Дневен хороскоп за 25 юли 2018 година: Водолеите се отдават на развлечения, Рибите с неочаквани финансови загуби

0
243

ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV)
Днес резултатът от новите ви начинания ще е съмнителен. Не рискувайте във финансовите операции и търговията, за да не загубите големи суми. Избягвайте риска и скъпите вложения и покупки. През втората половина може да проявите активност и да се борите за лидерство в избраната кариера. В отношенията си с околните бъдете по-либерални и тактични. Вероятно няма да ви достига изтънченост и дипломатичност, но все пак бъдете по-сдържани, за да не предизвикате негативни емоции.

ТЕЛЕЦ (Taurus, 21.IV–21.V)
Активността днес ще ви донесе финансови загуби. Не бързайте с решенията и не се доверявайте прекомерно. По-добре замразете парите си или ги вложете в недвижимости или друга голяма покупка. Общуването и контактите с чуждестранни партньори ще ви донесат интересни идеи за професионални ангажименти. Днес много от вас ще успеят да покорят представители на противоположния пол. Чарът и обаянието ви няма да останат незабелязани. Ако си изберете конкретна личност с лекота ще я очаровате и завладеете.Водолеите са най-ексцентричните. Ето и коя зодия е създадена, за да им бъде сродна душаМоже да сте малко шокирани, от това което ще прочетете, но това е истината. Вие сте малко обсебен зн…Jul 24 2018vsyakajena.com

БЛИЗНАЦИ (Gemini, 22.V–21.VI)
Намерете подходящ екип и започнете да реализирате по-големи проекти и планове. Денят може да се окаже повратен във вашата кариера. При всички финансови операции избягвайте риска, за да не се озовете във финансово блато. Бъдете внимателни , когато имате работа с правителствени организации или важни документи, не бързайте и не проявявайте излишна доверчивост. Може да осъществите полезни делови контакти с партньори по бизнес или полезни за в бъдеще хора. Доверявайте се на интуицията си, а също така може да разчитате на помощта на близките си.

РАК (Cancer, 22.VI–22.VII)
Интуицията и търпението ще ви помогнат днес да се справите с многобройните си задължения и да не пренебрегнете близките си за сметка на работата. Може да получите неочаквана помощ от стари приятели и роднини за решаване на наболели проблеми у дома. Успешно ще се заемете с благоустрояване на жилището си, а някои неголеми финансови приходи ще ви помогнат да се справите с ремонта. За да пречат на задълженията ви и текущата работа, обмислете новите си планове и идеи по-късно вечерта.

ЛЪВ (Leo, 23.VII–23.VIII)
Финансовите въпроси ще изискват особена деликатност при решаването им. Довършете започнатите проекти, днес работата ви ще изисква повече усилия от обикновено. Не споделяйте важна информация със случайни познати. Има опасност да ви навредят и да ви причинят финансови загуби. Ще ви струва доста усилия, за да върнете нещата в нормалното положение. В отношенията си с близките заложете на постоянството и надеждността, а краткотрайните авантюри избягвайте.

ДЕВА (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Продължавайте да следвате набелязания план за постигане на поставените цели. Съществува риск от измама във финансовите и търговските операции. Отложете големите покупки. Сутринта може да възникнат някои проблеми и неприятности, но те бързо ще бъдат разрешени. Много от вас ще решат днес да вложат силите и енергията си в благоустройството на дома си, да подсигурят тила си и да създадат сигурно убежище. Помолете близките си да ви помогнат и те с удоволствие ще се включат. Научете се да се наслаждавате на простичките радости от живота.

ВЕЗНИ (Libra, 24.IX–23.X)
Успех ще имате в общуването и комуникациите с другите. Печелите симпатиите им и лесно ще ги убедите да ви помогнат. Подвластни сте на емоциите и желанията си и има опасност да напрвите грешки в работата и личния си живот. Опитайте се да бъдете по-сдържани и да не се поддавате на провокации. Моментът не е подходящ за финансова активност , сключване или прекратяване на договори. Не сте в кондиция правилно да прецените ситуацията и да вземете верни решения. Вечерта най-накрая ще се измъкнете от капана на проблемите и ще може да отдъхнете.

СКОРПИОН (Scorpius, 24.X–22.XI)
Посветете деня на размисъл по важни за вас въпроси, но не бързайте да вземете кардинални решения. Може да преосмислите професионалното си развитие след като получите перспективно предложение, но не се надявайте на повишение, дори могат да се отнесат несправедливо към вас. Не пришпорвайте събитията, изчакайте подходящия момент и ще постигнете желания резултат. Скоро ще откриете подходяща работа, която ще ви донесе по-високи доходи. Срещи с приятели или с роднини ще разнообразят вечерта ви.

СТРЕЛЕЦ (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
Работата с учреждения или държавни органи ще бъде успешна, също и с документи. Не се предоверявайте обаче и внимателно проверявайте всичко, което подписвате, особено ако е свързано с финанси. Добре е да направите равносметка на свършеното и да набележите нови цели. През втората половина от деня ще се наложи да се справяте с възникналите препятствия и трудности, може да се появят и непредвидени разходи. Вечерта вероятно ще срещнете романтично увлечение, но няма да е сериозно.

КОЗИРОГ (Capricornus, 22.XII–20.I)
Чувствате се готови за големи дела, но днес по-добре не се захващайте с дългосрочни проекти и мащабни задачи. Занимавайте с по-леки задачи, които не изискват много усилия и сложни планове. А вечерта задължително си дайте време за почивка. Възможно е някои от вас да се занимават със завещания, наследства от възрастни роднини, да получат пари от застраховки или други субсидии. Помислете за доходни инвестиции. Ще изпитате задоволство от приятното общуване с приятели и съмишленици.

ВОДОЛЕЙ (Aquarius, 21.I–19.II)
Настроени сте оптимистично и с ентусиазъм обмисляте почивката си или забавни развлечения. Отделете все пак време и на работата си, за да не пропуснете чудесни възможности за професионално развитие. За да свършите някои задачи, ще се наложи да се уедините. Ако основната ви дейност е свързана с презентации или изява пред публика сега е звездния ви час. Избягвайте физическите и емоционалните натоварвания. Жените днес ще бъдат особено загадъчни и харизматични.Защо жените Раци са толкова забележителни? Ето някои факти за тази зодия, които ще ви изненадатПонякога са твърде сложни за разгадаване. Трудно прощават и забравят чуждите грешки и рядко биха при…Jul 16 2018vsyakajena.com

РИБИ (Pisces, 20.II–20.III)
Денят не особено благоприятен за пътувания, оформяне на документи или сключване на брак. Финансовото ви положение също трудно може да се нарече стабилно. Непредвидени загуби или разходи могат да нарушат бюджета ви и да предизвикат конфликти. Вероятно ще ви се наложи да връщате стари дългове или разходите ще са свързани с промени в работата или дома ви. Нестабилни ще бъдат и взаимоотношенията ви с околните. Има вероятност от кавги и неразбирателства с колеги. Проявете внимание и не оказвайте натиск върху другите.
Източник astrovega.org