Дневен хороскоп за 3 август 2018 година: Овните да не сключват сделки, Телците са имали и по-добри дни

0
259

ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV)
Материалните теми днес ще вълнуват много от вас. Дори да не ви е особено приятно, за да избегнете загуби и неразбории, не отлагайте решаването на тези въпроси. Може да имате трудности с финансирането на отпуската, важно мероприятие или творчески проект. Най-добре се въздържайте от сделки, подаръци или скъпи покупки, с изключение на дреболии. Завистта на другите може да ви накара да преосмислите своето поведение и да омаловажите своите доходи и постижения. Влюбените може да се натъкнат на ситуация, в която ще се наложи да избират между пари и чувства.

ТЕЛЕЦ (Taurus, 21.IV–21.V)
Денят няма да е от най-добрите. Въздържайте се да изразявате нестабилните си емоции. Внимателно подбирайте думите си, за да не провокирате спорове и да не възобновите стари конфликти. За да смекчите ситуацията проявете търпение и великодушие. Не започвайте нови начинания или преобразования, в това число и у дома. Най-добре се доверете на съдбата, тъй като инициативата или зациклянето върху себе си може само да предизвикат проблеми. Вечерта се поглезете с хубава храна в уюта на собствения си дом, в компанията на близките си хора.Искате да тънете в пари и лукс? Хванете си гадже от някоя от тези зодии и това ще бъде фактНе гарантираме, че един от представителите на тези пет знака ще ви даде частен остров в океана, но с…Jul 31 2018vsyakajena.com

БЛИЗНАЦИ (Gemini, 22.V–21.VI)
Затруднения от битов и служебен характер, неуредици и проблеми ще ви преследват днес. Причина за много проблеми може да е финансов недостиг. Може да се наложи да прибегнете до паричен или материален резерв. Безпокойството ви за близките ви хора, имущество или комфорт ще ви напрегне до краен предел. Може да имате неуспехи и трудности при изпълнението на ежедневните си задачи. Опитайте се да не изнервяте близкия си човек с необоснована ревност и критики.

РАК (Cancer, 22.VI–22.VII)
Усложнената обстановка днес може да наруши привичния ход на ежедневието ви. Откажете се от излишните разходи освен за най-необходимото. Важно е да погледнете нещата в перспектива, за да не допуснете проблеми с бюджета. В романтичните отношения избягвайте емоционалните обърквания и недоразумения. В живота трябва да проявявате реалистичен и практичен подход. Ако прецените, че отношенията са изчерпани не се опитвайте на всяка цена да задържите връзката.

ЛЪВ (Leo, 23.VII–23.VIII)
Използвайте деня, за да осъществите някои срещи и преговори. Сключените договори ще са успешни и ще донесат очаквания успех.упоритият труд и търпението ви ще бъдат възнаградени с израстване в професионалното поприще. Може да направите успешни стъпки, свързани с недвижимости, имоти, подобряване на битови или служебни условия. Не губете време за да постигнете трайни връзки със случайни партньори. Постарайте се да обръщате внимание на постъпките, а не на пищните общания и лъскавите комплименти.

ДЕВА (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Не си струва да строите грандиозни планове за бъдещето на бизнеса си. Не се доверявайте на съветите на партньорите си. Ръководете се от собствения си опит и виждания. Само така може да постигнете успех във финансовите дела. Напрежението у дома нараства и може да избухне конфликт от най-малката искра. Анализирайте грешките си, за да не допуснете повтарянето им и да сведете споровете до минимум. Днес сте открити за нови запознанства и отношения. Само не прекалявайте с хвалбите, за да не разочаровате новите си познати.

ВЕЗНИ (Libra, 24.IX–23.X)
Използвайте добрите възможности, за да подобрите финансовото си сътояние. Действайте креативно, но планирайте внимателно нещата. Не се разпилявайте по много задачи едновременно. Дори романтичните или развлекателните мероприятия не оставяйте на случайността. Възможно е разбирателството с близките и колегите ви да се наруши заради известна агресивност и неспазване на правилата от ваша страна. Независимо от многото работа намерете време да се разходите сред природата, за да разсеете натрупаното напрежение.

СКОРПИОН (Scorpius, 24.X–22.XI)
Денят е благоприятен за тези от вас, които искат да сменят работата си или местожителството си. Може да ви предложат изгодна сделка, но и при най-малкото съмнение, не се съгласявайте, за да не си докарате финансови проблеми. Не влагайте импулсивно пари ако не сте проучили внимателно всички условия. Не рискувайте напразно. В личните си отношения сте настроени романтично, но и практично. Човек, когото не сте си представяли до себе си, може да се окаже вашата блестяща партия.

СТРЕЛЕЦ (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
Предстои ви да работите само с позната информация. Не рискувайте с финансови сделки, защото ситуацията може да се обърне неблагоприятно за вас. Ще ви е нужно търпение и упоритост, за да се справите с ежедневните си задачи. Настроени сте агресивно и ще ви е трудно да работите в колектив. По-добре се заемете със задачи, с които може да се справите самостоятелно. Не си изкарвайте напрежението върху партньора си, за да не съжалявате по-късно. Дребните проблеми не бива да влияят на отношенията ви.

КОЗИРОГ (Capricornus, 22.XII–20.I)
Съберете мислите си и вземете важно решение, свързано със семейството ви. За съвети не се обръщайте към приятели. Вие най-добре знаете как да запазите отношенията си близките ви хора. Възможно е да получите крупна сума, която отдавна чакате. Ако почувствате желание да се занимавате с битови проблеми направете го. Подобряването на интериора или други промени ще ви доставят удоволствие и ще направят дома ви по-уютен. В личния си живот се опитайте да се държите по-свободно, не бъдете толкова консервативни и сковани.

ВОДОЛЕЙ (Aquarius, 21.I–19.II)
Спешни разговори, преговори контакти от сутринта ще ви натоварят. Ако правилно планирате деня си, то ще успеете да се справите с всичко в срок и ще откриете нови перспективи за бъдещето. Не се опитвайте да променяте миналото, все едно нищо не можете да поправите. Споровете с любимия човек ще се задълбочат ако не се решите на компромис. На него ще му бъде трудно да разбере какво точно очаквате от отношенията си. Възможно е вечерта да се срещнете с човек, с когото някога сте имали бурен роман.

РИБИ (Pisces, 20.II–20.III)
Неочаквано повишение или финансови приходи ви очакват днес. Предприемчивостта в професионалната сфера ще ви донесе огромна полза, затова не пропускайте изгодни сделки, които може да сключите днес. Ако се надявате да получите ипотечен кредит действайте внимателно, за да не ви попречат грешки в документите. Със здравето ви не се очакват проблеми и затова може да си позволите активни занимания със спорт, разходки или други физически занимания. Откажете се обаче от пътуванията и си спестете проблемите.
Източник astrovega.orgПриятелка с бившия? Тези 4 зодии поддържат приятелството, дори след изчезванеПериодът след раздяла за доста двойки е много объркващ и труден. Някои изобщо не искат да чуват един…Jul 17 2018vsyakajena.com