Дневен хороскоп за 23 октомври 2018 година: Финансови грижи за Овните, Телците инвестират в имоти

0
364

ОВЕН
През първата половина от деня много от вас ще се занимават с финансови и други проблеми, възникнали предишния ден. Ще се наложи да вземете отговорни решения във връзка с неочаквани поврати на съдбата. Всичко се развива с бързи темпове и вие трябва да действате адекватно.В живота ви може да се появи състоятелен и страстен покровител. Избирайте мъдро и тогава може да се окажете победител в играта на живота.

ТЕЛЕЦ
Ако още не сте срещнали вашата половинка оглеждайте се внимателно, за да не я пропуснете. Възможно е някой около вас да изпитва дълбоки чувства, а вие да не сте забелязали нищо. Очертава се трудна командировка, затова се подгответе добре. Спестените средства може да вложите в хубав имот или скъп автомобил. Денят е благоприятен за начало на обучение или повишаване на квалификацията. Може да подписвате важни документи или да провеждате делови срещи и преговори.Кое кара различните зодии да се депресират? Вижте какво казват звездите (ЧАСТ 2)Животът далеч не е еднообразен и скучен. Понякога ни поднася много щастие и красиви моменти, но дина…Oct 21 2018vsyakajena.com

БЛИЗНАЦИ
Днес не се страхувайте да направите смела крачка за постигане на вашите мечти и те много бързо ще се реализират. Разбира се това трябва да са реални желания, а не например полет в космоса. През втората половина от деня фалшиви обещания или преумора може да предизвикат някои усложнения в плановете ви. Направете подарък на любимия си човек или го поканете на романтична среща. Това ще освежи отношенията ви.

РАК
Много тревоги и вълнения, свързани с ваш близък човек, ще помрачат деня ви. Вашите отношения може окончателно да зациклят. От вас зависи дали да ги прекратите окончателно или ще се опитате да преживеете тези трудности заедно. Може да смирите гордостта си и да направите компромис заради любимия човек. Имате много оригинални идеи как да подобрите личния си живот и материалното си положение, не приемайте сляпо чуждите съвети и всичко ще стане както вие желаете.

ЛЪВ
Днес ще си намерите ново и интересно хоби и толкова ще се увлечете от заниманията си, че ще забравите работата и домашните задължения. Забравете за експериментите в любовната сфера, това само ще ви докара трудно разрешими проблеми и неприятности. Пазете се от сплетни, интриги и други подмолни течения на работното място. Покажете нестандартно мислене и нов подход за решаване на служебен проблем.

ДЕВА
Материалното ви положение не съответства на труда и усилията, които полагате на работното си място. Може да ви се струва трудно и нечестно, но още не е време за промени. Стриктно изпълнявайте възложените ви задачи и се пазете от негативно настроени хора. Интересни срещи и запознанства ще ви помогнат да обмислите нови пътища за развитие. Работете върху духовното си преобразяване. Очаква ви чудесна вечер с вашия любим човек.

ВЕЗНИ
Кариерата е важна за вас и днес ще положите много усилия, за постигнете по-високо положение, признание и успех. Ако сте си поставили някаква цел постарайте се да я постигнете. Съсредоточете се върху важните задачи и натрупалите се проблеми. Личният ви живот ще остане на заден план, защото финансовите въпроси не търпят повече отлагане. Овладейте емоциите си, за да се справите успешно.

СКОРПИОН
Проявете тактичност и уравновесеност по отношение на всичко, с което ви срещне животът днес. Дори и да не сте съгласно с мнението на другите, не се опитвайте на всяка цена да доказвате своята правота. Рискованите операции и парични вложения могат да ви доведат до истински крах. Въпреки че далечните страни ви привличат с тайнствеността и екзотиката си, сега не е момент да потегляте на далечни пътешествия. Стремете се към стабилност и хармония.

СТРЕЛЕЦ
Днес ще следвате собствените си желания и това едва ли ще се хареса на всички. Опитайте се да решите най-важните проблеми и после планирайте почивката и пътуванията си. Очакват ви благоприятни промени в личния и професионалния живот. Възможно е да срещнете човек, който е вашия подарък от съдбата. Но излишната прибързаност или намесата на неочаквана съперница може да стане причина да се разминете в живота.

КОЗИРОГ
Днес усърдието и трудолюбието ви ще направят впечатление и скоро може да очаквате заслужена премия. Не зацикляйте на финансовото си положение, повярвайте в себе си и своите възможности и ще бъдете възнаградени от съдбата. Очаква ви ново обещаващо запознанство, но не бързайте да се радвате. То ще се окаже нетрайно и може да ви донесе разочарование и обида. Една разходка сред природата ще прочисти мислите ви и ще подобри настроението ви.

ВОДОЛЕЙ
Вие не се стремите към висока длъжност, но вече ви се струва, че твърде дълго стоите на едно място. Иска ви се кардинално да промените нещата и да погледнете на света с нови очи. Днес ще имате възможност да проявите блестящите си творчески способности в музиката и литературата. Финансовото ви състояние е задоволително, но допълнителен доход няма да ви навреди. Бъдете готови на някои отстъпки, за да стабилизирате семейните си отношения.Кое кара различните зодии да се депресират? Вижте какво казват звездите (ЧАСТ 1)За наше огромно съжаление, животът далеч не е розов. Има моменти, в които нещата сякаш са се обърнал…Oct 21 2018vsyakajena.com

РИБИ
Днес парите, признанието и приятните събития ще се сипят като от рог на изобилието. Денят е благоприятен за всякакви занимания и вие с лекота ще преодолявате всички прегради по пътя си. Добре е да подписвате документи, да участвате в клубове по интереси. Успешни ще са покупките на автомобили и други превозни средства, компютри, телефони и др. Ако се сърдите и ревнувате прекалено любимия човек скоро може да останете сами. Може да се наложи да вземете сериозни решения за личния си живот.
Източник astrovega.org