Дневен хороскоп за 27 септември 2018 година: Лъвовете финансово стабилни, Девите да не бездействат

0
245

ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV)
Ако искате да постигнете желания успех в професионален план трябва да овладеете емоциите си и да действате по предварителния си план. Днес може да осъществявате дори и рисковани търговски операции. Успехът ви е сигурен. Общуването със стари приятели, роднини или партньори ще ви помогне да поставите основите на успешен бизнес. С финансите бъдете внимателни, защото може да останете без парите, които сте събирали дълго време. Може да получите любовно обяснение от човек, когото тайно и отдавна обожавате.

ТЕЛЕЦ (Taurus, 21.IV–21.V)
Може да получите предложение за нова и интересна работа. Ако това предложение е в областта на рекламата радостта ви ще е голяма, защото отдавна се интересувате от тази професионална сфера. Все пак не бързайте с дългосрочните планове. Денят е особено подходящ за контакти както делови така и романтични. Пазете се и не споделяйте важни неща със случайни хора. Разчитайте на здравия си разум, за да не пропуснете важното в личния си живот. Днес повече от всякога ще се нуждаете от подкрепата на близките си и от тяхната любов и разбиране.Къде всяка зодия среща любовта? Ще се изненадате от резултатитеВъпреки че искрата може да бъде запалена във всяка ситуация, астролозите смятат, че има места, в кои…Sep 23 2018vsyakajena.com

БЛИЗНАЦИ (Gemini, 22.V–21.VI)
Днес се доверете на интуицията си, за да не допуснете сериозни грешки на работното си място. С последователност и спокойствие изпълнявайте ежедневните си задачи и не се отнасяйте прекалено мнително към всички изисквания на шефовете си. Добър момент е да въведете ред в документацията си, за начало на ремонт или благоустройство на дома или офиса. Възможна е далечна командировка или работа с чужда фирма. Избягвайте клюките и интригите на работното място, защото това в крайна сметка ще ви навреди сериозно.

РАК (Cancer, 22.VI–22.VII)
Като цяло ви очаква благоприятен ден за решаване на редица делови проблеми и получаване на значителни доходи и хонорари. Независимо от всички трудности по пътя към вашата цел опитайте се да запазите спокойствие. Част от получените средства вложете за нуждите на семейството и дома си. Ремонт или подобряване на интериора у дома ще отнемат доста сили и енергия. За да не хабите напразно нерви трябва да се смирите с това, че днес не може да оказвате никакво влияние върху ситуациите, свързани с работа или личния живот.

ЛЪВ (Leo, 23.VII–23.VIII)
Финансовото ви положение е стабилно и спокойно може да осъществите всичко, което сте планирали. Усвояването на нова перспективна професия ще ви позволи да намерите добра работа. Мъдър съвет от близък приятел, който нееднократно ви е помагал, отново ще ви даде възможност да се справите с труден проблем. Вероятно ще срещнете човек, който ще ви помогне да реализирате много идеи, свързани с бизнеса ви. Ще имате възможност да решите и някои проблеми в личния си живот.

ДЕВА (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Днес не си заслужава да бездействате и изчаквате. В такъв случай късметът може да мине покрай вас. Ще имате възможност да реализирате много свои оригинални идеи. Проявете талантите си, където трябва, и ще получите желаните резултати. Ако времето е подходящо се разходете сред природата. Спокойно ще свършите работните задължения, но може да отделите достатъчно време на семейството. Решете проблемите в личния си живот, погрижете се за здравето и духовното си развитие.

ВЕЗНИ (Libra, 24.IX–23.X)
Време е да престанете да витаете в облаците. Фантазиите и мечтите няма да ви помогнат да разрешите финансовите и професионалните проблеми. Ако поискате може да отхвърлите много задачи и може да си намерите допълнителни доходи. Възползвайте се максимално от ситуацията. Ако имате възможност прекарайте деня у дома си. Полезно е да се разходите и сред природата. Не форсирайте събитията в личния си живот. Това може да се окаже неблагоприятно за семейния ви живот, може да възникне голям конфликт с дългосрочни последствия.

СКОРПИОН (Scorpius, 24.X–22.XI)
Днес не започвайте нови кардинални проекти. По-добре изчакайте подходящ момент. Срещи със съученици, романтични преживявания ви очакват днес. Делови преговори, подписване на важни договори и пътувания във връзка с бизнес дела ще се осъществяват с успех . Постарайте се да използвате всички възможности за постигане на добри резултати в начинанията. Вашето здраве и трудоспособност ще са завидни, независимо че натоварването значително се увеличава.

СТРЕЛЕЦ (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
Някои идеи, които обмисляте напоследък, ще ви донесат успех и финансови резултати. Може да ви предложат ръководна длъжност, която ще изисква максимален професионализъм и отдаденост на работата. Успешно ще завършите етап от своята работа, но не бързайте да започвате веднага нов проект, тъй като може да се окаже неудачен. Оценете резултатите досега и обмислете следващите си стъпки. Могат да възникнат известни разногласия с колегите и шефовете ви . Скоро ще се появят нови контакти с чуждестранни партньори и нови оригинални проекти.

КОЗИРОГ (Capricornus, 22.XII–20.I)
Днес ще се наложи да се заемете със скучната и мудна, но необходима работа. Малко сте разсеяни и непостоянни и това ви пречи да се съсредоточите върху текущите си задължения. Все пак може да разчитате на колегите си, особено жените, да ви помогнат с някои неотложни задачи. Парични постъпления ще решат финансовите ви проблеми, ще можете да да си позволите някои мечтани покупки. В личния си живот внимателно следете ситуацията и не изпускайте инициативата от своите ръце. Резултатите ще ви изненадат.

ВОДОЛЕЙ (Aquarius, 21.I–19.II)
Днес конкуренцията ще е голяма във всички области от живота ви днес. Но вие не сте от тези, които се предават при първата трудност. Отделете голяма част от премията, която ще получите днес, лично за себе си. Денят е благоприятен за уреждане на задгранични документи и пътувания. Успехът ще съпътства тези от вас, които проявяват интерес към необичайния технически прогрес, изобретения, нови идеи. Успешно ще представите нов проект. Погрижете се за децата и възрастните си родители. Не ги оставяйте без надзор, за да не съжалявате.Всяка зодия има фраза, която я описва изключително прецизно. А коя е вашата?Всеки човек е различен, уникален и неповторим. И все пак има неща, които ни обединяват. Едно от тях …Sep 20 2018vsyakajena.com

РИБИ (Pisces, 20.II–20.III)
Днес разчитате твърде много на деловите си партньори. Но това не е най-правилното решение. Разчитайте на себе си и своите професионални качества, за да преуспеете в бизнеса. Внимавайте да не се въвлечете в неприятна история или интриги. Ще се наложи с всички сили да доказвате своята невинност. В пътешествията или на училище далеч от дома ви очакват интересни и забавни приключения. Някои проблеми в семейството ще се задълбочат и ще се наложи да се преразгледат отношенията у дома. Много изчерпани връзки може да се прекъснат.
Източник astrovega.org