Дневен хороскоп за 27 август 2018 година: Близнаците да не сключват сделки, Раците да направят компромиси

0
348

ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV)
Не смесвайте работата и любовта. От това нищо няма да излезе. В професионалната сфера рутинната работа днес трудно ще ви се удава. Въпреки това не експериментирайте прекалено. Вместо да постигнете вътрешна свобода може да се окажете въвлечени в проблеми и загуби. Проявете повече дипломатичност в трудна ситуация и може да излезете победител. Имате желание да промените обкръжението си, влече ви новото и неизвестното. Научната дейност, изобретенията и новите идеи ще ви донесат успех.

ТЕЛЕЦ (Taurus, 21.IV–21.V)
Очакват ви приятни запознанства, които могат да прераснат в нещо по-сериозно. Най-накрая ще може да покорите обекта на своето желание. Денят е подходящ за сделки с недвижимости и финансови операции. Пътуванията по-добре отложетеза друг ден. В професионалната сфера бъдете внимателни, за да не допуснете сериозни грешки, които да се отразят на кариерата ви и деловата ви активност. Не позволявайте на въображението ви и желанията да вземат връх и реално оценете своите възможности.Стрелците са обаятелна и мистична зодия, но тези 10 причини ще ви накарат да ги заобичатеXopaтa, poдeни пoд cъзвeздиeтo Cтpeлeц, ca яpĸи, ĸpacиви и ocтpoyмни. Жeнaтa-Cтpeлeц oбиĸнoвeнo e из…Aug 20 2018vsyakajena.com

БЛИЗНАЦИ (Gemini, 22.V–21.VI)
Въздържайте се от финансови операции или сключване на финансови сделки. Ще ви преследват неудачи или сериозни трудности в професионалната дейност. Чувствате се малко неуверени и нерешителни. Опитът на близките и приятелите ви може да ви окаже незаменима помощ. Предстои ви пътуване, през което може да научите много любопитни неща. Не се карайте с близките си днес и не страдайте прекалено за любовните разочарования. Вечерта бъдете бдителни, за да не попаднете в капана на измамници или крадци.

РАК (Cancer, 22.VI–22.VII)
Възможно е днес отношенията ви с околните да са нестабилни. Направете компромис, за да не се окаже, че отношенията ви с близките ви хора са претърпели катастрофа. Не губете самообладание, с времето нещата ще се изгладят. Не слушайте чужди съвети как да решите отношенията си с любимия. Вие най-добре знаете как да разплетете заплетените си любовни истории. По-късно през деня се опитайте да се уедините в дома си, отдайте се на любимо хоби и спокойни занимания. Бъдете внимателни. Има риск от нараняване.

ЛЪВ (Leo, 23.VII–23.VIII)
Не е лошо днес да станете по-рано и да се заемете със своите недовършени дела. След това може да се захванете с нещо ново. Намерете си хоби или се заемете със спорт. Обкръжението ще ви подкрепи със съвети или дела. Проявете творческите си способности и се заемете с реализацията на мечтите си. Не е изключено днес да попаднете в ново увлечение. Предстоят ви неочаквана среща или изгодно предложение, от което може да използвате с максимална изгода за вас. Не провокирайте любимия си и не го карайте да ревнува излишно.

ДЕВА (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Кипите от енергия и ви се иска да работите и помагате на всички. Да бъдете навсякъде едновременно. Но не се захващайте с дългосрочни проекти, защото ентусиазмът ви скоро ще спадне и ще се наложи да работите против желанието си. Гледайте на работните задачи хладнокръвно и реално преценете възможностите си. Може да поработите и върху здравето си. Изберете си подходящ режим на живот и ще се удивите от резултатите. Фигурата ви ще е прекрасна и всички системи ще работят чудесно.

ВЕЗНИ (Libra, 24.IX–23.X)
Следвайте плановете си и вървете към поставената цел. Любимият човек ще ви вдъхновява за подвизи. Търсете нови източници на доходи, планирайте новите стъпки и новите цели. В душата си успешно ще съчетавате романтиката с практичното. В каквито и облаци да витаете все пак дълбоко в себе си имате един внимателен счетоводител, който няма да ви позволи да направите много глупости. Жените ще търсят силни мъже, чувственост и емоции. Приемете обаче живота си такъв какъвто е и не се опитвайте да променяте нищо.

СКОРПИОН (Scorpius, 24.X–22.XI)
Светли идеи ще ви вдъхновят и ще намерите желаещи да ви помогнат да ги въплътите в живота си. Пътешествайте, общувайте, променете някои навици и не изпускайте своите шансове. Моментът е подходящ за решителни действия. Ако досега не сте намерили сили да решите нещо важно моментът е подходящ да започнете. Ако възникнат трудности без опасения може да се обръщате към висшестоящите или приятелите. Използвайте всяка възможност да подобрите живота си. Съдбата е на ваша страна и ще разчитате на подкрепата й.

СТРЕЛЕЦ (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
Днес много неща могат да ви провокират към спорове, конфликти и недоразумения. За да се справите с текущите проблеми, работете в уединение. Обмислете добре желанията си и от какво точно се нуждаете в живота си. Откровените разговори с приятели и близки хора ще ви помогнат да откриете нови идеи и цели за постигане. Вечерта се отдайте на мечтите си и няма да усетите как те ще започнат да се реализират. Нова любов ще ви вдъхнови и ще обсеби живота ви. Не се съпротивлявайте на чувствата си. Именно любовта ще формира личността ви.

КОЗИРОГ (Capricornus, 22.XII–20.I)
Активността ще бъде силната ви страна днес. Всичко ще ви се получава лесно, другите ще ви хвалят и превъзнасят. Не се възгордявайте, защото успехът бързо може да ви забрави. Разгледайте внимателно новите делови предложения и се възползвайте максимално от тях. Днес е благоприятен период за изглаждане на любовните и семейните отношения. Откровения разговор ще изчисти всички недоразумения. Проявете внимание към по-възрастните хора. Посетете родителите си и им отделете повече време, те се нуждаят от вас.

ВОДОЛЕЙ (Aquarius, 21.I–19.II)
Денят е подходящ за лична равносметка. Разгледайте професионалната сфера, битовите проблеми и любовните дела и определете приоритетите си. Ясно ще разберете от какво се нуждаете и какво сте постигнали вече. Направете плановете си за бъдещите си действия. Днес сте в състояние трезво да преценявате ситуацията и няма да вземате прибързани и грешни решения. Успешно начало на нови проекти и идеи, строителство, ремонт. Не бързайте да сменяте работата си, но може внимателно да разгледате всяко предложение.Неслучайно най-добрите лидери са от зодия Козирог. Ето и 5-те основни причини за товаKoзиpoгът e yниĸaлнa зoдия. Xopaтa, poдeни пoд тoзи знaĸ, cъчeтaвaт в ceбe cи няĸoлĸo цeнни ĸaчecтвa…Aug 20 2018vsyakajena.com

РИБИ (Pisces, 20.II–20.III)
Признанието и успехът ви са гарантирани само ако действията ви се основават на реална преценка на ситуацията. Посветете деня на културни мероприятия, заедно с децата, което значително ще разшири интересите си. Това е особено важно за вас. Отслабените ви защитни сили може да бъдат причина за някои здравословни проблеми. Намерете изход за негативната енергетика, която ви превзема отвътре. Подарете си спа-процедура, посетете изложба или концерт.
Източник astrovega.org