Дневен хороскоп за 28 септември 2018 година: Везните да не вярват на обещания, почивка сред природата за Скорпионите

0
309

ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV)
Материалното ви положение се стабилизира. Очаква ви осъществяване на всичките ви стремежи и достигане на целите. Главното е да намерите подходящите съмишленици. Финансовият успех ще постигнете с тяхна помощ и тази на деловите си партньори. Очаквате важни делови предложения и може да разчитате на тяхната подкрепа. Интензивни контакти с роднини и чуждестранни партньори ще ви наведат на нови идеи. В личния живот ви очаква разбиране и любов. Бъдете внимателни към любимия. Може да се запознаете с човек, с когото да свържете живота си.

ТЕЛЕЦ (Taurus, 21.IV–21.V)
Вложили сте не малко сили и средства, за да укрепите своя авторитет в търговската сфера. Ако почувствате, че новата работа напълно ви устройва, то не я изпускайте. Успешно ще решите дело, свързано с юридически въпроси или далечни пътувания. Отложете оформянето на важни документи, а също така отговорните проекти и романтичните срещи. Не правете излишни покупки под чуждо влияние, за да не съжалявате за напразно загубените пари и време. В семейния живот може да се наложи да поемете инициативата. Отделете повече време на децата.Всяка зодия ще научи ценен урок тази есен. Ето какъв е той за всеки зодиакален знакВсеки ден, всеки месец и сезон животът ни учи на нещо, за да водим по-добър начин на живот. Ако се ч…Sep 27 2018vsyakajena.com

БЛИЗНАЦИ (Gemini, 22.V–21.VI)
Денят ще е изпълнен с ярки събития и нови делови предложения. Може да решите внезапно да направите кардинални промени в живота си, да се откажете от любимо хоби или партньора си. Не се заблуждавайте обаче, че ще можете в един миг да се откажете от миналото си. Творческите пориви, реализирани днес, може да променят живота ви. Единственото, което може да ви попречи това е вашата непоследователност. Не очаквайте помощ от роднини и близки. Не им налагайте собствените си идеи и лично мнение. Правете нещата сами и тогава може да разчитате на успех.

РАК (Cancer, 22.VI–22.VII)
Довършете започнатите задачи, а новите начинания и проекти отложете за друг ден. Началството ще поставя все нови и нови задачи пред вас, а брачният партньор ще предявява претенции и поставя неизпълними условия. Не бързайте с изводите и не прекъсвайте отношенията. По-добре направете компромис. Потребността ви от разнообразие в личния живот може да ви накара да търсите нови контакти, но това няма да ви донесе нищо добро. Ограничете новите интимни връзки, нищо няма да се получи и може само да съжалявате.

ЛЪВ (Leo, 23.VII–23.VIII)
Определете ясно целите си и проявете отговорност и взискателност. На работното място може да настъпят кадрови промени, смяна на шефовете или членове на колектива. Важни срещи и разговори, оформяне на документи по-добре отложете. Днес ще проявявате непостоянство в мислите и възгледите си. Не зацикляйте на личните си проблеми и бъдете креативни. Денят е благоприятен за любовните дела. Повишената емоционална чувствителност и сексуалност ще подобрят отношенията ви с партньора. И ще ви донесат взаимно удовлетворение.

ДЕВА (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Днес сте твърде взискателни и критични към другите. Това може да е свързано с вашата неувереност в себе си. Необходимо е непрекъснато да доказвате своите способности и адекватно да реагирате променящите се ситуации и обстоятелства. Възможно е кратко пътуване. Финансовата ситуация зависи само от вас, затова не позволявайте другите да вземат решенията. В личните отношения нещата не са прости. Колебаете се дали напълно да прекъснете връзката си с любимия или да си дадете още един шанс. За да избегнете проблемите изчакайте с решението.

ВЕЗНИ (Libra, 24.IX–23.X)
Бъдете внимателни при разговор с колеги и началството. Една незначителна дума и всички могат да се обърнат срещу вас. Всички финансови операции най-добре отложете за друг ден. Не вярвайте на обещанията на хора, които виждате за първи път, дори и да са големи имена в чужбина. Има голяма вероятност за критична ситуация, засягаща член на семейството ви. У дома атмосферата е благоприятна. Може да обсъдите с близките си предстоящите почивни дни и пътуванията. Избягвайте интригите, общуването с непознати и злонамерени хора.

СКОРПИОН (Scorpius, 24.X–22.XI)
За вас днес няма да има по-важно нещо от семейството и децата. Почивка сред природата ще ви зареди с енергия. Финансовото положение може малко да ви развали настроението. Не бързайте с подписването на важни документи. Не проявявайте излишни амбиции и претенции към околните. Ще се наложи да се приспособявате към нови обстоятелства, но не е ясно дали ще са благоприятни или не. Внимателно преценявайте всичко преди да вземете решение. Съветите на близките ви хора ще ви помогнат. Учете се от чуждите грешки.

СТРЕЛЕЦ (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
Ако завършвате поредния проект най-добре внимателно проверете всичко, за да избегнете евентуални грешки и не бързайте да започвате нови начинания. Ограничете контактите си с други хора. Те само ще ви натоварят прекалено и нищо ново няма да ви дадат. Дайте си време за малко почивка. Рецептата за успех е проста. Посветете се на работата си, бъдете трудолюбиви и упорити и ще постигнете всичко, което искате. Промени в личния живот могат коренно да го изменят. Стремете се да въплътите мечтите си в реалния живот.

КОЗИРОГ (Capricornus, 22.XII–20.I)
Планираното делово пътуване ще ви донесе голям успех. Може да започне нов етап в кариерата си, което ще промени материалното ви състояние, но ще нараснат и отговорностите ви. Вашата половинка може да протестира, че не ви остава време за вас двамата, но вие ще я убедите, че си заслужава. Тези, които все още са сами може да очакват ново увлечение, но за съжаление то ще се окаже краткотрайно. Изобщо нещата в личния ви живот ще се люшкат от едната крайност в другата. Въобще контактите с другите днес само ще ви изтощят и натоварят.

ВОДОЛЕЙ (Aquarius, 21.I–19.II)
Днес личният ви живот ще се пука по шевовете и дори може да се стигне до пълен разрив на отношенията. Ако имате общ бизнес постарайте се да довършите общите проекти и след това се опитайте да се разделите мирно и тихо. Домашните задължения ще отнемат голяма част от времето ви, а планираните далечни пътувания по-добре отложете. Избягвайте шумните компании тази вечер, но срещи със стари приятели могат да ви извадят от мрачното настроение. Ще ви хрумнат нови идеи, които може да обсъдите с тях и да получите съвет как да ги реализирате.Всяка зодия има фраза, която я описва изключително прецизно. А коя е вашата?Всеки човек е различен, уникален и неповторим. И все пак има неща, които ни обединяват. Едно от тях …Sep 20 2018vsyakajena.com

РИБИ (Pisces, 20.II–20.III)
Днес ви се иска да се откъснете за малко от важните дела и финансовите проблеми. Чувствате се изтощени в последно време. В семейството ви очакват кардинални промени. Не започвайте да контролирате всяка крачка на вашата половинка, това само ще доведе до сериозни спорове и дори раздяла. В работната сфера всичко зависи от вас. Дали ще постигнете успех или ще се провалите в кариерата зависи от вашето трудолюбие и делови качества. Само тогава може да бъдете уверени, че промените, които стават в офиса, ще са във ваша полза.
Източник astrovega.org