Дневен хороскоп за 21 декември 2018 година: Девите преследват значими цели, Скорпионите вече канят гости

0
306
хороскоп за 11.01.2019

Овен
Репутацията ви не е заплашена от нищо. Но не бива да се успокоявате и отпускате, за да не станете уязвими. Не злоупотребявайте със своето положение. Не повишавайте тона си на околните.
Не се изнервяйте от дребните им прегрешения и се отдайте изцяло на предпразничното настроение.
Телец
Денят е благоприятен да започнете предпразничните подготовки. Днес може да направите визита на свои приятели, с които да прекарате новогодишните празници. Не е изключено да съумеете да блеснете с таланти в отбрано общество, което да оцени по достойнство способностите ви.
Имате интересни познанства. Предстои ви пътуване, покрай което харчите известна сума пари. Но това не трябва да ви тревожи, защото получавате подаръци.
Близнаци
Въздържайте се днес от сериозни разходи. Възможни са досадни недоразумения с близки хора. Отложете приемането на важни решения за началото на следващата година.
Днес не е изключено странично влияние или ваша субективна оценка на ставащото да усложни ситуацията.
Обърнете повече внимание на любимия човек. Общуването с него хармонизира вашите чувства.Всяка зодия има своите силни страни! Ето коя е твоята, според зодиакалния ти знакКакто всеки човек се различава от останалите, така и той си прилича с други хора, които имат някакви…Dec 14 2018vsyakajena.com

Рак
Благоприятен ден за търговия и покупки. Вероятно днес вие чувствате удовлетвореност и удоволствие от извършената работа. Пълноценен отдих намирате само в семейството.
Общувайте с най-близките си. Те са изпълнени с очаквания от предстоящият празник. Помислете навреме с какво да ги зарадвате.
Лъв
Днес чувствате нужда от повече разнообразие. Вероятно е да се появи светъл лъч за бъдещето ви. Новина или събитие може да окаже благотворно въздействие на самочувствието ви.
Спокойното настроение изглажда и семейните ви отношения. Посветете вечерта на общуване с приятели или близки хора.
Дева
Денят е благоприятен за концентриране върху значими цели. Възможно е някои от вас да открият способностите си да управляват психическата енергия и възможността да хипнотизират.
Противопоказно ви е да взимате прибързани решения. Разговорите в сериозен план са затруднени.

Везни
Жените от знака се радват днес на внимание от страна на личност от противоположния пол. Възможно е това да бъде обществено признание за работата ви. Моментът е благоприятен да направите своите планове за бъдещето.
Мъжете от знака са в плен на собствените си заблуди и емоции, в които още не са се оправили съвсем.
Скорпион
Благоприятен ден за планиране на празниците и покана на гости. Не е изключено жените от знака да имат шанса да покажат своите способности. Те са добре приети и в обществото.
На мъжете от знака им предстои пътуване и малки финансови разходи. Те са преди всичко за закупуване на подаръци.
Стрелец
Днес ви очаква емоционален подем. Той е съпроводен с дълги разговори с околните. Възможно е в личен план да се появи интересна ситуация. Периода е благоприятен да разширите интелектуалния си кръгозор, а също така за рекламна, образователна и политическа дейност.
Космическата енергия активизира душевната ви широта, оптимизъм и чувството за хумор.Всеки един от тези камъни пази и лекува определена зодия от зодиака! Вижте кой е вашият камък и го носете винаги със себе сиОткакто съществува астрологията, познавачите в тази област смятат, че всяка зодиакален знак си има м…Nov 27 2018vsyakajena.com

Козирог
На вас ви харесва, когато хората ви обръщат внимание. Появява се вътрешна необходимост от обществено признание. На вас няма да ви е трудно да си създадете нов имидж, подбирайки това, което е най-подходящо за дадения момент.
Вероятни са промени, които могат да бъдат противоположни.
Водолей
Не си струва да рискувате в ангажименти със съмнителен край. Загубите могат да бъдат значителни. За да не изразходвате напразно енергията си е по-добре да не проявявате излишна активност.
Не прибързвайте с решенията си по важни въпроси. Въздържай­те се от скъпи покупки. Възможни са недоразумения с околните. Ако победите горделивостта си, любимите хора може да ви простят грешките.
Риби
Вие няма просто да си плувате по течението, а активно се намесвате във всички събития около вас. Звездите ви съветват да потърсите съюзници. Напрегнете сили за да постигнете целите си.
Не е изключено поради стечение на обстоятелствата да ви се наложи да проявите смелост и твърдост.
Източник dunavmost.com