Дневен хороскоп за 20 юли 2018 година: Лъвовете да избягват спорове и скандали, успешни придобивки за Девите

0
239

ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV)
Днес трябва да се вземете здраво в ръце и да не давате воля на раздразнението и гнева. Значителна част от вашето време ще трябва да посветете на семейството си и решаването на неотложни битови проблеми. Удачна идея ще ви помогне да осъществите отдавнашни планове, които ще бъдат подкрепени от близките ви. Пътуванията няма да бъдат особено удачни поради неприятно стечение на обстоятелствата. Избягвайте спорове и обиди, които трайно могат да навредят на отношенията ви. Близките ви се нуждаят от вашата любов и разбиране.

ТЕЛЕЦ (Taurus, 21.IV–21.V)
Подходящ ден за духовно и нравствено израстване. Самообразованието, пътуванията и срещите с непознати хора ще ви заредят с енергия и нови идеи. Ще намерите нови съюзници и делови партньори, които ще ни помогнат да реализирате плановете си. Ако имате желание да подобрите уюта на своя дом, сега е моментът да решите редица битови въпроси, да започнете ремонт и благоустройство на дома. Днес ще сте особено щедри към себе си и своите близки и може да похарчите големи суми, за да задоволите желанията на всички. С търпение и спокойствие ще можете да разрешите някои лични проблеми.Защо жените Раци са толкова забележителни? Ето някои факти за тази зодия, които ще ви изненадатПонякога са твърде сложни за разгадаване. Трудно прощават и забравят чуждите грешки и рядко биха при…Jul 16 2018vsyakajena.com

БЛИЗНАЦИ (Gemini, 22.V–21.VI)
Денят е подходящ да се заемете с важни и сложни задачи, с които ще се справите отлично. Може да вземете решения за бъдещето и да ги обсъдите с близките си хора.Отличен ден за почивка и веселие, шумни развлечения и положителни емоции. Очакват ви някои обрати в любовните отношения. Някои приятели могат да станат особено близки за вас, а някои ваши обожатели могат да се превърнат в добри приятели. Емоциите ще преобладават над разума. Не стойте сами у дома. Забавленията на открито ще са много по-приятни и полезни за вас. Настройте се на щастлива вълна.

РАК (Cancer, 22.VI–22.VII)
Пред вас се отварят нови хоризонти. Изпълнени сте с прилив на сили и вдъхновение и може да постигнете своите цели, да реализирате и най-смелите си идеи. Важно е да повярвате в своите сили и да действате самостоятелно без да очаквате одобрение и подкрепа. Рискувайте и с най-невероятните планове ще постигнете успех. Погледнете на нещата с нови очи и ще откриете невероятни възможности за действие. Не се оставяйте обаче на емоциите, а действайте обмислено и разумно. Отделете време и да си починете, за да се заредите с енергия и нови сили.

ЛЪВ (Leo, 23.VII–23.VIII)
Ползотворен ден, подходящ за сериозни задачи и решаване на важни въпроси. Практическата и материална сфера от вашия живот днес трябва да стане приоритет за вас. Работата с административни и висшестоящи органи няма да бъде резултатна, а някои от вас няма да избегнат проверки от данъчните или други контролни органи. Неблагоприятно стечение на обстоятелствата и неблагоразумно подминаване на някои несъществени от ваша гледна точка проблеми може да се окажат решаващи за по-нататъшното ви развитие. Споровете и скандалите няма да помогнат да подобрите отношенията с партньорите ви.

ДЕВА (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Днес ще се наложи да експериментирате, за да се справите с неочакван финансов въпрос. Не изпадайте в паника, а спокойно оценете ситуацията и ще вземете правилно решение. Въздържайте се обаче от рисковани емоционални решения. Логиката и здравият разум ще ви помогнат да постъпите правилно. Всякакви придобивки, творчески и умствени занимания ще бъдат успешни. Не разчитайте само на късмета си, а внимателно обмисляйте действията си няколко хода напред, за да избегнете евентуални грешки. Добре е ако може да разчитате на коректни хора.

ВЕЗНИ (Libra, 24.IX–23.X)
Финансовото ви положение не е много стабилно, вероятни са загуби или разходите да надвишат приходите. Не разчитайте на доходи от очаквани сделки, които най-вероятно няма да се осъществят. В отношенията с партньорите също се крият някои подводни камъни. Затова не съставяйте дългосрочни планове. Напълно възможно е те драстично да се променят както в личен план, така и в професионален. Отложете важните задачи и сложни преговори за по-подходящ момент, а сега си позволете малко почивка. Кратките пътувания ще ви бъдат от полза, за да се отпуснете и заредите с енергия.

СКОРПИОН (Scorpius, 24.X–22.XI)
Проявете практичност в решенията си. Концентрирайте вниманието си на един проблем, а не се хвърляйте да решавате всички битови въпроси едновременно. Това ще ви струва прекалено скъпо и ще се окаже неефективно решение. Някои от вас ще се чувстват по-добре в уединение и размисъл за живота. Други ще се забавляват с приятели и близки хора. Колкото повече близки приятели ви обкръжават, толкова по-добре ще се чувствате. Възможни са романтични увлечения и нови запознанства, които може да получат интересно продължение. Бъдете внимателни с парите, защото днес сте склонни да харчите необмислено.

СТРЕЛЕЦ (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
Днес ще имате възможност да проявите творческите си способности и таланти, оригинално мислене и висок интелект. Възползвайте се от благоприятния момент, за да довършите важни проекти, да разрешите въпроси, които отдавна ви тревожат. Твърде вероятни са проблеми, свързани с оформянето на някои документи, съдебни искове и туристически визи. Проверявайте много внимателно всички документи, които подписвате. Мислете преди да кажете или направите нещо, за което после да съжалявате. Подходящ момент за пътешествия или да се отдадете на любимо занимание.

КОЗИРОГ (Capricornus, 22.XII–20.I)
Сутринта може да се окаже малко напрегната и не твърде успешна. Възможни са спорове и недоразумения с близките ви хора. През втората половина ще се открият нови възможности пред вас. Тогава може да намерите съюзници, споделящи вашите виждания по много въпроси. Ще се появят нови приятели и възможности да подобрите жилищните си условия. Някои от вас ще създадат семейство и ще започнат упорито да изграждат живота си съвместно. Не бъдете прекалено предпазливи и сковани. За да изградите силно семейство, ще извървите дълъг път и ще преодолеете много препятствия, но щастието си заслужава.

ВОДОЛЕЙ (Aquarius, 21.I–19.II)
Имате шанс да потеглите на дълго пътешествие с подходящ делови партньор и да съвместявате работата с почивката. Можете да разчитате на спонсори и покровители за осъществяването на свои проекти. Бъдете по-сдържани и немногословни по време на делови срещи и преговори, така ще си осигурите успех и всичко ще протече отлично. Не се поддавайте на излишества, спазвайте мярка във всяко отношение, за да не си навлечете проблеми. Моментът е подходящ за по-спокойни дейности и размишления за бъдещето. Правете планове, но не започвайте мащабни проекти, които може да се проточат.Да живее царят: Вижте тези 10 необичайни и неоспорими факти за зодия Лъв – господарят на зодиакаOгънят cи ĸaзвa cвoeтo, зaщoтo Лъвoвeтe ca нeвepoятни xopa, ĸoитo ca cпocoбни дa “зaпaлят” вcяĸa ĸoм…Jul 16 2018vsyakajena.com

РИБИ (Pisces, 20.II–20.III)
Днес не се поддавайте на провокации. Прибързаното и лекомислено отношение може да ви забърка в опасни ситуации или да ви подтикне към безразсъдни авантюри. Спокойствие и самообладание – това е необходимо, за да постигнете успех. Не забравяйте за правилата и ограниченията, когато поглеждате на някои неща под нов ъгъл, особено що се отнася до финансови въпроси. Денят не е подходящ за оформяне на документи, подаване на заявления, писма. Строителни проекти ще бъдат реализирани успешно. Вечерта не планирайте уморителни дейности. Нуждаете се от почивка.
Източник astrovega.org