печалби. Съсредоточете се в работата си, не забравяйте за сроковете и ще постигнете желаните резултати. Подписаните документи ще ви донесат полза, а срещите с интересни хора ще ви повдигнат настроението. Денят е благоприятен за творческите личности или за усвояване на нова професия. Може да разширите дейността си като привлечете нови партньори. Позитивни емоции може да получите от случайна среща. Особен интерес ще проявят към вас хора от противоположния пол и романтичните срещи ще ви накарат да се чувствате желани и обичани.

СТРЕЛЕЦ (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
Трезво преценете действителността и не се впускайте в неосъществими проекти. Не бъдете прекалено активни във финансовата сфера. Независимо от усилията ви няма да може да преодолеете всички прегради. Въздържайте се от конфликти в близкото си обкръжение, не споделяйте своите мисли и чувства на околните. Рискувате да останете неразбрани. Емоционалната ви чувствителност може да стане причина за неуравновесеност и раздразнителност. Избягвайте необузданите страсти и рискованите авантюри в личните си отношения.

КОЗИРОГ (Capricornus, 22.XII–20.I)
Днес рутинната работа няма да ви се струва толкова скучна и ще се радвате на всичко около вас. Имате широк кръг от интереси и работата ви доставя удоволствие. Благодарение на търпението и целеустремеността си може да постигнете целите си. Все пак не се впускайте в прекалено сериозни задачи, защото ще се натъквате на препятствия. За да запазите почетното си положение в обществото не забравяйте за дипломатичността, за да не изпаднете в скандална ситуация. Ще се чувствате напълно комфортно благодарение на постигнатото от вас.

ВОДОЛЕЙ (Aquarius, 21.I–19.II)
Желанието ви да се отпуснете и да се откъснете от ежедневието е напълно нормално. Уморени сте от работа и от проблеми. Те се отразяват и на личните ви отношения и водят до напрежение и конфликти с близките ви хора. Има вероятност да загубите важни документи или ключове от дома ви. Постарайте се да не давате пари на заем. Въобще бъдете по-прецизни с финансите си през тези дни. Не се поддавайте на илюзорни предложения за лесни печалби. Събитията ще се развиват първо в една посока, а после рязко ще я променят.Мъжът ви е от тези зодии? Внимавайте, те са сред най-трудните за обичанеНе съществуват идеални мъже, но в зодиака има някои знаци, чиито представители, освен положителните …Aug 26 2018vsyakajena.com

РИБИ (Pisces, 20.II–20.III)
Животът за вас е интересно приключение. Искате романтика и общуването с любимия човек днес напълно ще удовлетвори тази потребност. Не демонстрирайте емоциите си пред всички, те няма да ви разберат. Затова споделяйте само с най-близкия ви човек. Владейте се и не вземайте прибързани решения. Не се надявайте на подаръци от съдбата, затова не рискувайте във финансовите и материалните въпроси. Много от вас днес ще се чувстват щастливи в компанията на стари и верни приятели. Прекрасен момент за романтична вечеря с любимия човек.
Източник astrovega.org