хороскоп за 11.01.2019
 • 57
 •  
 •  
 •  
  57
  Shares

Дневен хороскоп за 22 януари 2019-а година
Овен
Не тъгувайте – обидното разделяне няма да е дълготрайно. Много е възможно през февруари да се решите на големи преобразования в дома си. Имате такъв размах в идеите и плановете си, че трябва да се предприемат някои действия, за да ви върнат на земята.
Препоръчва ви се да поканите гости и да се наслаждавате. Участия в търгове и изложби-продажби могат да ви донесат печалби.
Телец
Вероятно заедно с партньора си строите глобални планове за бъдещето, не съвсем разбирайки взаимната връзка между вас и възможното развитие на събитията.
Напълно произволно може да се държите грубо, осъждащо и дори високомерно към близки хора, не толкова бързо разбиращи същността на работата или просто заемащи противоположна позиция.
Където и да сте днес, мислите за бъдещето няма да ви оставят в покой.
Близнаци
По натура сте способни както на силна любов, така и на дълбока ненавист. Мнозина се нуждаят от поддръжката на близки хора и в душата си може да се обиждат на липсата на внимание от тяхна страна.
Лесно намирате приятели, тъй като умеете да се радвате на живота, обожавате общуването и вярната дружба, в състояние сте да развличате голяма компания.Хороскопът на Маите е много точен: Какво очаква всяка зодия в любовта през 2019 годинаСъвсем в началото на 2019 година сме, което значи, че тепърва очакваме да видим какво точно ще ни пр…Jan 3 2019vsyakajena.com

Рак
В любовните ви отношения всичко трябва да е от добро по-добро. Днес сте строги, но справедливи с децата и се стараете да ги възпитате като самостоятелни личности.
Не отказвайте, ако ви предложат пътуване, екскурзия или ви поканят на гости. Смяната на впечатленията съдейства за психологическото разтоварване.
Лъв
Нужно е да решите за себе си конфликта между любовта и положението в обществото в полза на любовта и да се постараете да преодолеете тщеславието, когато изборът е направен.
Лъвовете са верни съпрузи, защото намирайки си подходяща другарка в живота, просто ги мързи да търсят още някого.
Възможно е да ви се прииска да се присъедините към движение или организация за защита правата на човека.
Дева
Душевната ви чистота и скромност няма да позволят на избраника ви да се отнася към вас лекомислено. Съвсем скоро може да се убедите във верността на поговорката „каквото посееш, такова ще пожънеш“.
Днес звездите ви препоръчват да избягвате шумните компании и трапезите: най-вероятно е това да се отрази зле на здравето ви.
Ако финансовото ви положение позволява, пожертвайте част от парите си за църквата или детските домове.

Везни
В личния живот на много Везни може да се появи дилема и тежък избор. Помогнете на приятелите си в решаването на техните проблеми и тогава съвсем скоро доброто се връща в най-тежкия за вас момент.
Новите впечатления ви помагат да се отървете от умората, дотегналото ежедневие и ви връщат бодростта и оптимизма.
Днес ви смятат за по-богат отколкото сте и ви е трудно да откажете на молбите на хората. Затова е възможно да останете без стотинка в джоба си.
Скорпион
Мъжете-Скорпиони са изключително дейни и активни, стремейки се открито към нови приключения, а жените – подчертано романтични и магически привлекателни.
Много Скорпиони няма да могат да избегнат потиснатото настроение или епизодите на депресия с пристъпи на съмнение в своите възможности.
Постарайте се да увлечете близките си със свежи идеи и може да спечелите надеждни помощници и единомишленици.
Стрелец
Любовта е велика сила! Влюбеният Стрелец губи и ума и дума и лесно могат да го въртят около малкия си пръст. Днес сте привързани към семейството си.
Цените по достойнство уюта и спокойствието. Необходима ви е почивка и към края на месеца е възможно да узреете за пътуване, възможно в чужбина.

Козирог
Появява се желанието да извършите необикновена постъпка и да заинтригувате. Например, да прекратите за кратко взаимоотношенията си, а след това да се представите пред избраника си още по-красиви, по-умни и по-мили.
Може да подобрите отношенията си със старите приятели и да имате нови. Всичко зависи от интензивността на общуването.
Възможно е повече от обикновеното да общувате с чужденци или пък да отидете в чужбина.
Водолей
Общителността, оригиналността и чувството ви за хумор ви правят желани и привлекателни. Семейните Водолеи се отличават с оптимизъм, надеждност и честност.
Творческият порив, проявен в този ден, може коренно да промени живота им, да ги изведе но нови, недосегаеми висоти.
Не трябва да отказвате на молбите за участие и помощ.
Риби
Ако не сте женени, може да възникне връзка, която да свърши с брак. Съпружеските отношения стават по-романтични и страстни. Сега е подходящото време за почивка и развлечение с любимия човек.
Склонни сте да пътешествате и да завързвате нови познанства, които по-нататък може да ви бъдат полезни.
Старайте се да не се захващате наведнъж с много неща, защото няма да може да се справите.
Източник dunavmost.com2019-та е годината на Земния глиган. Ето какво очаква всяка зодия в този интензивен периодНастоящата година бе годината на Земното куче, докато предстоящата 2019 година е тази на Земния глиг…Dec 28 2018vsyakajena.com

Коментари

 • 57
 •  
 •  
 •  
  57
  Shares
loading...