Дневен хороскоп за 20.10.2018: Неочаквани неприятности за овните

0
271

ОВЕН

Днес ежедневните ви задачи ще изискват повече усилия. Неочаквани неприятности може да ви изненадат от ранно утро и да усложнят отношенията с колегите и приятелите. Служебните пътувания най-добре отложете за следващата седмица и тогава те ще се осъществят успешно. Бъдете по-сдържани от друг път, за да не се въвлечете в сложни ситуации. Не се надявайте днес да получите по-голям заем или кредит. Може обаче да разчитате на приятелите си в трудни моменти.

ТЕЛЕЦ

Всички нововъведения и промени днес ще приемате с голяма неохота. Дори и приятелите, които ви познават добре, ще решат, че днес сте прекалено практичен и консервативен човек. Деловите предложения и успешното завършване на започнат проект ще подобрят деня ви. За да задържите успеха, определете целите си и не се отвличайте встрани от пътя за незначителни неща. Проявете повече сдържаност в отношенията си с любимия и не поволявайте на ревността да ви заслепи.

БЛИЗНАЦИ

Финансовото ви състояние най-после се подобрява и може да харчите парите си както ви харесва. Все пак запазете нещо за не толкова благоприятни времена. Иска ви се да направите сериозни промени в живота си. Но дали вашите близки ще са съгласни с вашите решения да смените не само работата си, но и града. Не вземайте никакви кардинални решения днес, времето за това не е подходящо. Нова любов от пръв поглед ще ви изненада още повече, че не сте я очаквали. Съдбата обича такива изненади.

РАК

За съжаление стресовите ситуации днес ще ви дойдат в повече. Не обръщайте внимание на неприятностите. Във вашите възможности е да се справите успешно с всичко и да постигнете най-доброто в кариерата и материалното си положение. По-късно през деня се посветете на семейството и на почивката у дома. Необходимо е да укрепите имунитета си за храдния сезон, пийте витамини или се заемете със спорт.

ЛЪВ

Днес бъдете последователни в постъпките си. Гордоста и самомнението ви са присъщи, но се опитайте да погледнете напред в бъдещето. Особено ако планирате срещи с бизнес партньори и подписване на договори. Личният ви живот ще бъде изваден на показ и това едва ли ще ви зарадва. Особено ако отношенията ви с другите не са особено искрени и сте си позволявали забежки. Избягвайте публичните изяви. Едва ли вашите интелектуални способности ще бъдат оценени по достойнство.

ДЕВА

Склонни сте да приемате, че всичко в живота се върти около вас. Това е опасна заблуда, която ще ви донесе много проблеми и ще ви откъсне от всички любими хора и неща. Не се бавете, а се заемете с важните задачи, въпреки че ви се иска да отложите всички срещи и да се заемете с нещо по-близко до сърцето ви. Особено проблемни днес ще са партньорските отношения. Пазете се от недобросъвестни и хлъзгави хора. Не се дразнете за дреболии. Има риск от травми и катастрофи.

ВЕЗНИ

Агресивността и емоционалната неуравновесеност могат да станат причина за финансови загуби и влошаване на отношенията с партньорите ви. Новите хора, които влизат в живота ви, ще ви донесат само неприятности. Любовният триъгълник, в който сте се забъркали, може да ви извади от равновесие. В никакъв случай не вземайте назаем пари дори ако ситуацията е кризисна.Тези от вас, които вярват в сродните души, може да срещнат своята втора половинка.

СКОРПИОН

Емоциите ви днес се колебаят от приятни до раздразнителност и агресивност. Желанията ви ще срещат неразбиране и невъзможност за осъществяване. Все едно се борите с вятърни мелници. С огромни усилия и напрежение може да постигнете известен успех в търговските операции. Много усилия и търпение ще ви трябват, за да избегнете конфликтното общуване с роднини. Въпрос за наследство ще нажежи страстите. Трезво оценете действителността преди да вземете решение.

СТРЕЛЕЦ

Днес се въздържайте от сериозни решения и обещания. Моментът за тях още не е настъпил. Бъдете по-отстъпчиви в отношенията си с близките хора. Ако някой ви поиска помощ не го отблъсквайте с лека ръка. Направете всичко, което е във вашите възможности. Творческите идеи и новите решения на стари проблеми ще ви донесат полза и подкрепа на колеги и шефове. Вечерта ще се радвате на приятната компания на близки приятели.

КОЗИРОГ

Грижата и вниманието към любимия ви човек ще бъдат високо оценени. Единственото, което може да попречи на доброто разбирателство, е вашата склонност към нравоучения. Съхранете свежестта на отношенията си и не ги превръщайте в нещо формално и обикновено. Доверете се на мъзрия съвет на бивш колега и може да получите перспективна длъжност. Далечна командировка може да се окаже успешна не само в служебно, но и в романтично отношение.

ВОДОЛЕЙ

Голяма е вероятността днес да извършите необмислени постъпки. Проявете повече трезв разум и предпазливост при вземане на решения, особено по финансови въпроси. Ако не може да решите финансов проблем по-добре го отложете за друг ден. Някои от вас може да се почувстват неудовлетворени от себе си. Това може да ви накара да преосмислите живота и целите си. Духовното развитие и израстване е не по-малко важно за вас и в никакъв случай не се отдавайте на лекомислен живот.

РИБИ

Ако искате да сбъднете някои свои мечти може да се обърнете за съвет и помощ към близки роднини и приятели. Не се впускайте в безумно харчене на пари за каквото и да било. В момента е по-добре да спестите малко средства. Скоро ще се наложи да връщате услугата на тези, които безкористно са ви помагали. Днес може би най-накрая ще наберете смелост и ще признаете за чувствата си пред любимия човек, който отдавна вълнува сърцето ви.

Източник: astrovega.org