Дневен хороскоп за 23 юли 2018 година: Везните да не дават пари назаем, Скорпионите привличат съюзници

0
610

ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV)
Денят ще е успешен. Много ваши желания и планове ще се реализират. Нестандартният подход към решаването на някои въпроси ще ви помогне да укрепите авторитета си и да се издигнете. Най-добре е да разчитате на себе си, а не на чужда помощ, а също така е време да се погрижите и за своите интереси. Емоционалното ви състояние ще се стабилизира и хармонизира и никакви външни обстоятелства няма да го нарушат. Финансовото ви положение ще се подобри, а отношенията с любимите ви хора само ще ви радват. Нови връзки и контакти ще ви донесат полза.

ТЕЛЕЦ (Taurus, 21.IV–21.V)
Днес може да разчитате само на себе си във всяка дейност. Главното е да се справите без грешки и на време. Не приемайте прибързани решения, които ще доведат редица недоразумения и спорни ситуации. Бъдете внимателни, не се доверявайте на първите си впечатления и се пазете от кражби, пожари и други критични ситуации. Планираните пътувания може внезапно да се провалят. Възможни са и неочаквани гости. В творческата дейност може да се изявите, затова не лентяйствайте. Ако в любовната връзка назрява конфликт по-добре днес останете на разстояние.Защо жените Раци са толкова забележителни? Ето някои факти за тази зодия, които ще ви изненадатПонякога са твърде сложни за разгадаване. Трудно прощават и забравят чуждите грешки и рядко биха при…Jul 16 2018vsyakajena.com

БЛИЗНАЦИ (Gemini, 22.V–21.VI)
Съдбата ще ви се усмихне днес във всички дела, свързани с обучение или получаване на нова информация. Може да ви провърви и на лотарията, затова внимателно проверете билетите си. Погрижете се да довършите започнатото и да върнете някои дългове. Пътуванията и командировките ще са ползотворни и ще ви заредят с нови идеи и впечатления. Разчитайте на чара и личното си обаяние да предразположите хората и да решите възможни битови проблеми. Отложете финансовите решения.

РАК (Cancer, 22.VI–22.VII)
Емоциите днес ще ви завладеят с пълна сила. Не се поддавайте на паника и неоправдани страхове. Не се дръжте прекалено за миналото и не се страхувайте да промените нещо в живота си. В отношенията с партньорите ви може да възникнат спорове и скандали. Постарайте се да се овладеете и да не се поддавате на провокации, не предприемайте важни действия в този момент. Независимо от някои неочаквани препятствия успешно ще се справите с работата си и ще можете да изгладите отношенията си с любимия човек.

ЛЪВ (Leo, 23.VII–23.VIII)
Работата днес ще изисква големи усилия. Определете приоритетите си и не губете време за дреболии. Не предприемайте крайни стъпки, въпреки желанието си да захвърлите всичко и да си тръгнете. Успокойте се, емоциите ви пречат да оцените обективно ситуацията. В семейството са възможни някои резки промени или битови проблеми. Не заливайте партньора си с бурни емоции, той не може да ви помогне да постигнете вътрешно равновесие. Трябва сами да се справите с мнителността и ревността си и знайте, че краткият път не винаги е най-добрият.

ДЕВА (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Вслушвайте се повече във вътрешния си глас. Не се поддавайте на емоциите си, не се възгордявайте и се осланяйте на интуицията си, за да се измъкнете невредими от редица критични ситуации, които могат да ви изненадат днес. Положете старание, за да избегнете недоразумения и спорове с близките си. Всякакви претенции ще бъдат приети на нож. Няма да разрешите проблемите си, само ще изострите напрежението в отношенията си. Положете повече грижи за здравето си, но отложете операциите.

ВЕЗНИ (Libra, 24.IX–23.X)
Емоционална неустойчивост, вътрешно напрежение и душевни преживявания ще ви докарат до изтощение. Отложете финансовите решения за утре, не давайте обещания и пари на заем. Скъпите покупки и примамливите търговски предложения също откажете за по-удачно време. Днес има голяма вероятност да се заблудите или откровено да ви измамят. Не споделяйте мислите и плановете си дори да ви сметнат за затворен и студен човек. Колкото по-малко знаят хората за вашите намерения толкова по-спокойно ще преследвате целите си.

СКОРПИОН (Scorpius, 24.X–22.XI)
Използвайте талантите и способностите си, за да заработите повече пари. Проверявайте обаче всяка нова информация. Бъдете по-открити и очарователни и ще привлечете околните за съюзници. Много от вас ще почувстват желание да захвърлят всичко и да се отдадат на заслужена почивка. За съжаление финансовото ви състояние не е достатъчно да разпуснете както ви се иска. Много представители на противоположния пол ще са привлечени от вашия чар и интелект и може да срещнете подходящата половинка.

СТРЕЛЕЦ (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
Емоционалният ви живот днес ще бъде доста бурен. Това може да стане причина за проблеми в професионално отношение, а също и за финансови загуби. Постарайте се да избягвате споровете и критиките, не правете неадекватни изказвания, за които да съжалявате. Вслушвайте в интуицията си ако трябва да избирате партньори или сътрудници за работа в екип. Заслужава си да погледнете на живота си отстрани и да вземете решение за някои свои връзки и романтични увлечения.

КОЗИРОГ (Capricornus, 22.XII–20.I)
Може да очаквате някои интересни предложения, но не бързайте да предприемате резки промени. Очакват ви романтични преживявания, но за съжаление ще са краткотрайни. Ще се наложи да изяснявате отношения с приятели или роднини. Днес сте настроени опрощаващо и снизходително и затова ще се разминете без бурни спорове и конфликти. Това ще ви помогне и в деловите преговори да постигнете благоприятни договорености. В любовта не си струва да чакате подаръци от съдбата, а да действате сами.

ВОДОЛЕЙ (Aquarius, 21.I–19.II)
Време е за активни действия, а не да почивате на стари лаври. Смело пристъпете към реализирането на своите планове. Нужно е само да повярвате в себе си и упорито да преследвате целите си дори и с нестандартни методи. Изпитвате желание за вътрешна освободеност, склонни сте към екстравагантни постъпки и неразумно харчене. Препоръчително е да се въздържате от излишни разходи и да подходите по-отговорно към задълженията си, за да не си навлечете проблеми. Ново запознанство ще ви разочарова и ще ви накара да се замислите какво точно търсите в другите.Зодия Дева – всички си мечтаят да бъдат като тях!Ако имате до себе си човек, роден под този знак, значи имате цяло богатство!
Дeвaтa e нeщo… нeщo зaб…
Jul 5 2018vsyakajena.com

РИБИ (Pisces, 20.II–20.III)
Склонни сте да се заблуждавате и да вършите необмислени постъпки. Затова избягвайте общуването и контактите. Обуздайте любопитството си и не споделяйте неща за живота си с непознати хора. Има риск и да накърните репутацията си , постарайте се бързо да излезете от неприятната ситуация и да запазите доброто си име. Отношенията ви с близките ви също ще са колебливи. Може да възникнат спорове по уж вече разрешени въпроси. Вслушвайте се в разума, а не само в емоциите си и ще съумеете да се справите.
Източник astrovega.org