Дневен хороскоп за 23 август 2018 година: Трудности в работата за Водолеите, Рибите да заложат на забавленията

0
270

ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV)
Днес не е подходящ момент за започване на нови проекти и задачи. Бъдете внимателни в контактите и комуникациите, особено ако са свързани с чуждестранни партньори и дейности. Възможни са конфликти и недоразумения. Ако можете си дайте почивка, позволете си да забравите за малко за проблемите в работата. Вие и без това работите много. Избягвайте физическите натоварвания и особено пластични операции, за да не съжалявате за резултата. Привечер настроението ви може да се развали заради недоразумения с по-възрастни хора.

ТЕЛЕЦ (Taurus, 21.IV–21.V)
Твърде вероятно е днес да се сблъскате с проблеми в професионално отношение. Затова довършете започнатите дела и отложете новите проекти за по-подходящ период. Внимателно обмислете плановете и следващите си действия. Денят е подходящ да се откъснете от ежедневната суета и да се насладите на домашния уют. В комфорта на собствения си дом се чувствате най-сигурни и спокойни. Моментът е подходящ да си спомните своите стари мечти и да помислите дали не може да ги осъществите.Това са четирите зодии с най-много късмет. А вие сред тях ли сте?Астрологическите карти не ни показват в детайли онова, което ще ни се случи, или онова, което със си…Aug 10 2018vsyakajena.com

БЛИЗНАЦИ (Gemini, 22.V–21.VI)
Денят не предразполага към активна дейност. Ограничете контактите си и отменете важни срещи. Отношенията ви с другите са изпълнени с напрежение и конфликти. Във финансово отношение нещата се развиват не особено добре за вас. Не се претоварвайте, най-добре прекарайте деня в уединение и тишина. Изтощението може само да ви докара до депресия. Ако не ви се стои в самота помислете за посещение на театър, концерт или клуб. Разходките на чист въздух също ще ви се отразят добре.

РАК (Cancer, 22.VI–22.VII)
Денят е подходящ да въведете ред в живота си. Регулирайте проблемите си на работа, решете конфликтите с близките си. Не се хвърляйте от една идея на друга, защото така нищо няма да постигнете. Помислете за начина си на живот и какво може да направите, за да го подобрите. Дава ви се отлична възможност да насочите живота си в ново русло, да намерите нови интереси, занимания и възможно е да намерите нови приятели. В любовните отношения има някакво затишие. Най-добре прекарайте известно време далеч един от друг.

ЛЪВ (Leo, 23.VII–23.VIII)
Бързо придвижване към набелязаната цел днес няма да бъде възможно. Би трябвало да се концентрирате върху някои належащи битови проблеми, но вие витаете в облаците. Преценете внимателно ситуацията преди да вземете решение по финансови въпроси. Рискованите и хазартни дейности няма да ви донесат успех. По-вероятно е да загубите много. В любовните отношения са възможни неразбирателства и скандали, които може да доведат до охлаждане на отношенията. Възможни са и проблеми с децата.

ДЕВА (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Денят не е благоприятен за активна дейност. Бъдете внимателни, когато отправяте обвинения към любимия човек заради ревност или недоброжелателно отношение от страна на партньори и близки. Постарайте се да не слушате чужди съвети и не се поддавайте на емоциите, които могат да ви накарат да направите непростими грешки. Не започвайте нови проекти и избягвайте физическите натоварвания. Направете си равносметка на свършеното досега и планирайте следващите си ходове. Обърнете внимание и на здравето си.

ВЕЗНИ (Libra, 24.IX–23.X)
Жизненият ви потенциал е занижен. Отложете важните срещи или съвещания. Не сте в състояние да вземете адекватни решения заради фалшива информация или неволна заблуда. Поради тези причини ще ви бъде много трудно да се договорите с партньори и колеги. Отделете време, което да прекарате в уединение, за да помислите върху духовното си развитие и да се погрижите за вътрешната си хармония. Избягвайте пътуванията и разходките в планината. Изберете спокойствието пред светската суматоха.

СКОРПИОН (Scorpius, 24.X–22.XI)
Неочаквани събития, не всички от които приятни, могат да променят плановете ви за деня. Вслушайте се в интуицията си и избягвайте рисковани операции, особено ако са свързани с финанси. Доверявайте се само на проверени и надеждни хора. Има вероятност да изгубите голяма сума заради некоректни приятели или любовни авантюри. Отделете време да въведете ред не само в дома си, но и в чувствата си. Не поставяйте на карта всичко заради идеи и хора, които ви се струват гениални в момента.

СТРЕЛЕЦ (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
Днес ще бъдете малко изнервени и раздразнителни. Вашите чувства и емоции може да намерят прекрасен отдушник в романтични срещи и отношения. Денят няма да е особено успешен за делова активност. Може да вложите енергията си в ремонт на офиса или у дома. Промяната или повишение в кариерата не се очакват. Решенията, приети днес може да се отразят на вашето бъдещо развитие в професионално и лично отношение, затова не бързайте и внимателно проверявайте и обмисляйте всички възможности. Може да се разделите с някои илюзии.

КОЗИРОГ (Capricornus, 22.XII–20.I)
Имате твърде много нереализирани планове, идеи и недовършени проекти. За това ви трябват финансови средства, с които в момента не разполагате. Не бързайте да вземате решения преди да сте разработили добре плановете си и да сте получили цялата информация. Не е изключено заради необмислени изказвания или собствени слабости да не успеете да постигнете набелязаната цел. Бъдете внимателни и не се впускайте в спорове с партньори и близки. Рискувате да влошите личния си живот. Безобиден флирт може да ви донесе проблеми.

ВОДОЛЕЙ (Aquarius, 21.I–19.II)
Днес трябва да се съсредоточите върху работата си, в която се сблъсквате с доста трудности и проблеми. Не планирайте важни мероприятия и не вземайте прибързани решения, свързани с приятели или любим човек. Преди да се впуснете в поредния любовен роман си помислете дали сте готови за нещо повече. Не може да разчитате на подкрепата на спонсори и няма да получите финансиране на своите проекти. Може да посветите времето си на почивка в уединение, за самообразование и духовно развитие.Ако те правят тези неща, значи не сте важни за тях: Ето как реагират различните зодииВсяка една зодия показва по различен начин това, че някой човек не представлява приоритет. Ако имаш …Aug 10 2018vsyakajena.com

РИБИ (Pisces, 20.II–20.III)
Недоразумения могат да ви попречат да постигнете договореност с партньорите си. Може да ви преследват неуспехи в бизнеса. Ако решите да представяте пред публика своите таланти може да претърпите фиаско. Не се отчайвайте това е временно явление. Отложете изявите и преговорите за по-подходящ момент. Денят е подходящ за пътувания, посещения на изложби или концерти. Вечерта ще сте изпълнени с енергия и може да се впуснете в забавления. Все пак внимавайте, защото и емоциите ви ще бъдат в излишък.
Източник astrovega.org