Дневен хороскоп за 24 август 2018 година: Овните да избягват делови ангажименти, Телците се отдават на шопинг

0
257

ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV)
Днес ви се иска спокойствие и уединение. Ако можете прекарайте деня в уюта на дома си и не забравяйте за простите радости на живота. Любовта, искрените усмивки и смехът ще ви помогнат да се разтоварите от напрежението и да се заредите с енергия. Не планирайте официални мероприятия и делови срещи. Има вероятност да се скарате с близък човек заради ревност или финансов проблем. Не се опитвайте да изяснявате отношенията си точно днес. Проблемите са се натрупвали дълго време и няма да се решат веднага.

ТЕЛЕЦ (Taurus, 21.IV–21.V)
Активната дейност днес не е за вас. Отдайте се на почивка и развлечения. Доставете си удоволствие като обновите гардероба си и за малки подаръчета за близките ви хора. Вложете енергията си в ремонт и обновление на дома или просто разчистете ненужното. Бъдете внимателни в отношенията си с близките хора, за да не предизвикате спорове и обиди. Ще ви помогнат търпението и чувството за хумор. Не стройте дългосрочни планове и не давайте празни обещания. В решенията си спазвайте правилото „сто пъти мери един път режи”.Тези 5 зодии остават завинаги свързани с първата си любовНякои представители на зодиака се влюбват много бързо, като най-силно е чувството, когато го изпитат…Aug 13 2018vsyakajena.com

БЛИЗНАЦИ (Gemini, 22.V–21.VI)
Днес ви дразнят всички. Отдих, размишление и съзерцание ще ви помогнат да избегнете излишните контакти с другите. Във всяко дело днес не може да разчитате на съветите и помощ от роднини и приятели. Това само ще предизвика излишно раздразнение и спорове. Струва ви се, че излишно се намесват в живота ви. Контролирайте емоциите си, не обиждайте никого с непремерени думи. В отношенията с любимия човек не всичко върви гладко. Постарайте се да не позволявате на промените в настроението ви да влияят на отношенията ви с близките.

РАК (Cancer, 22.VI–22.VII)
Денят е подходящ за равносметка и оценка на живота. Индивидуалните занимания ще ви донесат удовлетворение и приятни емоции. За да успеете да свършите всичко замислено, разпределете времето си и не се разпилявайте по много занимания. Ако имате шанс поговорете с интересни хора и забравете за ежедневните проблеми. Ще ви хрумнат идеи, които ще ви помогнат да се справите с препятствията по пътя си. Отделете внимание на здравето си. Профилактиката и малки промени в ежедневието ви могат да направят чудеса за самочувствието ви.

ЛЪВ (Leo, 23.VII–23.VIII)
Бъдете внимателни и по-малко драматични в контактите си с другите днес. Денят е подходящ да планирате и подготвите следващите си стъпки в професионално отношение, които да станат трамплин за израстване в кариерата. Опитайте се да не се поддавате на провокации от страна на близките си хора, защото рискувате да прекарате деня в непрекъснати конфликти заради тривиални битови проблеми или взаимоотношенията между жените и мъжете. Поглезете се с вана или просто една спокойна вечер ще ви помогне да се възстановите.

ДЕВА (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Нервно напрежение и бушуващи емоции, тъга ще ви съпътстват днес. Пазете се от егоизма и завистта на недоброжелатели. Всички неуспехи в личния ви живот или грешки в работата ви ще се дължат на тях. Не се поддавайте на провокации и се въздържайте от активни действия. Не са изключени и недоразумения в семейните отношения. Контролирайте емоциите си в контактите си с близкия човек или с проблеми , свързани с децата. За да се измъкнете от емоционалното тресавище, разчитайте на най-близките си хора.

ВЕЗНИ (Libra, 24.IX–23.X)
Днес усилията ви да свършите някаква полезна работа ще се окажат безполезни. По-добре използвайте времето да си починете и да се заредите с енергия и нови сили. Общуването с близките ви днес ще е безпроблемно. Посветете деня на грижи за здравето си, разходка сред природата или любимо занимание. Не хабете сили в тежък физически труд. В личния живот може да се появят недоразумения и разочарования, които ще променят или дори могат да прекъснат всякакви отношения.

СКОРПИОН (Scorpius, 24.X–22.XI)
Атмосферата у дома е прекрасна. Цари разбиране, любов и хармония, уют. Благодарността на вашите близки и роднини ще ви покаже, че постъпките ви са правилни. Обаче материалните въпроси ще продължат да ви тревожат. Огледайте се наоколо и ще откриете нови възможности да подобрите положението. Дори и от най-неблагоприятната ситуация може да се намери изход. Няма да пропуснете възможността да докажете своите делови и професионални качества и да укрепите авторитета си.

СТРЕЛЕЦ (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
Бъдете по-организирани по материалните въпроси и това ще ви помогне да направите живота си по-благополучен и хармоничен. Не се хвалете с това, вашето благополучие нека да си остане зад стените на дома ви. Не си поставяйте глобални задачи, сложните дела не се решават за един ден. Обмислете плановете си и перспективите за бъдещето си. Ако помислите нестандартно и погледнете на нещата от нов ъгъл ще разберете как да промените живота си към по-добро. Проявете отговорност и не се поддавайте на съблазнителни предложения.

КОЗИРОГ (Capricornus, 22.XII–20.I)
Днес ще се радвате на прекрасно настроение, излъчвате непривични емоции и позитивност. Жените ще се радват на повишено внимание от противоположния пол. Някои от вас може да срещнат човек, с когото може да създадете трайни отношения. Случайно запознанство може да се превърне в нова любов. Твърде е възможно обаче грижите и проблемите да не ви дадат възможност да се отпуснете и да постигнете вътрешна свобода. Има вероятност близък роднина или член на семейството да ви изнерви и да предизвика спор.

ВОДОЛЕЙ (Aquarius, 21.I–19.II)
Излишната щедрост или скъперничество няма да ви помогнат да подобрите отношенията с околните. Неочаквани финансови приходи ще укрепят финансовото ви състояние и ще подобрят настроението ви. Нещата у дома са наред и вие имате надежден тил и защита. Може да разчитате на обаянието и общителността си в отношенията си с любимия човек. Вечерта прекарайте на чист въздух, на разходка в парка или четене на книга, колкото и странно да се стори това на вашите приятели.Ето кои са четирите силни женски зодии, които постигат всичко, което искат в живота сиЖените са страшно силни и борбени същества. Те умело успяват да се справят с всяко едно отношение и …Aug 10 2018vsyakajena.com

РИБИ (Pisces, 20.II–20.III)
Внимателно се вгледайте в партньорите си днес. Дружелюбността и състраданието не означават дълбоки чувства. Може би ще се наложи значително да промените плановете си за живота. Не се доверявайте сляпо на другите. Желанието ви да споделите с някого проблемите и притесненията си може да ви донесе разочарование. Затова самостоятелно обмислете как да реализирате плановете си. Най-добре се отдайте на любимо занимание или ежедневните си задължения, за да възвърнете душевното си равновесие.
Източник astrovega.org