Дневен хороскоп за 28 август 2018 година: Материални облаги за Лъвовете, Везните да не поемат излишни отговорности

0
269

ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV)
Приятни събития, обещаващи спокойствие и душевно равновесие, ще наситят деня ви. Успешно ще намерите начин да подобрите материалното си положение. Вероятно ще можете да разширите дейността си и да намерите нови източници на доход. Не бързайте да вземате решение, защото преценката ви на реалната ситуация не е съвсем обективна и вярна. Бъдете предпазливи, за да не станете жертва на сплетни и интриги от страна на недоброжелатели. Време е отново да завладеете сърцето на любимия човек, да се почувствате отново живи.

ТЕЛЕЦ (Taurus, 21.IV–21.V)
Може би именно днес ще успеете да намерите решение на проблемите, които ви спъват през последните дни. Отлично ще се справите със своята кариера и да се придвижите по-близо до мечтаната длъжност. Тези от вас, които са срещнали своята половинка ще преживеят прекрасни мигове с любимия. Обаянието и доброжелателността ви лесно ще завоюват сърцето на избраника ви. Не се съмнявайте в искреността на близките си хора. Може сигурно да разчитате на тяхното разбиране и любов.Мъжът ви е от тези зодии? Внимавайте, те са сред най-трудните за обичанеНе съществуват идеални мъже, но в зодиака има някои знаци, чиито представители, освен положителните …Aug 26 2018vsyakajena.com

БЛИЗНАЦИ (Gemini, 22.V–21.VI)
Възможни са проблеми с работата и с някои партньори, но няма да се стигне до пълно неразбирателство. Избягвайте общуването с неприятни и вечно жалващи се хора. В реализацията на новите проекти може да настъпи известен застой. Публичните изяви и презентации по-добре отложете за друг ден. Днес не сте особено красноречиви. Струва си да се заемете със самообразование. В отношенията ви с половинката и днес няма да цари скука. Някои от вас може да прекарат невероятни мигове с интересен и забавен човек, когото ще срещнете днес.

РАК (Cancer, 22.VI–22.VII)
Днес може да се разкъсвате между желанието да се покажете от най-добрата си страна на работното място и нежеланието да поемате повече работа и излишни проблеми. Очакват ви немалко спънки и трудности. Ще се наложи да се откажете от някои планове и да проявите повече креативност, тогава ситуацията ще се промени към добро. Ако искате да разчупите интимните отношения с любимия човек, затова проявете изобретателност, но не очаквайте мигновени резултати. Ще бъдете по-щастливи ако не споделяте личните си преживявания с околните.

ЛЪВ (Leo, 23.VII–23.VIII)
Плановете и действията ви за подобряване на материалното ви благосъстояние днес ще донесат желания резултат. Благоприятен период е за въпроси към началниците или държавни учреждения, съдебни органи. От настроението ви днес може да желае много, но не изливайте негодуванието си върху околните. Вашата половинка обаче е спокойна като никога и няма да се поддаде на провокациите ви. Ще изтърпи дори и неконструктивната ви критика, но няма да се включи в спорове. Постарайте се да укротите нрава си.

ДЕВА (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Ако имате недовършени дела денят е подходящ да се справите с тях успешно. Решенията си ще вземате хладнокръвно и обмислено. Ако сте работили дълго и упорито днес е денят, когато може да получите награда за труда си, но може би и нови сфери на отговорност. Вие с голям ентусиазъм ще се заемете с новите си задачи, особено ако работата е свързана с чужбина. Отношенията ви с половинката могат да претърпят неочаквана промяна и да станат по-интересни и завладяващи. Предстоят ви интересни преживявания в интимната сфера.

ВЕЗНИ (Libra, 24.IX–23.X)
Сложен ден, изпълнен с трудности, повечето предизвикани от вашето невнимание. Внимателно следете всички детайли, особено къде и за какво изтичат парите ви. Работете спокойно, не проявявайте излишна инициатива и не поемайте повече отговорности. В отношенията ви с близкия човек нещата вървят добре, но внимавайте да не го нараните и обидите с необмислени думи. Прекарайте известно време с децата си и ще постигнете неочаквано душевно спокойствие.
Отнасяйте се с повишено внимание към всичко ново. Дори към новите хора в живота ви.

СКОРПИОН (Scorpius, 24.X–22.XI)
Стари неразрешени вражди и недоразумения с роднини днес може да бъдат успешно прекратени. Достатъчно е само да зачитате и чуждото мнение и интереси освен вашите и ще се учудите колко лесно могат да бъдат разрешени много проблеми. Възможно е да получите доста интересни предложения, на които не може да откажете. Вложете време и средства в ремонт на дома или направете важни покупки. Вложените суми в изгодно предложение ще ви осигурят спокойствие за бъдещето.

СТРЕЛЕЦ (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
Продължете започнатите дела и следвайте плана си за постигане на поставените цели. Проявявайки воля и упоритост може да получите така желаното повишение. Време за почивка просто няма да ви остане. Старайте се никому нищо да не обещавате, защото няма да успеете да го изпълните. Много от вас ще успеят да разрешат сърдечните си проблеми. Ако постъпките ви са основани на дълбоки чувства и убеденост в собствената ви правота лесно ще намирате общ език с любимия човек. Откровеността ще бъде от полза и за двама ви.

КОЗИРОГ (Capricornus, 22.XII–20.I)
Днес ясно ще можете да разберете какво бихте искали да видите в бъдещето си и да планирате внимателно стъпките си за осъществяването му. Не се страхувайте да започнете нов кръг от вашето израстване, да стигнете до края на пропастта. Вашият инстинкт за самосъхранение ще ви помогне да се справите с всяка заплаха или щекотлива ситуация. Позволете си ентусиазма на вашата половинка да ви завладее и да ви позволи да видите и светлата страна на живота. Все пак в живота ви има и хубави неща, въпреки вашия песимизъм.

ВОДОЛЕЙ (Aquarius, 21.I–19.II)
Може да се появят някои спънки по пътя към успеха, но нека не ви плашат. Вие ще пометете всички препятствия и ще постигнете всички поставени цели. Бъдете готови за всички промени и започнете с малки стъпки. Решенията ви ще бъдат уравновесени и няма да бъдете склонни да рискувате излишно. Бъдете открити към приятелите на партньора си и ще откриете, че имате много общи неща. Вашата откритост и привлекателност ще ви помогне да откриете нова любов стига да мечтаете за чиста и голяма любов, а не за мимолетни приключения.Самочувствието им е изключително високо ниво. Вижте кои са трите зодии с най-голямо егоПознавате ли хора, на които егото им е толкова голямо, че чак ги е погънало? Животът на тези хора се…Aug 26 2018vsyakajena.com

РИБИ (Pisces, 20.II–20.III)
Не се отчайвайте ако в професионално отношение нещата не се случват така гладко както ви се иска. Препятствията по пътя ще направят крайната победа по-сладка. Не проявявайте излишна активност и не правете прибързани инвестиции. Мъдро и трезво обмислете постигнатото. Ако отдавна мечтаете за почивка в екзотична страна може да си вземете отпуск и смело да се отправите на пътешествие. В любовта ви привличат тайнствени афери и сте изкушени от забранения плод.
Източник astrovega.org