Дневен хороскоп за 22 август 2018 година: Стрелците анализират грешките си, Козирозите заместват емоциите с пазаруване

0
280

ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV)
Деловият живот на много от вас обещава да бъде доста наситен. Някои ще получат възможност да се придвижат напред в кариерата и социалната стълбица. Други ще сменят работата си с нова по-перспективна и интересна. Трябва обаче ясно да определите истинските си цели и да се съсредоточите само върху тях. Не губете връзка с предишни партньори и колеги. Може да се наложи да поискате съвет или помощ от тях. В личните си отношения търсете партньор, който ще ви позволи да бъдете такива каквито сте. Само така ще се радвате на щастлив семеен живот.

ТЕЛЕЦ (Taurus, 21.IV–21.V)
Някои от вас ще получат интересни предложения както в деловата сфера, така и в личния живот. Не се отказвайте от новите възможности, това ще промени начина ви на живот. Времето е подходящо да обмислите плановете си за бъдещето и именно от днешните решения може да зависи вашата съдба. Приложете най-добрите си качества, за да вземете правилно решение. Набележете приоритетните си цели и действайте смело. Спомнете си за забравените мечти и си позволете малко фантазия. Да творите и да летите на крилете на мечтите, това е, което ще ви направи истински щастливи.Тези 5 зодии остават завинаги свързани с първата си любовНякои представители на зодиака се влюбват много бързо, като най-силно е чувството, когато го изпитат…Aug 13 2018vsyakajena.com

БЛИЗНАЦИ (Gemini, 22.V–21.VI)
Бъдете креативни, изобретателни и проявявайте най-добрата си страна и съдбата непременно ще ви даде шанс. Определете правилно приоритетите си и работете за постигане на целите си. Въздържайте се от обиди и субективни преценки на партньорите си, за да не влошите отношенията си за дълго. Правилната преценка на възможностите и ситуацията ще ви помогне да направите най-добрия избор за себе си. Душата ви търси романтика и нежност и най-близките ви хора ще ви ги дадат.

РАК (Cancer, 22.VI–22.VII)
Успехът ще съпътства тези, които добре са обмислили и планирали своите действия. Може да се заемете с някои реорганизации и преустройства на работното място. Да преосмислите отношенията с някои хора, защото успехът ще зависи от колективните ви усилия. Деловите контакти със задгранични партньори ще са продуктивни и успешни. Деловите пътувания и срещи ще са много полезни и резултатни. Изпълнени сте с желание да действате, но идеите ви връхлитат една след друга и има вероятност да не свършите нищо полезно. Не са изключени някои промени в личния ви живот.

ЛЪВ (Leo, 23.VII–23.VIII)
Най-добре днес ще се чувствате у дома, сред уюта на семейството си. Там всички проблеми и трудности избледняват. Не търсете приключения и избягвайте рисковете. Възможни са ситуации, които да ви подтикват към промени, но първо добре обмислете как да промените нещата към по-добро и тогава действайте. Успешно ще успеете да представите пред когото трябва своите постижения и проекти. Всичко е във вашите ръце и не чакайте инициатива отвън. Сами търсете договори и различни споразумения. Стремете се към стабилност и надеждност.

ДЕВА (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Благодарение на вашите способности и отговорно поведение ще успеете да повишите авторитета си и да укрепите позициите си сред колеги и пред ръководството. Всичко зависи от вас и то само ако трезво преценявате ситуацията. Творческият подход към всяко дело ще ви донесе успех и добри финансови резултати. Бъдете готови за това, че натоварването и отговорностите ви ще се увеличат и почти няма да ви остане време за личен живот. Това може да предизвика напрежение в отношенията ви с партньора ви.

ВЕЗНИ (Libra, 24.IX–23.X)
Деловите хора ще получат добри възможности за развитие на бизнеса си и ще постигнат успех в професионалната сфера. Това ще ви донесе и стабилни доходи, което ще затвърди финансовото ви състояние. Препоръчително е да водите здравословен начин на живот, за да успеете да се възползвате максимално от предоставените ви възможности. Някои обещаващи нови запознанства може да ви заблудят, че сте срещнали истинската любов, но това не е така. По-добре си останете у дома и забравете за забавления навън.

СКОРПИОН (Scorpius, 24.X–22.XI)
Мобилизирайте силите и енергията си, за да се възползвате от шансовете, които ви се предоставят, само от вас зависи дали ще успеете да реализирате пановете си и да намерите подходяща подкрепа. Възможни са незначителни разногласия с партньорите или ръководството. Не проявявайте излишен риск във финансовите операции, защото той няма да се оправдае. Вечерта може да срещнете забележителен човек от противоположния пол, който ще запълни празнотата в душата ви.

СТРЕЛЕЦ (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
Днес е добре да прецените резултатите от труда си. Направете изводи за допуснатите грешки и планирайте следващите стъпки в професионалното и личното ви развитие. Не проявявайте излишна активност и рисковани действия. Съсредоточете вниманието си на рутинните задължения и не допускайте грешки. Лесно ще се справите с възникналите проблеми и ще се справите със задълженията си успешно стига да контролирате емоциите си. Може да започнете малки проекти или малък бизнес.

КОЗИРОГ (Capricornus, 22.XII–20.I)
Днес ще постигнете успех във всичко важно за вас. Ще успеете да се справите със заплануваните задачи стига да го направите честно. Твърдо преследвайте набелязаните цели и преодолявайте препятствията. Контактите и пътуванията в чужбина ще бъдат успешни и ползотворни. Не се хвърляйте в любовни приключения. По-добре изчакайте да срещнете вашата половинка, отколкото да свързвате живота си с първия срещнат. Склонни сте да заместите емоциите с пазаруване. Все пак имате късмет и ще намерите подходящите за вас неща.

ВОДОЛЕЙ (Aquarius, 21.I–19.II)
Днес ще се наложи да поемете отговорност, защото останалите единодушно ще ви изберат за лидер. Най-после парите, вложени в различни проекти, ще започнат да ви носят доход. Лесно ще завоювате доверието и подкрепата на близките си ако сте по-открити. Не се притеснявайте да поискате помощта им ако е нужно. Контактите с хора отдалеч ще са ви от полза за реализацията на нови планове и проекти. Ключът към успеха ще бъде вашата решителност да реализирате плановете си и да постигнете целите си.Ето кои са четирите силни женски зодии, които постигат всичко, което искат в живота сиЖените са страшно силни и борбени същества. Те умело успяват да се справят с всяко едно отношение и …Aug 10 2018vsyakajena.com

РИБИ (Pisces, 20.II–20.III)
Днес по-добре заемете изчаквателна позиция и не се противопоставяйте на другите. Ако доскоро сте доминирали над тях може да се срещнете с недоволството им днес. Най-добре се въоръжете с търпение и не си изливайте недоволството върху близките си. Може да постигнете успех и да реализирате замисленото, но само ако се придържате към собствена линия на поведение. Избягвайте обаче агресивно поведение и конфликтни ситуации. Не давайте пари на заем, няма да ги видите скоро. Въобще бъдете по-внимателни и отговорни към себе си и другите.
Източник astrovega.org