Дневен хороскоп за 24 юли 2018 година: Съдбоносни срещи за Стрелците, Козирозите да избягват крайностите

0
186

ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV)
Благоприятен ден за колективни занимания или физическо натоварване, активна почивка на свеж въздух. Времето е подходящо за обмисляне на нови идеи и планове за друг вид дейност, възстановяване или укрепване на връзки. Неочаквано известие може да ви накара да промените плановете си за деня. Постарайте се с търпение и мъдрост да разрешите възникналите проблеми. Моментът е подходящ да си изясните отношенията и чувствата към близкия човек. А вечерта може да се заемете с някои домашни задачи.

ТЕЛЕЦ (Taurus, 21.IV–21.V)
На работното място може да ви очакват кардинални промени. Възможно е да намерите работа с по-гъвкаво работно време или по-добро заплащане. За да си осигурите финансова стабилност е добре да се заемете с привичните си или текущи задачи, работни или домашни задължения. Работата в екип ще ви донесе по-високи резултати, затова търсете съмишленици. Някои от вас ги очаква приятно пътешествие или неочаквано запознанство, които ще ви донесат завладяващи впечатления и преживявания, които ще помните дълго.Приятелка с бившия? Тези 4 зодии поддържат приятелството, дори след изчезванеПериодът след раздяла за доста двойки е много объркващ и труден. Някои изобщо не искат да чуват един…Jul 17 2018vsyakajena.com

БЛИЗНАЦИ (Gemini, 22.V–21.VI)
Благоприятен ден за търговски операции, от които може да спечелите много. Не е изключено да се занимавате със задачи, свързани с кредити, данъци и недвижимости. Ще ви бъде трудно да се ограничавате днес, затова си позволете малко глезене. Емоциите ви ще се сменят често, но това няма да ви попречи да очаровате всички около вас и да се впуснете смело в любовни приключения. Може да извлечете полза от далечни връзки или да пътувате в задгранична командировка. Пътешествията ще ви доставят незабравими емоции и преживявания.

РАК (Cancer, 22.VI–22.VII)
Денят ще ви предостави много възможности за самореализация. Може да намерите интересна, престижна и високоплатена работа или да започнете голям и важен проект. Творческите занимания ще ви донесат заслужен успех и удовлетворение. Чувствате се свободни да изразите себе си и се наслаждавате на своята независимост. Не се разпилявайте по маловажни неща, вашата енергия ще ви помогне с лекота да се справите с големи и важни дела. Бъдете по-сдържани с емоциите както в служебните така и в личните контакти.

ЛЪВ (Leo, 23.VII–23.VIII)
Наситен работен ден, през който най-важното ще бъде практическата важност на задачите. Може да се наложи упорито да доказвате своята правота, но въпреки всичко няма да постигнете успех, особено ако става въпрос за финансова операция. Не се обръщайте с важни въпроси към шефовете, няма да получите нужното разбиране и подкрепа. Физическите натоварвания и пренапрежение са нежелателни. По-добре прекарайте деня в усамотение и почивка, за да съхраните вътрешното си равновесие.

ДЕВА (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Днес ще получавате с лекота това, което ви се е струвало недостъпно преди. Достатъчно е да проявите по-голяма делова активност и лична инициатива и ще постигнете успех. Може да се погрижите за уюта на семейното гнездо. Финансова поддръжка може да получите от родителите си. Моментът е подходящ да обсъдите някои семейни въпроси или да се отдадете на почивка сред природата. Вечерта също може да прекарате в занимания с децата или да си позволите любимо развлечение.

ВЕЗНИ (Libra, 24.IX–23.X)
Привличат ви необясними и мистични неща. Изпитвате желание да разгадавате тайни и мистериозни загадки. Можете да си позволите почивка, уединение или неангажиращи разговори. Съвместни мероприятия, работа в екип ще ви зареждат и ще дадат резултат. Все пак не са изключени проблеми с колегите, които приемате за свое семейство. Денят не предразполага към висока активност, едва привечер може да свършите малко полезна работа. Всички начинания може да свършат с провал, затова не започвайте важни проекти.

СКОРПИОН (Scorpius, 24.X–22.XI)
Действайте разумно и обмислено и ще можете напълно да разполагате с времето и финансите си днес. Ако насочите енергията си в правилна посока ще постигнете успех. Романтичните ви отношения ще получат развитие, а за нови впечатления може да прекарате вечерта в приятна компания, където може да срещнете подходящия за вас човек. Не се очакват сериозни проблеми, но все пак се въоръжете с търпение и сдържаност. Не реагирайте на словесни предизвикателства и се пазете от хора с лоши очи.

СТРЕЛЕЦ (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
Изострената ви интуиция в комбинация с логическото мислене ще ви помогнат да предвидите последствията от всяка своя стъпка или контакт. Не преувеличавайте недостатъците си и бъдете по-уверени в себе си. Така добрите резултати няма да закъснеят. Очаква ви интересна среща, която ще запомните за дълго. Занимавайте се с любими неща, послушайте музика, създайте си позитивно настроение. Вечерта може да си позволите рисковано начинание и ще спечелите. Всички ваши приключения ще завършат благополучно.

КОЗИРОГ (Capricornus, 22.XII–20.I)
Днес ще постигнете успех в сделки с недвижимости, търговия или посредничека дейност. Научните публикации може да открият нов етап в кариерата ви. Вечерта ще бъде особено позитивна в това отношение. В личните си отношения не предприемайте крайни стъпки, защото рискувате да загубите партньора си. Избягвайте негативно настроени хора, които се опитват да ви навредят. Проявете сдържаност и толерантност в контактите си. В противен случай може да загубите самочувствието и увереността в собствените си сили.

ВОДОЛЕЙ (Aquarius, 21.I–19.II)
Първата половина на деня е подходяща за започване на нови проекти или нови идеи за бизнеса. Възможно е да подпишете договор с нов партньор. Внимавайте с партньорските инвестиции във въшия бизнес. Възможни са и победи, и загуби. Причина за това може да стане недостатъчния професионализъм или вътрешната ви неувереност в собствените ви възможности. По-късно през деня може да се заемете с решаването на текущи важни въпроси. Творческите занимания или главоблъсканици също ще заемат доста от времето ви днес.Зодиите, които са родени лидери! Винаги намират изход и се справят с всяка ситуацияНищо не може да спре представителите на тези зодиакални знаци, те винаги постигат всичко, което иска…Jul 14 2018vsyakajena.com

РИБИ (Pisces, 20.II–20.III)
Възможни са пререкания с шефовете или висшестоящи органи, с представители на държавни структури. Въоръжете се с търпение и бъдете готови на компромиси. Въведете ред в документацията си, не се поддавайте на илюзии и бъдете внимателни на пътя. Нищо ново и важно не започвайте днес и не се доверявайте на чувствата си. Приятелите ви могат да се държат по-грубо и да ви наранят. Не бързайте да приемате това за предателство. Вечерта може да се заемете с решаването на важни въпроси, свързани с работата или семейството ви.
Източник astrovega.org