Дневен хороскоп за 26 юли 2018 година: Овните сменят стратегията, Телците в конфликт с колеги

0
309

ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV)
Денят е благоприятен за делови контакти, работата ви с държавни учреждения и правителствени организации ще е успешна. Някои от вас ще открият къде са сгрешили и ще преосмислят стратегията си. Възможно е да се върнете към някои стари планове. За тяхната реализация могат да ви помогнат съветите на по-опитните ви колеги или роднини. В деловите въпроси избягвайте прибързаните решения и премисляйте всичко по два пъти. Проявете гъвкавост и не се стремете на всяка цена да наложите своята истина. Днес е възможно да срещнете стари приятели, предишна любов.

ТЕЛЕЦ (Taurus, 21.IV–21.V)
Мобилизирайте умствените си способности и умения, за да се справите успешно с всички свои задължения. Имате шанс да възстановите някои финансови позиции. В работата и у дома е възможно известно изостряне на отношенията с колеги или членове на семейството, спорове със съседите. Запазете спокойствие и с търпение ще се разрешите проблемите. Възможно е да решите да се върнете на предишното си работно място. Вечерта намерете време да си починете добре след напрегнатия ден, в противен случай ще бъдете физически изтощени.Водолеите са най-ексцентричните. Ето и коя зодия е създадена, за да им бъде сродна душаМоже да сте малко шокирани, от това което ще прочетете, но това е истината. Вие сте малко обсебен зн…Jul 24 2018vsyakajena.com

БЛИЗНАЦИ (Gemini, 22.V–21.VI)
Днес ще сте особено активни в контактите и общуването, които успешно може да използвате, за да постигнете добри резултати в работата си. Все пак не се увличайте и не забравяйте предпазливостта при срещите със случайни хора, вероятността да загубите във финансов или емоционален план е много голяма. По пътя към истинската любов има много препятствия, разстоянието до целта е голямо и в буквалния смисъл. Може да ви се иска резултат на момента, но няма да се получи.

РАК (Cancer, 22.VI–22.VII)
Днес сте завладени от негативни емоции, възможно е да изпаднете в депресия. Необоснована обидчивост и раздразнение може да развалят отношенията ви с хора, които ви обичат. Дръжте емоциите си под контрол, оперирайте само с факти и ясни аргументи. Важно е да се успокоите и да концентрирате вниманието си върху рутинните си задължения. Избягвайте уединението и работете в екип. У дома вземете повече участие в семейните събития и поддържайте връзка със старите си приятели. Успешно ще разрешите проблеми с наследства и недвижимости.

ЛЪВ (Leo, 23.VII–23.VIII)
Днес може да си създадете сериозни проблеми с роднини и колеги. Конфликти могат да възникват по повод битови или финансови въпроси. Откровен разговор и компромиси ще ви помогнат да постигнете разбирателство. Това ще укрепи брака ви и личните ви контакти. Съсредоточете се върху служебните си задължения, не оказвайте натиск върху близкото си обкръжение. Също така не прибягвайте до стимулиращи или психотропни препарати. Ефектът им ще е неблагоприятен за вас.

ДЕВА (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Обърнете особено внимание на отношенията си с колегите си. Ще разберете, че не на всички може безусловно да се доверите. Ситуацията много бързо може да се преобърне и то не във ваша полза. Овладейте емоциите си и не предприемайте прибързани необмислени решения. Правете разходи само за най-неотложни неща и то ако покупките са жизнено необходими. В противен случай рискувате да изхарчите семейния бюджет за неизползваеми скъпи вещи. Някои приятелски отношения могат да получат неочаквано романтично продължение.

ВЕЗНИ (Libra, 24.IX–23.X)
Абстрахирайте се от личните си проблеми и съберете нова информация, проведете срещи, които ще ви донесат приятни емоции. За повечето си проблеми ще намерите оригинални и нестандартни решения. Макар и в ограничени рамки имате право на избор. Успешно ще съчетавате работните си задължения с личния си живот. Денят е благоприятен за културни мероприятия – посещения на изложби и театрални постановки, концерти и др. А може и успешно да се изявите в някаква творческа дейност. Вечерта може да ви изненада с приятна запомняща се среща.

СКОРПИОН (Scorpius, 24.X–22.XI)
Всичките ви планове ще срещат най-различни неочаквани препятствия от личен, работен или битов характер. Не позволявайте това да ви накара да гледате мрачно на живота и да влоши отношенията ви с близките. Разпределете точно задълженията и всеки да си знае отговорностите. Някой може да злоупотреби с доверието ви. Въздържайте се от пътувания или делови обеди. Намерете време за почивка или любимо разтоварващо занимание. Жените може да срещнат голямата си любов или да се забъркат в грандиозен скандал.

СТРЕЛЕЦ (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
Днес ще се хвърляте от едната крайност в другата. За момент ще ви се струва, че сте срещнали изключително интересен човек, след това ще започнете да се дразните и изнервяте. Въздържайте се от резки изказвания, дори да ви се струва, че нарочно ви провокират. Избягвайте тълпите и не посещавайте многолюдни обществени места. Обърнете внимание на здравето си, но не си губете времето с лекари, няма да получите необходимата ви помощ. Започнете диета или просто си дайте повече почивка.

КОЗИРОГ (Capricornus, 22.XII–20.I)
Не разпилявайте силите си за дреболии и се съсредоточете върху важните задачи, които ще ви помогнат да постигнете желаните цели. Не подписвайте договори и не вземайте важни решения. Активността ви е занижена, но не ви заплашва материално разорение, затова може да си позволите малко почивка. Посещение на театър или кино, приятелски визити или посрещане на гости ще ви разведрят и заредят с положителни емоции. В личния живот може да ви изненада благоприятен поврат на събитията.

ВОДОЛЕЙ (Aquarius, 21.I–19.II)
Проявете максимална сдържаност и бъдете внимателни в контактите си с другите хора. Една изпусната дума може да предизвика конфликт и да развали отношенията ви за дълго време. Не е изключено да възникнат проблеми в работата ви и да изпитате спешна нужда от финансова подкрепа. В близко време ситуацията ще се подобри и ще намерите адекватно решение на проблемите си. Не подписвайте важни документи, защото може да пропуснете съществени детайли. Бъдете по-взискателни не само към любимия човек, но и към себе си.Да живее царят: Вижте тези 10 необичайни и неоспорими факти за зодия Лъв – господарят на зодиакаOгънят cи ĸaзвa cвoeтo, зaщoтo Лъвoвeтe ca нeвepoятни xopa, ĸoитo ca cпocoбни дa “зaпaлят” вcяĸa ĸoм…Jul 16 2018vsyakajena.com

РИБИ (Pisces, 20.II–20.III)
Днес може да погледнете по нов начин на света около вас. Ще се заемете с промени в дома или изобщо ще смените местожителството си. Някои от вас ще решат да се преместят в чужбина. Не бързайте с това, защото ще имате трудности с разбирането и адаптацията си там. Няма да може да се справяте бързо и ефективно със задълженията си и осъществяването на плановете си. Моментът не е подходящ за нови начинания, пътувания и промени. Не се отказвайте да възстановите старо приятелство, този човек скоро ще ви бъде много необходим.
Източник astrovega.org