Дневен хороскоп за 26 септември 2018 година: Близнаците решават финансов проблем, Раците да спазват законите

0
258

ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV)
Проявете всичките си делови качества, за да постигнете успех. Практичността и обмислените ходове ще ви помогнат да заемете високо положение в професията и кариерата. Тези, които се занимават с частен бизнес, ще успеят да умножат капитала си. Работата заедно с личния ви партньор ви кара да се раздвоявате и да се питате дали е редно да демонстрирате чувствата си пред колегите. Постарайте се да не реагирате прекалено болезнено на критичните забележки на близките си. Заложете на тактичността и верността в отношенията си.

ТЕЛЕЦ (Taurus, 21.IV–21.V)
Бъдете внимателни по пътя към поставените цели. Сериозна конкуренция и препятствия ви очакват на работното място. Избягвайте общуването с малко познати лица. Необходима е отговорност за постъпките ви, самоконтрол и въздържание. В делата, свързани с финанси, бъдете предпазливи, защото може да очаквате непредвидени разходи, които ще нарушат бюджета ви. В личния ви живот трябва да поемете инициативата и да бъдете по-скромни в желанията си. Отложете ако е възможно пътуванията. Възможни са травми.Всяка зодия има фраза, която я описва изключително прецизно. А коя е вашата?Всеки човек е различен, уникален и неповторим. И все пак има неща, които ни обединяват. Едно от тях …Sep 20 2018vsyakajena.com

БЛИЗНАЦИ (Gemini, 22.V–21.VI)
Най-вероятно ще решите нищо да не планирате днес, за да не се разочаровате в работата и любовта. Прекарайте деня в уединение и оставете нещата да се движат със собствен ход. Финансовите проблеми могат да се решат неочаквано лесно. Банков кредит с нисък процент, който може да инвестирате успешно, ще ви донесе добра печалба. Невинно любовно приключение или случаен флирт могат да прераснат в сериозни отношения. Въздържайте се от алкохол и медикаменти днес.

РАК (Cancer, 22.VI–22.VII)
Денят е благоприятен за срещи и контакти. Неочаквано може да се почувствате по-добре на работното място отколкото у дома. Дали това се дължи на охладняването ви към партньора и засилените симпатии към колега ще се изясни по-късно. Спазвайте правилата, установени от обществото и законодателството, за да не попаднете не само в неприятна ситуация, но и да заплатите голяма глоба. Илюзиите в личния живот ще ви причинят разочарования и нервен срив.

ЛЪВ (Leo, 23.VII–23.VIII)
Ако желания отпуск не се получи така както го искате, не се отчайвайте. Можете да отдъхнете сред природата или с близки роднини. За да не рискувате излишно, този ден не мислете за сериозни и важни неща, а просто се наслаждавайте на живота и почивката. Любимо хоби ще ви отвлече от мрачните мисли и проблеми. Денят е добър за духовно обогатяване, учение или придобиване на нови умения. На работното място бъдете по-сдържани и не рискувайте авторитета си.

ДЕВА (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Днес малко ще се наложи да забавите реализацията на някои планове, свързани със семейството и дома. Не бързайте да се радвате на новото жилище докато окончателно не влезете в него. Главните ви съюзници днес са желязната логика и хладния рационален подход към задачите. Не влизайте в спор с колегите си, за да не се окажете в неприятно положение. Възможни са разходи, свързани с обучение на децата или преместване в друга страна. Не се бойте от промените в личния ви живот.

ВЕЗНИ (Libra, 24.IX–23.X)
Очакват ви тежки изпитания както в морално така и във физическо отношение. Не си струва да започвате голям проект или важна задача. Склонни сте излишно да идеализирате партньора си, считайки го за ваша сбъдната мечта. Това само ще ви донесе поредното разочарование. Успех може да постигнат тези от вас, които се занимават с наука или друга интелектуална дейност. Опитайте се днес да се въздържате от всичко, което може да навреди на организма ви.

СКОРПИОН (Scorpius, 24.X–22.XI)
Активен и продуктивен ден ви очаква. Сами ще се учудите откъде се взема тази сила и енергия. Организирайте екскурзия или развлекателно пътуване за семейството си в непозната страна. Към деловите и финансовите въпроси днес подхождайте изключително внимателно, не приемайте на вяра никакви обещания. Научете се да прощавате слабостите на околните, за да не се окажете сами накрая. Възможно е да осъществите някои полезни контакти днес.

СТРЕЛЕЦ (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
Пред вас се откриват нови перспективи, но ще се наложи да преодолеете и не малко прегради по пътя към целта. Днес ще бъдете толкова активни и позитивни, че дори и по-опитните сътрудници на фирмата ще се обръщат за съвет и помощ към вас. С успех ще реализирате творческия си потенциал. В личния ви живот ще трябва да отложите очакваните романтични преживявания с човек, когото отдавна харесвате. С постоянния ви партньор нещата не вървят добре, има някакво неразбиране и липса на доверие, което значително ще усложни отношенията ви.

КОЗИРОГ (Capricornus, 22.XII–20.I)
Днес около вас ще се появят много нови приятели и ще възникнат нови идеи за работа. Оригиналният подход към най-сложните въпроси ще ви позволи бързо и лесно да реализирате замисленото. Очакват ви немалки грижи за по-възрастни родители и роднини. Трябва да се научите да овладявате интереса на аудиторията ако ви очакват публични презентации. Отстоявайки собственото си мнение се постарайте да бъдете коректни и не твърде агресивни. Не поемайте рискове, които ще ви донесат само негативни последствия.

ВОДОЛЕЙ (Aquarius, 21.I–19.II)
Отличен ден за тези от вас, които се занимават с умствена дейност, писателство и творчество. Не падайте духом и разчитайте на вашите таланти и умения, за да постигнете успех. Може да подкрепите приятелите си и в най-смелите им начинания. Във финансово отношение ще успеете да се измъкнете от сложна ситуация. Не се отказвайте от търговски предложения, които може да получите от чуждестранни фирми. Настроението ви е променливо и за да се успокоите, прекарайте известно време в уединение.Телецът определено е необикновена зодия и тези 22 факта го доказват1. Te ca нaй-yпopитaтa зoдия oт вcичĸи в зoдиaĸa, пишат от webmiastoto.com.
2. Teлeцът нe oбичa дa г…
Sep 18 2018vsyakajena.com

РИБИ (Pisces, 20.II–20.III)
Много от вас днес ще се занимават с миротворческа дейност и да проявят милосърдие. Ще помагате на близките си и вие самите може да получите кредит, спонсориране и подкрепа от роднините. Ще се наложи и да попътувате днес. Опирайте се на здравия разум във всички финансови въпроси. Някои от вас може да започнат любовен роман, към който няма да се отнесат твърде сериозно. Спорт, каране на велосипед, плуване и други физически активности ще ви заредят с енергия. В някои семейства може да се очакват нови попълнения.
Източник astrovega.org