Дневен хороскоп за 22 ноември 2018 година: Стрелците получават подарък, семеен уют за Козирозите

0
358
хороскоп за 11.01.2019

Овен
През този ден оставете на спокойствието да ви води. Тревожността няма да ви донесе дивиденти, нито пък преекспонирането на нещата.
Телец
Този четвъртък не завиждайте на никого. Чуждият успех често ни изглежда по-голям, отколкото е в действителност. Съсредоточете си върху себе си.
Близнаци
Днес не се колебайте да се обадите на ваш приятел, за да му кажете това, което ви измъчва. Не позволявайте между вас да стоят неизказани думи.Вижте как поднасяме извиненията си в зависимост от това, каква зодия сме (ЧАСТ 1)Всички правим грешки, за които рано или късно осъзнаваме, че трябва да се извиним. Но дали това се с…Oct 14 2018vsyakajena.com

Рак
Този четвъртък може да е по-сложен в лично отношение. От вас ще се иска повече, отколкото очаквате. Просто дайте най-доброто от себе си.
Лъв
Този четвъртък подходете с чувство за хумор към всичко, което се случва. Смехът не е навредил на никого, а усмивка всичко минава по-лесно.
Дева
През този ден ще получите чакано признание. От ваша страна се очаква същото. Спазвайте баланса, за да имате щастие в личните отношения. Везни Потърсете съвет от най-хладнокръвните ви приятели за ваш личен проблем. Само човек, гледащ от страни може да ви каже най-добре в каква ситуация се намирате.
Скорпион
Не прехвърляйте на останалите вината от ваши действия. Най-добре е изобщо да не се говори за вина. Просто анализирайте случилото се и си вземете бележки.Какво извинение да очакваме от човека до себе си в зависимост от зодията му (ЧАСТ 2)Определено всеки човек намира за удачно да се извини по свой собствен начин. Някои хора ясно осъзнав…Oct 12 2018vsyakajena.com

Стрелец
През този ден ще получите подарък. Той може да не е много скъп финансово, но ще ви зарадва и стопли душата.
Козирог
При планирането на коледните празници заложете на простотата. Семейният уют и добрите отношения са истински безценните дарове.
Водолей
Този четвъртък не се подавайте на манипулации. Някой иска да ви прехвърли неговата вина. Отстоявайте позицията си, каквото и да става.
Риби
Този четвъртък не бъдете прекалено претенциозни към останалите. Всички имат своите лоши моменти. Простете, но не забравяйте.
Източник actualno.com