Дневен хороскоп за 29 август 2018 година: Везните изглаждат проблеми с шефовете, лесни успехи за Скорпионите

0
240

ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV)
Днес сте изпълнени с ентусиазъм, но сте и малко разсеяни. Интелектуалните ви способности и малко гъвкавост в поведението ще ви помогнат да се справите с препятствията и всякакви проблеми. Времето е подходящо за отдих или просто приятно прекарване. В края на деня се настройвате на творческа вълна. Следете внимателно и за дребните неща в отношенията ви с любимия човек. Това ще ви помогне да го разберете по-добре и да съхраните отношенията си за дълго.

ТЕЛЕЦ (Taurus, 21.IV–21.V)
Не е изключено днес да се завъртите в безкрайни задължения и поръчки от страна на всички около вас. Шефове, роднини и приятели ще изискват от вас незабавно изпълнение на поставените задачи. Не губете самообладание и се опитвайте да почивате за малко, за да не се почувствате в края на деня изтощени до краен предел. В личния си живот очаквайте натиск от страна на половинката си и ще ви се наложи да направите компромис, за да запазите семейния мир. Въздържайте се да посещавате многолюдни места, има опасност от инциденти.Неслучайно най-добрите лидери са от зодия Козирог. Ето и 5-те основни причини за товаKoзиpoгът e yниĸaлнa зoдия. Xopaтa, poдeни пoд тoзи знaĸ, cъчeтaвaт в ceбe cи няĸoлĸo цeнни ĸaчecтвa…Aug 20 2018vsyakajena.com

БЛИЗНАЦИ (Gemini, 22.V–21.VI)
Не е най-подходящия момент да се отдадете на мечти. От сутринта може да започнат проблеми и неприятности. Съсредоточете се върху реалните събития, защото ще са ви необходими немалки усилия, за да постигнете желаните резултати. Ако ситуацията съвсем излезе от контрол може да поискате помощ от близките ви хора. Ако ви се прииска да добавите пикантност и нещо ново в своите любовни отношения изненадайте партньора с нещо приятно и съвсем неочаквано. Обектът на желанията ви ще е във възторг.

РАК (Cancer, 22.VI–22.VII)
Днес логиката и емоциите у вас ще се опитват да се преборят за надмощие. В резултат ще постъпвате нестандартно, но напълно разумно. Не си струва да разширявате сферата си на дейност, но успешно ще внедрявате нови методи на работа и съвременно оборудване. В партньора си може да откриете неочаквани черти, които ще ви изненадат приятно. За пореден път ще се убедите в правилността на избора си. Настроени сте романтично и може да попаднете в плен на собствените си илюзии. Не позволявайте да се възползват от вас.

ЛЪВ (Leo, 23.VII–23.VIII)
В живота ви ще настъпят качествени промени към добро. Ще се появи възможност да се заемете с работа, която е вашето призвание. Финансовите разногласия ще се уредят успешно и с изгода за вас. Ще се наложи да преосмислите някои споразумения , сключени с делови партньори или частни инвеститори. Възможни са нови запознанства, но вие твърде ревниво се отнасяте към своя кръг на общуване. Не всеки е достоен за вашето внимание. Вечерта е възможно да се окажете въвлечени в битови проблеми.

ДЕВА (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Плътно до вечерта ще се наложи да работите здраво. Вие сте заинтересовани да откриете адекватна сфера на приложение на вашите способности и да намерите надеждни партньори. Въздържайте се от емоционални решения в тази сфера. Малко недоразумение може да помрачи отношенията ви с любимия човек, но няма да предизвика особени проблеми. Облаците бързо ще се разсеят и мирът и хармонията ще се върнат. Възможни са някои усложнения в личния живот и на тези, които са сами.

ВЕЗНИ (Libra, 24.IX–23.X)
Денят е подходящ да изясните някои проблеми с шефовете си или висшестоящи организации. Деловите срещи насочете за първата половина от деня. По-късно не вземайте спонтанни решения. Отстоявайте своята независимост и интересите си само с обмислени аргументи. Разочарования в личния живот ще ви огорчат и наранят. Измяна или ревност ще станат причина за разрив в отношенията. Отдихът в компанията на близките хора, любимо занимание ще снемат нервното напрежение.

СКОРПИОН (Scorpius, 24.X–22.XI)
Нови и нови сили ви изпълват и всяко дело, с което се захванете, ще ви удава с лекота и с успех. Негативните изненади на съдбата няма да ви сломят и ще успеете да се справите с тях успешно, особено по-късно вечерта. Не се отпускайте обаче идва и утрешния ден. Проявете мъдрост и предпазливост, особено по отношение на другите хора. Не се включвайте в афери и не слушайте чужди съвети. В никакъв случай не смесвайте професионалните дела и приятелството, защото може да останете без пари и без приятели.

СТРЕЛЕЦ (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
Време е да поработите и новите идеи, които се появят днес, ще ви позволят в бъдеще да получите възможност за добри доходи. Но не издавайте своите планове на другите, някой може да се възползва от вашите идеи. Постарайте се да избягвате нови хора в обкръжението си. Те само ще ви попречат дори и да не го съзнават и искат. Склонни сте към повече фантазии и едва ли реално ще осмислите нещата, затова се въздържайте от кардинални решения. Възможни са любовни интриги и недоразумения. Ако търсите нежност може да я получите от семейството си.

КОЗИРОГ (Capricornus, 22.XII–20.I)
Изпитвате желание за рисковани действия, но не се излагайте нарочно на опасности. Ако се опитват да ви повлияят от страни тактично излезте от ситуацията и не приемайте съвети, иначе са възможни финансови загуби или влошаване на личните отношения. Не се поддавайте на ревността – това е признак на неувереност в себе си. Ако нещо в отношенията с партньора ви притеснява анализирайте ситуацията и намерете причината за охлаждането между вас. Безполезно е до ви се дават съвети, вие все едно ще постъпите както сте си решили.

ВОДОЛЕЙ (Aquarius, 21.I–19.II)
Всичко, с което се занимавате днес ще ви коства много настойчивост и не малко усилия, но ще се справите. Постарайте се правилно и без излишни емоции да оцените възникващите ситуации и тогава действайте. Денят е благоприятен за делови преговори и нестандартни търговски операции. В любовния живот може да очаквате раздвижване. Няма да получите очакваното разбиране и помощ от страна на близките си хора. Опитайте се да обсъдите своите проблеми с тях и поговорете за това, което ви тревожи. Нови романтични запознанства или възобновяване на стари отношения, всичко е възможно.С партньора ви сте от една и съща зодия? Вижте дали тази комбинация е сполучливаКогато партньорите споделят еднакви интереси, имат същия темперамент, се разбират и връзката би тряб…Aug 20 2018vsyakajena.com

РИБИ (Pisces, 20.II–20.III)
Финансовото ви състояние е стабилно и ще можете да се отправите на пътешествие, за което отдавна си мечтаете. То ще разшири кръга ви на общуване и ще ви обогати с нови романтични приключения. Не всичко ще върви гладко, но благодарение на вашия талант и изобретателност ще постигнете много и ще се гордеете със себе си. Бъдете внимателни в изказванията си и не се поддавайте на емоциите си, в противен случай отношенията ви с близките ви могат да се изострят до крайност. Избягвайте романтични срещи и запознанства, те няма да ви донесат нищо добро.
Източник astrovega.org