Дневен хороскоп за 3 октомври 2018 година: Водолеите да не пропускат шанса си, финансови успехи за Рибите

0
239

ОВЕН
Днес в живота ви може да се завърне стара любов. Ще се проявите като идеалисти и да бъдете толкова сантиментални, че ще се разтапяте от един поглед или въздишка. Ако дадете воля на емоциите си може да усложните отношенията си и да си причините много тревоги. Спазвайте мярка във всичко и няма да имате проблеми. Прекарайте деня със семейството си. Любимият човек ще се радва на вашето внимание и любов.

ТЕЛЕЦ
Въздържайте се от рисковани действия, съмнителни запознанства и предложения. Възможни са провокации, недоразумения и разногласия както в професионалната дейност, така и у дома. Концентрирайте се върху най-главното, вземайте решения, но най-важното не налагайте волята си върху другите и не позволявайте и те да ви се налагат. Вечерта ви очаква романтична среща или приятна изненада от любимия човек.Не всеки може да прости изневяра. Тези 4 зодии обаче съумяват да го направятЗа някои изневярата е непростима, защото така завинаги доверието, уважението и обичта са изгубени. Н…Sep 23 2018vsyakajena.com

БЛИЗНАЦИ
Днес ще се наложи да слезете от утъпканите пътеки и да потърсите нови възможности за развитие. Само така може да постигнете желаното и да укрепите финансовото си положение. Желателно е да проявите инициатива в личния живот и да убедите любимия човек, че го обичате и цените. Все пак избягвайте флиртовете пред очите на партньора си. Може да научите неособено приятна новина за близък приятел.

РАК
Напрегнат ден ви предстои. Все пак животът е борба и ако сте намислили нещо ново вървете смело напред. Помнете обаче, че финансовите операции, на които възлагате големи надежди, няма да са толкова успешни. Усмирете апетитите си и не реагирайте на всичко прекалено емоционално. Не се страхувайте от спънките и трудностите. С тяхното преодоляване ставате по-силни. Направете подарък на любимия човек дори да се наложи да обиколите целия град, за да намерите най-подходящия.

ЛЪВ
Днес може да изиграете ролята на психолог и терапевт като помогнете на приятелите си да решат някои свои проблеми и да намерят изход от сложна ситуация. Бъдете по-добър слушател. Очаква ви увлекателно пътешествие или неочаквано запознанство, което ще запомните задълго. Покупката на ново жилище или въпроси, свързани с наследство ще се разрешат толкова бързо, че ще повярвате в подкрепата на ангел хранител.

ДЕВА
Доверявайте се повече на хората около вас и не ги подлагайте на постоянна проверка за издръжливост. Не показвайте превъзходство над другите, защото само ще предизвикате спорове и скандали. Това се отнася най-вече за отношенията ви с любимия човек. Вслушвайте се в мнението на близките си. Прекарайте повече време с тях и ще възстановите силите си бързо. Избягвайте тълпите и многолюдните места.

ВЕЗНИ
Творческите занимания днес ще ви донесат успех и вътрешно удовлетворение. Важно запознанство или неочаквано стечение на обстоятелствата ще ви донесат известност и признание. Нестандартният подход към нещата ще ви позволи всяко начинание, дори и най-рискованото, да завърши с успех. Очакват ви романтични приключения, а по-младите ще са склонни към авантюри и рисковани постъпки. Посветете вечерта на децата или любимото си хоби.

СКОРПИОН
Обхванати сте от делова и творческа активност. Другите могат само да завидят на вашата работоспособност. Окончателните резултати от положения труд ще ви донесат удовлетворение. С успех ще преодолявате всички препятствия по пътя към целта. Вслушвайте се повече в мнението на половинката си, за да запазите топли и искрени отношенията си. Неочаквани обрати очакват влюбените. Възможни са сцени на неоправдана ревност, измяна, обиди и несбъднати очаквания.

СТРЕЛЕЦ
Посветете деня на планиране и определяне на следващите си цели. Отнасяйте се внимателно към всички делови предложения, привлекателни обещания за лесно забогатяване. Доверете се на интуицията си при вземане на важни решения. Тя ще ви покаже правилната посока за вас. Някои домашни проблеми не търпят отлагане, но не надценявайте възможностите си. В любовта не вярвайте на съмнителни обещания особено що се отнася до интимни отношения.

КОЗИРОГ
Не е изключено днес да изпаднете в немилост пред шефа и само находчивостта и предпазливостта ще ви помогнат да оправите ситуацията. Разгледайте всички варианти, които се отнасят до работата ви. Избягвайте многолюдните и тъмни места. Затова пък в семейството ви всичко е наред и може да се радвате на неговата подкрепа. Добре би било да отделите внимание на децата. Да излезете заедно на разходка или просто да прекарате известно време заедно.

ВОДОЛЕЙ
Предоставят ви се много шансове и само от вас зависи дали ще успеете да се възползвате от тях и да подобрите материалното си състояние. Втората половина от деня посветете на семейството си у дома. Ще се наложи да разрешите някои неотложни проблеми с децата и ще ви е нужна организираност и последователност, за да успеете да се справите адекватно. Преди да вземете важни решения за отношенията в семейството и с любимия човек изяснете внимателно своите чувства.Дамите от тези 6 зодии са неустоими за мъжете. Вижте кои са теНека не се обиждат останалите 6 зодии, защото всяка жена е красива и специална по свой начин, но аст…Sep 23 2018vsyakajena.com

РИБИ
Днес може да се убедите, че и най-доброто здраве не е непоклатимо особено ако прекалявате с храната или се храните нередовно. От финансова гледна точка денят е успешен и ако не изкупите всичко, което видите в магазина няма да останете без пари. Бъдете по-сдържани и дипломатични във всички делови и лични контакти. Ако някоя съвместна дейност не ви удовлетворява по-добре я прекратете, за да не изпаднете във финансова безизходица.
Източник astrovega.org