Дневен хороскоп за 27 юли 2018 година: Близнаците да бъдат дисциплинирани, Раците променят плановете си

0
269

ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV)
Днес помислете за целите и приоритетите си в живота. След като въведете ред в главата си може да решите да се заемете и с дома си. Посещенията ви в държавни учреждения ще постигнат желания резултат. С лекота ще постигате неща, които сте мислели за недостъпни. Контактите ви с другите ще ви подскажат някои интересни идеи, които успешно ще използвате в работата си. Докато препускате насам натам не забравяйте за чувствата и интересите на близките си хора. Вечерта може да действате по-авантюристично, но не прекалявайте с приключенията.

ТЕЛЕЦ (Taurus, 21.IV–21.V)
Денят е благоприятен и ще ви изненада с неочаквани печелби, находка на ценни вещи или печалба от лотарията. Обаче не правете никакви едри капиталовложения или покупки, това може да ви изправи пред неочаквани проблеми. Може да постигнете успех в преговори, да сключите изгоден договор или да договорите бъдещо сътрудничество. По-късно през деня ще искате да наложите собствените си виждания по някои важни въпроси. В любовта може да ви очакват промени към добро, въпреки че повече ще ви вълнуват материалните взаимоотношения, а не емоционалната привързаност.Приятелка с бившия? Тези 4 зодии поддържат приятелството, дори след изчезванеПериодът след раздяла за доста двойки е много объркващ и труден. Някои изобщо не искат да чуват един…Jul 17 2018vsyakajena.com

БЛИЗНАЦИ (Gemini, 22.V–21.VI)
Проявете дисциплина на работното място, за да се справите с всичко, което сте планирали. Вероятни ще имате проблеми с жилището или друго имущество, може да се опитат да ви ограбят или да ви навредят по друг начин. Критични ситуации, постарайте се да избегнете спорове, конфликти. Бъдете внимателни при делови преговори и срещи с шефовете. Ще ви бъде трудно да се съобразявате с точно разсписание и строги правила. От вас зависи да се справите с конфронтацията у дома.

РАК (Cancer, 22.VI–22.VII)
Днес много планове ще се наложи да бъдат коригирани, нови идеи ви завладяват, предстоят ви реорганизации на работното място и работа върху себе си. Не изпускайте възможностите, които ви се предоставят и резултатите ще ви зарадват. Само не позволявайте на емоциите да диктуват постъпките и решенията ви. Някои от вас може да идеализират приятелства и да загубят пари. Други ще предпочетат да прекарат деня в уюта на собствения си дом. Общуването с близките ви хора ще ви донесе душевен комфорт и хармония.

ЛЪВ (Leo, 23.VII–23.VIII)
Творческият ви потенциал и вашите таланти ще намерят приложение в професионалната ви дейност. Довършете започнатите и по някаква причина отложени дела. Днес с лекота ще постигате резултати, които са ви се стрували недостижими. С напредването на деня нараства вероятността от конфликти и разногласия с половинката ви, приятели и колеги. Единомислието и разбирателството с тях може да се окажат не толкова стабилни. Не са изключени финансови спорове, противопоставяне на убеждения и социални амбиции. Нараства опасността от пътни произшествия.

ДЕВА (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Денят е благоприятен за хора с творчески професии. Вашите способности и таланти ще получат възможност да бъдат забелязани от партньорите или шефовете ви. Успехът ще ви съпътства и в някои рисковани начинания. Въпреки нежеланието ви е добре да се заемете и с рутинните си задачи, все пак те ви хранят. Просто спазвайте правилата и изпълнявайте заплануваното. Чуждестранните контакти, лични или делови, няма да са особено ползотворни днес. Очакват ви интересни запознанства, а някои делови отношения могат да прерастнат в любовни.

ВЕЗНИ (Libra, 24.IX–23.X)
Напрегнат в емоционално отношение ден. Всички финансови проблеми ще възприемате прекалено болезнено. Ако изпитвате някакви съмнения за възможни инвестиции в някаккъв проект или скъпа покупка, по-добре отложете тези решения за по-подходящ момент. Днес се заемете с обичайните си задължения. Има вероятност да попаднете в критични ситуации, да получите травми или да станете обект на неочаквана агресия. С наближаването на вечерта може да изпитате желание за приключения и да направите доста разходи.

СКОРПИОН (Scorpius, 24.X–22.XI)
Вътрешната самодисциплина ще ви накара да бъдете по-сдържани в действията си днес, особено сутринта. Днес ще се вълнувате повече от материалното си благосъстояние. Може да се наложи да заемете лидерска позиция във финансови или делови отношения. Това значително ще подобри положението ви и ще разшири партньорските ви договорености. В семейните ви отношения обаче може да се появят облаци, които може да докарат и буря ако не вземете мерки. А личното обаяние няма да ви помогне много ако занемарите домашните си задължения.

СТРЕЛЕЦ (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
Днес не е желателно да вземате прибързани решения, свързани с финанси, имущество или бизнес. Проверявайте евентуалните си партньори, за да не станете жертва на измамници и да загубите изкараните си с честен труд пари. Денят е благоприятен за физически натоварвания, активна почивка на чист въздух, пътешествия. Не създавайте проблеми с роднини, които ще се наложи вашата половинка да разрешава. Това няма да се отрази благоприятно на семейните ви отношения.

КОЗИРОГ (Capricornus, 22.XII–20.I)
Днес успешно ще проведете планираните срещи, преговори или пътувания. Ще успеете и да привлечете активни партньори или нови съюзници. Вашата спестовност ще се бори с желанието да бъдете по-разточителни, за да зарадвате себе си или своите близки. Всякакви финансови операции обаче ще бъдат неуспешни, с големи загуби. Вероятно някои от вас ще срещнат нова любов, но всичко ще зависи от вашето поведение и настроение. В семейните отношения цари хармония и разбирателство.

ВОДОЛЕЙ (Aquarius, 21.I–19.II)
Днес намерете възможност да се откъснете от работата си и да отдъхнете пълноценно извън града. Любимите занимания, хоби, разходки ще ви заредят с енергия и приятни емоции. Прекарайте времето си с любимите си хора. Можете да направите равносметка за свършеното през седмицата и да обмислите плановете си на спокойствие. Планирайте семейната почивка или интересно пътешествие. Много от вас ще намерят нови приятели или дори спътник за цял живот. Вечерта ще имате желание да се насладите на повече удобство и удоволствия.Дами, ако си търсите добър съпруг, ето сред кои зодии да се оглеждатеВсяка от нас копнее за любящ и грижовен съпруг, но те се намират трудно. Но ако вярваме на звездите,…Jul 10 2018vsyakajena.com

РИБИ (Pisces, 20.II–20.III)
Настроението ви ще е променливо. Някои от вас може да загубят почва под краката си. Може да не ви достигнат силите, за да довършите важен проект. Не решавайте финансови въпроси, не сключвайте договори или сделки. Не влизайте във финансови авантюри, защото ще бъдете разочаровани в очакванията си. Нестабилните двойки може да се разделят. Не действайте под влияние на емоциите си, за да не съжалявате по-късно. Младите хора могат да имат трудности с роднини, които да се нуждаят от тяхната помощ.
Източник astrovega.org