Дневен хороскоп за 25 септември 2018 година: Овните да се съобразяват с близките, Телците да внимават за здравето

0
262

ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV)
Днес ще имате възможност да се занимавате с каквото поискате. На работното си място може да проявите фантазия и изобретателност, за да заинтересувате шефа си със своите идеи. Може да срещнете човек, когото отдавна не сте виждали и да съжалявате, че нямате достатъчно свободно време, за да си поговорите от душа. Днес не е желателно да игнорирате молбите на близките си и ще трябва сериозно да се заемете с решаването на някои битови проблеми. Пазете се от измяна в бизнеса и личния си живот.

ТЕЛЕЦ (Taurus, 21.IV–21.V)
Творческото вдъхновение, фантазията и късметът ще са ваши спътници. Ако имате финансови и лични проблеми може би днес ще успеете да ги разрешите. Най-благоприятен ще е денят за хората със свободни професии – писатели, художници, творци. Вземете мерки за здравето си. Най-доброто лекарство за вас са общуването с любимия човек и децата. На личния фронт всичко се развива чудесно – любов, страст и море от романтика. Бъдете внимателни при нови запознанства. Те ще ви донесат само разочарование.

БЛИЗНАЦИ (Gemini, 22.V–21.VI)
Подходящ ден за нови начинания и започване на нови проекти. Време е да проявите активност и в рутинните задачи, в решаването на семейни и служебни проблеми. Не е изключено с помощта на приятели и влиятелен спонсор да поставите основата за бъдещи успехи. Няма да ви е трудно да намерите съмишленици или да предразположите шефа си за прокарване на нова идея. Не се подвеждайте от желанието си за лесна печалба и не постъпвайте нечестно. За всичко се плаща по един или друг начин.

РАК (Cancer, 22.VI–22.VII)
Днес бъдете инициативни и активни на работното място. Всяка работа ще ви спори и ще ви доставя удоволствие. Моментът е добър за коопериране и постигане на конкретни цели. Всички пътувания и работни срещи най-добре проведете до обяд, а вечерта посветете на заслужен отдих. Нуждаете се от време да прецените реално обстановката и да извършите правилните промени. В личния живот ви очаква романтична среща с човек, когото вече сте срещали неведнъж. Ако това е вашата съдба послушайте сърцето си.

ЛЪВ (Leo, 23.VII–23.VIII)
Днес ще имате предостатъчно работа. Независимо от различните предложения ще може да разчитате само на работата си в момента. Любовните авантюри, интимните връзки или служебен роман ще ви попречат да постигнете успех в кариерата. Дори и невинен флирт може да ви изиграе лоша шега. Очаква ви горчиво разочарование и измяна от представителите на противоположния пол. Ново запознанство ще ви накара да съжалявате, че въобще сте срещнали този човек. Отдайте се на културни мероприятия. Посещение на кино, театър и изложби ще ви откъсне от мрачните мисли.

ДЕВА (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Днес ще получите не един шанс да подобрите своето професионално положение. Очакват се изгодни контракти, делови пътувания и преговори с чуждестранни партньори. Необходимо е да отделяте повече време на семейството и децата. В противен случай отношенията у дома значително ще се напрегнат и може да възникне бурен скандал с половинката. Идете на разходка със семейството си сред природата. Поработете върху уюта на дома си и създайте комфортна обстановка за всички. Това ще възстанови хармонията и ще ви зареди с енергия.

ВЕЗНИ (Libra, 24.IX–23.X)
Днес не бъдете твърде лекомислени и разточителни. Ще навредите не само на себе си, но и на близките си. Финансовите ви проблеми могат успешно да се решат с помощта на близък роднина. Денят е удачен да завършите започнатото и да постигнете напредък в текущия проект. Вашето обаяние ще ви спечели не малко съюзници. Избягвайте негативните емоции и конфликтни ситуации, които могат да развалят настроението ви. Привечер бъдете внимателни на пътя.

СКОРПИОН (Scorpius, 24.X–22.XI)

Днес с удоволствие ще се потопите в света на образованието и разширяване на знанията. В никакъв случай не рискувайте с парите. Всякакви капиталовложения, големи сделки и проекти няма да донесат очакваните печалби и ще се окажат голям провал. За предпочитане е днес да не шофирате и да употребявате алкохол. Възможно е окончателно да развалите отношенията си с близкото обкръжение. Независимо от желанието си да постигнете разбирателство, вашата праволинейност и нежелание да видите и чуждата гледна точка ще ви попречат да го направите.

СТРЕЛЕЦ (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
В никакъв случай не захвърляйте започнат проект и не отстъпвайте нито крачка назад. Упоритото и целенасочено движение напред ще ви помогне да постигнете успех. Любимото хоби ще ви отвлече от неприятните мисли и ще ви вдъхне оптимизъм. Търсете компромис в отношенията ви с половинката и недейте да нервничите излишно. Някои от вас са готови да отделят целия ден на общуване с децата и занимания с творчески проекти. Не е нужно постоянно да мислите за работа и за пари.

КОЗИРОГ (Capricornus, 22.XII–20.I)
Внимателно се подгответе ако ви се налага да пътувате днес. Проверете документи, вещи и пари, дали всичко е налице. Бъдете внимателни и по-малко споделяйте вашите планове и намерения с другите хора. Немалко доброжелатели ще се възползват от тази информация, за да ви навредят. Любовните дела ще се развиват малко по-добре от професионалните. Предстои ви среща, но вашата хладина и прекалена предпазливост може да отблъсне другия човек. Тази студенина и затвореност може да доведат негативни промени в личния ви живот.

ВОДОЛЕЙ (Aquarius, 21.I–19.II)
Обърнете внимание и на дребните детайли в работата си. Понякога от тях зависи повече отколкото от мащабните проекти. Във финансово отношение нещата се развиват доста благоприятно за вас. Очакват ви печалби от лотарията, неочакван бонус или крупен доход. Можете успешно да вложите по-голяма сума в перспективни проекти или недвижимости. Пътят към успеха зависи от личната ви воля и целеустременост.В личния ви живот е възможен сериозен конфликт, но нещата бързо ще се уталожат и отношенията ще се подобрят.

РИБИ (Pisces, 20.II–20.III)
Днес късметът е на ваша страна и нещата ще се получават без особени усилия от ваша страна. Сутринта е подходяща за покупка на недвижимости, сключване на дългосрочни договори, разрешаване на юридически проблеми. Прекрасно планираната почивка ще ви зареди с енергия и сили за дълго време. Много от вас ще изпаднат в приятна еуфория и ще забравят гнева и болката от неприятни преживявания. Любовни приключения, признания и романтична вечеря на свещи ще изпълни душата ви с приятни емоции.
Източник astrovega.org