Дневен хороскоп за 3 септември 2018 година: Овните правят скъпи покупки, на Телците им върви като по вода

0
362

ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV)
Направете равносметка и оценете резултатите от всичко, което сте свършили досега. Довършете започнатите проекти, защото иначе може да се проточат във времето. Благоприятно време за общуване с нови хора, подписване на контракти и реализиране на творчески замисли. Ако се мобилизирате ще решите финансовите въпроси и вечерта може да направите скъпите покупки, които отдавна планирате. Може успешно да разрешите заплетена ситуация в личния си живот.

ТЕЛЕЦ (Taurus, 21.IV–21.V)
Всичко днес ще ви се удава леко и бързо, но не се опитвайте да прехвърлите работата си на другите. Анализирайте изминатия път досега и направете по-нататъшните планове за бъдещето. Възможни са някои неуспехи в личния ви живот. Не е нужно да се концентрирате прекомерно върху интимните си проблеми. В края на краищата любов и секс са различни неща. Въздържайте се от лекомислени постъпки само, за да докажете нещо на себе си.Всяка зодия мрънка за различни неща. Ето какво дразни всеки от зодиакалните знациИзвинението е човешко. Всички ние имаме недостатъци и всички грешим. Въпреки това, не се ограничавай…Aug 31 2018vsyakajena.com

БЛИЗНАЦИ (Gemini, 22.V–21.VI)
Личните амбиции и цели ще ангажират вниманието ви цяла сутрин. Не се напрягайте много и не проявявайте алчност и егоизъм. Не е изключено да възстановите някои отношения и с помощта на приятели и близки ще успеете да се справите с неприятностите в живота си. Вечерта може да прекарате на сладки приказки в компанията на близки приятели. Така ще разпуснете от грижите. Откажете се от пътуванията и резките промени, избягвайте всякакъв риск.

РАК (Cancer, 22.VI–22.VII)
Изпълнени сте с идеи и творчески планове. Не отказвайте новите предложения, те могат да бъдат продуктивни и доходни. Творческите занимания и индивидуалните проекти ще ви донесат успех. Гледайте напред, а не надолу. Така може да пропуснете да срещнете своята половинка. Едва ли някой днес ще успее да ви извади от равновесие, а на всички провокации ще гледате невъзмутимо. Очакват ви интересни промени и приключения.

ЛЪВ (Leo, 23.VII–23.VIII)
Не бързайте да осъществявате своите проекти. За да постигнете успех, изчакайте втората половина от деня. През това време може да получите нова интересна информация, която ще промени вашата стратегия. Не рискувайте и не хабете нерви за маловажни неща. Най-накрая съберете сили и сложете точка на отношенията с любимия. Ако чувствата са си отишли, не си струва да се измъчвате взаимно. Не изкарвайте целия негатив навън, спомняйки си всичко лошо, което някога е било казано или направено.

ДЕВА (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Днес стриктно следвайте плановете си и не отстъпвайте нито крачка встрани от тях. Само така ще укрепите авторитета си и ще спечелите на своя страна влиятелни хора. Финансовото ви положение е по-лошо отколкото си мислите. Но ако рискувате и вложите парите си в нов проект ще спечелите двойно. Вечерта може да посветите на любимия човек. Позволете си да пробвате с удоволствие нещо ново. Това ще обогати интимния ви живот и ще ви донесе неочаквани емоции.

ВЕЗНИ (Libra, 24.IX–23.X)
Сутринта недовършените задачи изцяло ще ангажират времето и вниманието ви. Редица проблеми ще усложнят отношенията ви с колегите , а деловите срещи ще протекат напрегнато и неуспешно. Колкото сте по-активни в личния си живот толкова по-добре ще се нареждат нещата. След работното време може да се запознаете интересен човек, който ще ви направи силно впечатление или пък да се срещнете със стари приятели.

СКОРПИОН (Scorpius, 24.X–22.XI)
Сутринта няма да протече така както сте я планирали. Ще се наложи да се занимавате с рутинните си задължения, домашни проблеми или неработеща техника. Вероятно ще ви се изсипят и един куп спешни задачи. Не можете да разчитате на помощта на другите. Не тръгвайте на дълъг път особено ако вие управлявате автомобила. Няма да се разминете само с глоби и аварии. Може да срещнете човек, който ще стане ваш верен приятел.

СТРЕЛЕЦ (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
Днес много ви се иска да зарежете всичко и да отдъхнете сред природата с приятели или семейството си. Ако нищо спешно не ви чака направете го. В противен случай определете приоритетите си и не игнорирайте важните задачи. В любовта всичко ще се нареди прекрасно ако престанете да се държите като наивни и непораснали тинейджъри. Обмисленото поведение има шанс за успех пред партньора ви. Така ще докажете и на себе си, че сте достатъчно зрели за сериозни отношения.

КОЗИРОГ (Capricornus, 22.XII–20.I)
Пригответе се за проблеми или неблагоприятни за вас кадрови промени в службата. Възможни са конфликти с ръководството или сътрудниците. Крайно време е да отметнете малко от натрупаната работа. Шефът може да е крайно недоволен от вашето отношение към дългосрочните проекти. Ако отделите повече време на семейството и децата ще избегнете споровете с половинката си. Новите и интересни запознанства ще ви донесат много положителни емоции. Очакват ви завладяващи романи.

ВОДОЛЕЙ (Aquarius, 21.I–19.II)
Подходящо време да въведете ред в документацията, делата, да започнете ремонт или да потърсите ново дизайнерско решение у дома. Скъпите покупки, без придобиване на имоти, ще бъдат успешни. Може да се наложи от сутринта да решавате важни въпроси с партньорите си. Не се обръщайте срещу този, който нееднократно ви е помагал. В личния живот нещата се подреждат чудесно. Може да срещнете любовта навсякъде около вас, затова не се разсейвайте.Неслучайно най-добрите лидери са от зодия Козирог. Ето и 5-те основни причини за товаKoзиpoгът e yниĸaлнa зoдия. Xopaтa, poдeни пoд тoзи знaĸ, cъчeтaвaт в ceбe cи няĸoлĸo цeнни ĸaчecтвa…Aug 20 2018vsyakajena.com

РИБИ (Pisces, 20.II–20.III)
Настроени сте на позитивна вълна и затова всичко се получава успешно. Финансовото ви положение е нестабилно и няма да можете да зарадвате близките си хора с подаръци. По-късно ще се появят нови финансови перспективи. Перипетиите и трудностите временно ще ви дадат покой. Романтични срещи и преживявания ще зарадват влюбените. Силните емоции напълно ще ви завладеят и романтичните вълнения ще ви накарат да забравите за проблемите.
Източник astrovega.org