Дневен хороскоп за 29 октомври 2018 година: Девите преодоляват препятствия, Везните да внимават с шефа

0
237

ОВЕН
Днес ще преодолявате всички препятствия с настойчивост и упорство. Ще ви помогне и трезвата преценка на ситуацията. Времето е благоприятно за търговски сделки, покупки и рисковани операции. Работете самостоятелно и ще разрешите успешно много въпроси. Интересна среща обещава започване на нов роман или възстановяване на стари отношения. Прекрасен ден за любов и романтични срещи.

ТЕЛЕЦ
От сутринта ще препускате, за да успеете във всичко, което сте си наумили да свършите днес. Вероятно ви предстоят финансови разходи, свързани с големи покупки, ремонт или връщане на дългове. Не забравяйте, че да се откажете в последния момент от поето обещание не говори добре за вас. Предстоят ви сериозни промени в живота. Любовният роман за съжаление ще се окаже краткотраен. Вечерта изяснете чувствата, мислите и постъпките си, анализирайте изминалите събития и така ще се подготвите за бъдещето.Вижте как поднасяме извиненията си в зависимост от това, каква зодия сме (ЧАСТ 1)Всички правим грешки, за които рано или късно осъзнаваме, че трябва да се извиним. Но дали това се с…Oct 14 2018vsyakajena.com

БЛИЗНАЦИ
Битови и служебни проблеми ще внесат хаос в професионалната ви дейност. Избягвайте излишните разговори и празните обещания, напрежението е достатъчно високо и може да доведе до конфликти. Придържайте се към принципите си и отстоявайте мнението си. Финансовото ви състояние е повече от добро, но не се хвалете с това пред приятели. В личния ви живот нещата не вървят толкова добре колкото ви се струва. Предстои ви да изяснявате отношенията си с любимия човек.

РАК
Посветете деня на почивка в усамотение на тихо и спокойно място. Там ще може да съберете мислите си и да прецените досегашните резултати от труда си. Честите промени на вашите планове отдалечават постигането на целите ви за неопределено време в бъдещето. Далеч от градския шум и досадните натрапници изяснете приоритетите си и набележете следващите си стъпки. Кой знае може да срещнете и подходящия човек, с когото да споделите живота си.

ЛЪВ
Благоприятен период за търговски сделки, покупки и дори рискови операции. Прекрасен ден за любов и романтични срещи. Не е изключено започването на нов роман или възобновяване на стара връзка с човек, когото някога силни сте обичали. Събитията от деня сериозно ще променят възгледите ви за живота. Вслушвайте се в гласа на сърцето си, за да не направите грешен избор. В отношенията си със семейството си спомнете как се прави компромис.

ДЕВА
Днес пред вас ще се открият широки простори за свободно творчество и себеизразяване. Разумът ще ви помогне да преодолеете всички препятствия по пътя си. Благоприятен ден за покупки, сключване на договори, сделки и брак. Любов и романтика витаят във въздуха. Не изпускайте шанса си да срещнете своята сродна душа. В личният ви живот има много тайни и загадки, които искате да разкриете, но внимавайте, защото това, което откриете може да не ви хареса.

ВЕЗНИ
Днес не повишавайте тон в разговор с шефа, защото може да се простите с премията или длъжността, за която се борите. Моментът не е подходящ за сериозни решения и обвързване. Възможно е материалното ви положение да се влоши. Бъдете грижливи и предпазливи. Решавайте домашните проблеми сами и не се опитвайте да ги прехвърлите на другите. Погрижете се за външния си вид. Това е важно за вашето самочувствие.

СКОРПИОН
Владейте нервите си днес, защото има голяма вероятност да се забъркате в скандали и проблеми. В личния ви живот разривът е неминуем, особено ако отношенията ви са още нестабилни. Различията във вижданията ви за живота са твърде големи и само ако любовта е силна може да ви задържи заедно. Трудностите във финансите ви не могат да се преодолеят толкова бързо и ще се наложи да вземете кредит.

СТРЕЛЕЦ
Днес може да решите да анализирате живота си по-задълбочено и да направите някои важни промени. Лекомислието или неочакваната практичност от ваша страна може да предизвика негативна реакция от околните. Постарайте се да подбирате думите си, за да не нараните хората. Изгодно предложение ще промени финансовата ви ситуация. Вечерта посветете на семейството си и децата. Не забравяйте и възрастните си родители.

КОЗИРОГ
От сутринта се чувствате уморени и нямате никакво желание да отидете на работа. Ако можете си позволете почивка и се погрижете за здравето си. Интуицията ще ви помогне да вземете правилното решение и да преодолеете препятствията по пътя. Очаква ви любов и романтика. Не сдържайте емоционалността и темперамента си и отношенията ви с партньора ще се променят към добро. Пазете романтичното си увлечение в тайна от странични хора. Флиртът и безразборните отношения не са за вас и само ви нараняват.

ВОДОЛЕЙ
Изчистете мислите си, анализирайте постъпките и желанията си. Възможно е днес да се върнете към свои стари проекти, които може да реализирате с голяма полза. Принудени сте да избирате между двама души. Любовта не включва само романтични въздишки, затова избирайте внимателно и отговорно. Бъдете внимателни с вещите си, не са изключени кражби и мошеничества. Вечерта ще ви подари много приятни впечатления от неочаквана среща с приятели.Какво извинение да очакваме от човека до себе си в зависимост от зодията му (ЧАСТ 2)Определено всеки човек намира за удачно да се извини по свой собствен начин. Някои хора ясно осъзнав…Oct 12 2018vsyakajena.com

РИБИ
Скоро от вас ще се изискват решителни действия, за да се справите със силната конкуренция и някои недоброжелатели. Избягвайте празните разговори, спорове и дискусии. Много събития в живота ви ще бъдат трансформиращи. Ако не се опитате да разрешите проблемите си с партньора най-вероятно ще се разделите. Дипломатичността ще ви е нужна не само в личните отношения, но и ако искате да сключите изгоден договор.
Източник astrovega.org