Дневен хороскоп за 21 септември 2018 година: Неочаквана среща за Водолеите, Рибите да не дразнят враговете си

0
222

ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV)
Днес с удоволствие ще общувате с нови хора. Единственото, което може да ви попречи по пътя към успеха, е вашата неувереност в собствените сили за реализирането на плановете ви. Денят е изключително благоприятен за реализация на планове и нови проекти. Захващайте се за нови неща. Всичко ще се получи както трябва. В личния си живот може да се разочаровате в избраника си. Възможно е човека, в когото сте се влюбили от пръв поглед, да не оправдае очакванията ви.

ТЕЛЕЦ (Taurus, 21.IV–21.V)
Грешки и недоглеждания ще ви преследват днес във всичко. Може да се почувствате крайно нещастни, тъй като финансовото ви състояние е плачевно. Новите проекти не дават резултата, който сте очаквали, а банковите кредити висят заплашително. Пазете нервите си и отдъхнете в семеен кръг. У дома се чувствате на сигурно място и това ви дава сили да посрещнете смело неприятностите. Не се преуморявайте като се опитвате да свършите всички изостанали задачи наведнъж. Не подписвайте договори и не сключвайте сделки днес.Всяка зодия има фраза, която я описва изключително прецизно. А коя е вашата?Всеки човек е различен, уникален и неповторим. И все пак има неща, които ни обединяват. Едно от тях …Sep 20 2018vsyakajena.com

БЛИЗНАЦИ (Gemini, 22.V–21.VI)
Добросъвестната ви работа ще доведе до големи успехи. Не игнорирайте съветите на по-опитните ви колеги и сътрудници. Повишаването на квалификацията ще помогне за професионалното ви израстване. Делово пътуване може да подобри материалното ви състояние. Не мечтайте за радостните перспективи, а се постарайте навреме да премахнете възникващите препятствия, които могат да ви попречат да достигнете целите си. Възможно е да появи шанс да поправите някои грешки в личния си живот.

РАК (Cancer, 22.VI–22.VII)
Не страдайте и не чувствайте жертва на несправедливост. Не всичко е толкова страшно както ви се струва сега. Удоволствие ще ви достави всяка дейност, свързана с интелектуални загадки, умствен труд и творчество. Общуването с партньора ви няма да протича гладко заради взаимните претенции, но привечер нещата ще се оправят. Не си струва да се опитвате да възкресявате стара любов. Сами знаете, че не сте се разделили без причина. И сега нещата между вас няма да са по-различни.

ЛЪВ (Leo, 23.VII–23.VIII)
Бъдете разумни и не бързайте ако трябва да сключвате сделки или да решавате важни делови въпроси. От това зависи вашият авторитет. Много ще ви помогнат миналият опит и контакти с известни хора. Успешно ще започнете да реализирате проекти, които отдавна сте замислили и планирали. Повишаването на знанията ще бъде само във ваш плюс. Може да срещнете своята половинка в живота ако по-често се обръщате настрани, а не само да вървите напред гордо вдигнали глава.

ДЕВА (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Днес може да организирате пикник сред природата, на който да поканите приятели и близки. Повод за веселие и празнуване все пак имате. Намерили сте нова и перспективна работа. С лекота ще приемате шегите и споровете с партньорите или непредвиден финансов разход. Обмислените и решителни действия ще ви донесат успех. Един нов подход и преценяване на нещата от нова гледна точка ще ви помогнат да намерите решение за редица проблеми на работното място.

ВЕЗНИ (Libra, 24.IX–23.X)
Активен и напрегнат ден, през който ще се наложи да отстоявате принципите си. Не трябва дори и мислено да се опитвате да ускорите важни дела. Ще възникнат толкова грешки и трудности, че с ужас ще наблюдавате сътвореното. Посветете се напълно на творческа дейност и литературни занимания. В семейството ви има опасност да се наруши хармонията. Безпричинна ревност ще нажежи обстановката у дома. Не бързайте обаче да вземате окончателни решения. По-късно ще оцените всичко ставащо в по-спокойна обстановка.

СКОРПИОН (Scorpius, 24.X–22.XI)
Повече действайте и по-малко говорете, въпреки желанието си да общувате безкрайно. Хората очакват от вас решителни действия. Неочаквана неприятна информация ще ви накара да промените плановете си за деня. Не губете вяра в себе си и ще се справите с възникващите проблеми. Отличните отношения с нови познати или стари приятели напълно ще компенсират пълното неразбиране от страна на семейството ви. Погрижете за физическото и духовното си здраве.

СТРЕЛЕЦ (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
Загуби, разочарования и поражение. Това ви носи днешния ден. Не се отчайвайте, не всеки ден е удачен и щастлив, но и не всеки е нещастен. Намерете си интересно занимание. Това ще ви разсее по-добре от витаенето в облаците. Вслушайте се в съветите на по-възрастен роднина и ще успеете да разрешите наболял семеен проблем. С лекота ще общувате и с най-недружелюбните хора днес. Това е отлично време за създаване на полезни делови контакти, а също така и за романтични забежки, които по-късно могат да преминат в сериозни отношения.

КОЗИРОГ (Capricornus, 22.XII–20.I)
Личното ви обаяние днес ще ви помогне да очаровате всички около вас. Дори и враговете ще се поддадат на чара ви. Денят е добър за колективни занимания. Моментът е подходящ за смяна на обстановката. Това ще ви даде много нови впечатления. Обмислените действия ще ви донесат желания успех. Единственото условие е да не зацикляте върху собствените си принципи. Някои от вас може да съберат смелост и точно днес да направят предложение на своя любим. Кратко пътуване или посрещане на неочаквани гости ще ви изненадат вечерта.

ВОДОЛЕЙ (Aquarius, 21.I–19.II)
Дръжте очите и ушите си отворени, за да не пропуснете важна информация. При пътувания, делови разговори или срещи с приятели може да се сдобиете с ценни сведения за бизнеса си, за реклама или финанси. Неочаквана среща с човек, който нееднократно ви е помагал, също ще ви бъде от голяма полза. В семейството е възможно да постигнете помирение като разрешите стар конфликт, който досега ви е разделял на два враждебни лагера. Всичко ще се разреши благополучно за ваша радост.Как да съблазните мъжа според зодията му? Сигурни начини да накарате мачото да се влюбиФлиртуването понякога може да бъде сложна задача. Игрите, които всички играем преди да си признаем, …Sep 19 2018vsyakajena.com

РИБИ (Pisces, 20.II–20.III)
Днес сте прекалено самонадеяни и това едва ли ще ви донесе успех. Не предизвиквайте стари врагове, които няма да се притеснят да навредят на репутацията ви. Старите и верни приятели ще ви защитят и подкрепят. Възможно е да успеете да вземете кредит и да укрепите финансовото си положение. Много от вас може да се влюбят и да гледат света през розови очила. Главното е сега да не попаднете в плен на емоциите и да успеете да отделите зърното от плявата.
Източник astrovega.org