Дневен хороскоп за 21.10.2018: Телци, приемайте хората такива каквито са!

0
280
хороскоп за 11.01.2019

ОВЕН

Подвластни сте на илюзии и самоизмами. Бъдете внимателни особено в компанията на малко познати хора. Денят е неблагоприятен за пътувания, командировки, сключване на брак, търговски операции. Бъдете точни и обективни в отношенията си с хората и това ще ви позволи да спечелите нови съюзници. В личния си живот постъпвайте така както ви подсказва сърцето. Вечерта може да се радвате на приятно известие от стар приятел.

ТЕЛЕЦ

Приемайте хората такива каквито са. Не е нужно да критикувате всички подред или да ги засипвате с въпроси за личния им живот. Опитвате се да забравите за раздялата си с любимия човек като се потопите напълно в работата си. Денят е крайно неблагоприятен за покупки. Ако много настоявате да се сдобиете с нещо голямо и скъпо едва ли ще успеете да му се радвате напълно. В бъдеще ще можете да си позволите всичко, за което мечтаете, но за сега изчакайте.

БЛИЗНАЦИ

Днес трудно ще удържите емоциите си. Конфликтите със завистливи хора, които действат зад гърба ви, и собствените ви лекомислени постъпки ще ви докарат много проблеми. Не бъдете твърде властни в отношенията си с другите и особено с близкия си човек. Може да получите отговорен проект, който ще ви донесе прилична премия. Финансовите проблеми може да отровят семейната атмосфера, затова не се колебяйте и приемете предложената ви работа.

РАК

В семейството вие сте човекът, който държи всичко в ръцете си. Вашата практичност се оценява от близките ви, но е необходимо да внесете малко свежест в отношенията си с любимия човек, за да запазите романтиката и любовта. Планирайте деня си добре ако искате да се справите успешно с всички задачи. Имате достатъчно пари за един добър шопинг и развлечения. Зарадвайте себе си и любимия човек с подарък.

ЛЪВ

Твърде много недоразумения и неприятности ще объркват деня ви. Постарайте се да оправите отношенията си с роднините. Скарването с тях не ви помага да живеете приятно и спокойно. Главата ви е пълна с интересни идеи, а за реализирането им може да разчитате на помощта на приятелите си. Личният ви бизнес е във временен застой, но това е временно явление. Покупките ще са несполучливи, затова ги отложете. Пазете спокойствието и царското си достойнство.

ДЕВА

Днес успешно може да се ориентирате към социални дейности и справедливи каузи. Лесно ще спечелите доверието на другите и ще ги направите свои съюзници. Бъдете внимателни с малко познати хора. Не пътувайте, не купувайте нищо и не сключвайте договори, сделки и брак днес. Тих и замислен човек ще спечели вашето внимание, но доколко добри ще бъдат взаимоотношенията ви зависи от много други условия. Любовта трябва да се пази, а семейният опит се натрупва бавно.

ВЕЗНИ

Сериозният ви поглед върху много неща ви помага в търговските и рекламни проекти. Ако вложите средства в бизнес проекти ще върнете парите си с голям процент печалба. Очаква ви приятно и съдбоносно запознанство. Успехът в личния ви живот зависи от емоционалната гъвкавост и чувството ви за такт. Не приемайте твърде надълбоко чуждите проблеми, но и не трябва да отказвате помощта си.

СКОРПИОН

Днес не са изключени финансови затруднения. Не се страхувайте да вземете на заем. Това са временни трудности и най-важното е да съхраните душевното си спокойствие. Скоро ви очакват финансови постъпления, творчески подем и емоционална стабилност. Има вероятност да натворите много глупости в личния си живот. Не забравяйте, че за всичко ще трябва да се разплащате и това няма да ви хареса. Бъдете по-толерантни в отношенията си с хората и така ще спечелите доверието им и ще повишите авторитета си.

СТРЕЛЕЦ

Сериозни промени в личния живот ще са съпроводени от много грижи и проблеми. Ще се наложи да се справяте с всичко сами, не може да разчитате на чужда помощ. Моментът е подходящ за покупка на имот или автомобил, затова не отлагайте за после. Не изпускайте шанса си за ново романтично запознанство. Възможно е отношенията ви скоро да се задълбочат и да свържете живота си с този човек. Романтичната среща ще стане незабравима.

КОЗИРОГ

Прекрасни перспективи във финансовата сфера се откриват пред вас. Промени в отношенията с любимия ще ви изненадат, когато той заяви, че е решил да замине за дълго извън страната. Тази неблагоприятна промяна ще промени вашите представи за достойнствата на партньора ви и вашия характер. Денят не е подходящ за командировки, покупки, сключване на брак или сделки. Вечерта се опитайте да се откъснете от неприятните мисли и си легнете по-рано.

ВОДОЛЕЙ

Само духовната работа ще ви помогне да се справите с негативите на този ден. Агресията на околните ще ви разстрои и нарани. Заемете се с любимото си хоби. Не е изключено в бъдеще то да ви донесе добри доходи. Не се поддавайте на провокации и не влизайте в конфликти, когато общувате с роднини. Това няма да ви помогне да решите всички битови проблеми. Сковаността в отношенията с любимия човек ви прави твърде зависими от него и пречи на разбирателството между вас.

РИБИ

Финансовите проблеми сериозно ще разтърсят семейството ви. Постарайте се да свършите всички неотложни работи до обяд. Бъдете предпазливи при пътуване, възможни са загуби и кражби, предателство на близък приятел. Неблагоприятен ден за сключване на брак, зачеване, покупки на недвижими имоти. Постарайте се да прекарате повече време у дома в компанията на най-близките си хора. В уюта на дома спокойно ще може да прецените от какво действително се нуждаете.