Дневен хороскоп за 3 декември 2018 година: Везните трупат знания, Скорпионите в конфликт с околните

0
257
хороскоп за 11.01.2019

В понеделник ще обмисляте идея или предложения на мъж, който най-вероятно ще бъде от кръга ви приятели. Възможно е важно събитие в живота на такава личност да бъде причина за по-сериозен размисъл от ваша страна за нещата от живота.
Понеделник ще бъде благоприятен ден за работа, за фокусиране върху изпълнението на различни професионални или бизнес ангажименти, пише dunavmost.com. Ако днес се явявате на интервю за работа, определено ще можете да разчитате на късмета си.
Ако се разболеете днес, възстановяването и лечението ви ще отнемат по-дълго време.
В понеделник има вероятност за забавяне или възникване на спънки при получаване на пари, документ или пратка от друго населено място.

Овен
Днес е възможно да ви изненада неочаквана случка. Препоръчва ви се да не размисляте дълго и да се съгласявате на интересните предложения, въпреки поставените условия.
Само така може да поставите в ред съмнителното си финансово положение.
Необходимостта от вътрешна свобода може да ви застави да престанете да се подчинявате на обществените норми на поведение.
Телец
Емоционалното ви напрежение може да доведе до грешки и пропуски в отношенията с околните. Звездите ви препоръчват да не обръщате внимание на препятствията.
Този ден е предопределен от Висшите сили за проверка и изпитание на вашата твърдост и характер.
Кратка разходка в парка ви дава възможност да си съберете мислите и да вземете решения по някои въпроси.
Близнаци
Звездите ви предупреждават да не се забърквате в рисковани дейности, съмнителни познанства и дела, свързани с риск. Вероятни са финансови загуби.
Сведете до минимум своите ангажименти. Поставете в ред чувствата, мислите и делата си.
От вас се изисква смелост и настоятелност в отстояване на личните ви интереси. Бъдете готови за неочакван поврат в съдбата ви.Хората от зодия Скорпион са истинско богатство. Ето и кои са 30-те доказателства за товаВсеки от зодиакалните знаци има своите положителни черти и качества. Днес ще си поговорим за добрите…Nov 30 2018vsyakajena.com

Рак
Този ден е белязан с повишаване на жизнените ви сили, усилване на аурата и имунитета ви. Мнозина от мъжете от знака имат шанса да завършат успешно започнати ангажименти.
Възможно е да ви се наложи да пътувате. Нараства личното ви обаяние, което предразполага партньорите към вас.
Дори враговете ви днес няма да могат да ви навредят. Не е изключено да ви очаква положителен обрат в съдбата.
Лъв
Личният ви живот днес е на първи план. Охотно се устремявате в търсене на любов и приключения. Днес сте сексуални и романтични, идеалистични и хазартни.
Пред вашето напористо и стремително ухажване трудно може да се устои. Намерете време за повече спорт или разходки.
Дева
Звездите ви предупреждават да се пазите от рискове и съмнителни познанства. Вероятно ви предстоят непредвидени финансови разходи свързани с покупки, ремонт или връщане на дълг.
Сведете до минимум домашните си задължения. Нервност и умора могат да доведат до скандал. Сложете в ред чувствата си и мислите.
Внимавайте в постъпките си. Очаква ви съдбовен поврат.

Везни
Залог за успеха за вас е натрупването на знания, разширяване на кръга от познати в това число и чужденци. Може да се наложи да направите избор между необходимото и приятното.
Планетите ви препоръчват да не обръщате внимание на трудностите по пътя си. Денят е изпълнен с изпитания и емоции.
Скорпион
Емоционалното ви напрежение може да доведе до грешки. Не са изключени конфликти с околните. Може да се наложи да избирате между приятното и необходимото.
Не бива да следвате чужди съвети. Разчитайте на интуицията си. Звездите ви препоръчват да не взимате присърце ставащото.
Денят е предназначен за изпитание на търпението ви.
Стрелец
Окръжаващите забелязват с интерес промените, които стават с вас. Старайте се да се държите така, сякаш във вените ви тече дворянска кръв и светът е във вашите крака.
Нараства вашата привлекателност и способността ви да очаровате другите. Натрупания ви опит ви позволява да давате съвети наляво и надясно.Коледа наближава! Ето и кой е най-желаният подарък за този празник, според зодиятаС бързото наближаване на Коледа, всеки от нас започва полека-лека да обмисля и какви подаръци ще куп…Dec 1 2018vsyakajena.com

Козирог
Звездите ви предупреждават да не се впускате в рискови постъпки и авантюри. Възможни са финансови загуби. Сведете до минимум своите ангажименти през този ден.
Вероятни усложнения могат да възникнат, ако направите невярна оценка на ситуацията, обещаете нещо неизпълнимо или се отдадете на напрегнат труд.
Водолей
Днес сте обкръжени от добри, щедри и влиятелни приятели. Вие също сте готови да разделите с тях, това което имате.
Увеличава се броят на срещите ви свързани с обсъждане на бъдещи перспективи и планове, в резултат на които може да преориентирате социалното си развитие.
Риби
Денят е свързан с промени в съдбата. Получавате важна информация. Вероятно е некоректни действия да ви накарат да се замислите над много неща, а дори да се занимавате с непознати и неизучени дейности.
Но звездите ви успокояват – усилията ви имат добър резултат. Той зависи единствено от вас.