Дневен хороскоп за 20 септември 2018 година: Стрелците да зарежат мечтите, Козирозите с бонус в работата

0
288

ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV)
Семейството ви днес ще очаква не само морална подкрепа, но и реални идеи и действия. Не подлагайте на остра критика фантастичните идеи на близките си хора. Оставете ги да помечтаят. Избягвайте нови запознанства, въобще съкратете общуването с приятели и роднини. Привечер вече може да обсъдите плановете си с другите, тогава диалогът ще е продуктивен. Не се хвърляйте в обществени занимания. Домашните задължения са ви напълно достатъчни.

ТЕЛЕЦ (Taurus, 21.IV–21.V)
Вероятно днес ще се появяват сериозни проблеми в личния живот. Постарайте се реалистично да погледнете на ситуацията и да не идеализирате партньора си. Доверете се на интуицията си при решаване на тези деликатни въпроси и по-малко се вслушвайте в чуждите съвети. Твърде е възможно да получите невярна информация. Успешно ще осъществите някои планове, свързани с покупко-продажба на имоти. Пътуванията ще ви донесат приятни преживявания.Телецът определено е необикновена зодия и тези 22 факта го доказват1. Te ca нaй-yпopитaтa зoдия oт вcичĸи в зoдиaĸa, пишат от webmiastoto.com.
2. Teлeцът нe oбичa дa г…
Sep 18 2018vsyakajena.com

БЛИЗНАЦИ (Gemini, 22.V–21.VI)
Големи промени в професионалната сфера и в личния живот се очертават на хоризонта. Цял ден ще се мятате между трезвите ршения и несбъднатите фантазии, обвити в романтичен ореол. Възможно е да ви върнат даден заем и така да стабилизирате финансовото си състояние. Проявете гъвкавост, за да избегнете сериозни недоразумения с близкия човек. Домашните задължения може да ви отнемат доста сили и енергия днес. Избягвайте нови запознанства и общуването с приятели и партньори.

РАК (Cancer, 22.VI–22.VII)
Внимавайте днес да не станете причина за недоразумения между роднините и да предизвикате сериозни конфликти. Ако се опитате да ги решите ще се окажете главния виновник. Не е желателно да планирате далечно пътешествие, рискувате да бъде съпроводено с аварии и неочаквани неприятни изненади. С удоволствие може да поработите върху проект, в който да реализирате творческия си потенциал. Ще бъде чудесно ако успеете да привлечете и децата в своите начинания. Въобще задушевната семейна атмосфера е това, от което се нуждаете.

ЛЪВ (Leo, 23.VII–23.VIII)
Днес ще трябва да се примирите, че не сте в състояние да се справите със ситуацията и да се съгласите с чуждите планове за деня. Семейните неуредици, предизвикани от битови проблеми, ще ви изнервят. Не давайте воля на негативните емоции, за да не влошите отношенията си с партньора и дори да ги прекъснете завинаги. Смирете гордостта си и поискайте прошка ако вие сте виновен за положението. Само вашето великодушие и търпение ще помогнат да се съхрани хармонията в семейството.

ДЕВА (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Може би днес ще се наложи да се занимавате с личния живот на близък приятел повече отколкото със своя. Не си помисляйте да вземате банкови кредити. Ще загубите и ще се наложи бавно и много трудно да ги връщате. Денят е подходящ за планиране на всички сфери от живота ви, въпреки че ще ви бъде трудно да направите избор. Пазете се от измами и лъжливи обещания. Затова проявете сдържаност в контактите и общуването с приятели и непознати.

ВЕЗНИ (Libra, 24.IX–23.X)
Предстои ви да отделите повече внимание на дома си и да разрешите някои проблеми. Вероятно няма да срещнете разбиране по много въпроси от близките си хора. Нуждаете се от реална оценка на ставащото в момента. Напълно възможно е да получите подкрепата и любовта на близките си, но може да има лек користен оттенък. Затова се опитайте да се справите без чужда помощ. Вечерта среща със стари приятели приятно ще ви разсее от всички неприятности.

СКОРПИОН (Scorpius, 24.X–22.XI)
Минали грешки днес ще напомнят за себе си. Откъснете се от рутинните си задължения и се заемете с решаването на някои проблеми. Ще предпочетете да го направите в пълна тайна и от най-близките си хора. Въздържайте се от инвестиции в нови проекти и прибързани решения за сътрудничество с малко познати партньори. Не е изключено да проведете труден разговор с любимия човек. Не бързайте с крайните изводи и решения. Пробвайте първо да промените отношенията си към по-добро.

СТРЕЛЕЦ (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
Откажете се от празното мечтание днес. Приятелите ви ще подкрепят само ясен план за действие. Бъдете внимателни, за да се предпазите от посегателства към финансовите ви средства. Проявете твърдост на характера и непреклонност. Въпреки че предложените инвестиции ви се струват много привлекателни, не бързайте и обмислете внимателно предложенията. Материалното положение, особено на тези от вас, които се занимават с частен бизнес, не е завидно в момента и една прибързана инвестиция няма да помогне.

КОЗИРОГ (Capricornus, 22.XII–20.I)
Възможно е днес да получите неочаквано предложение, свързано с растеж в кариерата и увеличение на доходите. Преценете всичките плюсове и минуси, но не искайте съвет то приятелите и близките си. Бъдете по-сдържани в отношенията си с близките хора. Въздържайте се от обиди и не уязвявайте околните. Това поведение с нищо няма да помогне да заздравите семейната атмосфера. Общите проекти и взаимното разбиране ще ви помогнат да се обедините и да прекарате деня ползотворно.Хората от зодия Козирог са прекрасни приятели, защото притежават тези 5 характеристикиEтo 5 пpичини, зapaди ĸoитo Koзиpoзитe ca нaй-дoбpитe пpиятeли, ĸoитo няĸoгa cтe имaли:
1.Te щe ви д…
Sep 14 2018vsyakajena.com

ВОДОЛЕЙ (Aquarius, 21.I–19.II)
Нови възможности и перспективи в професионален план се появяват на хоризонта. Творческите ви способности и духовната работа ще ви помогнат да избегнете неприятностите. Отстоявайте мнението си и останете верни на себе си. Не се притеснявайте да поискате съвет от близките и приятелите си. Те могат да ви подскажат вярното решение. В личния ви живот всичко се нарежда така както искате. Любов, романтика и бурни страсти, всичко това присъства в живота ви. Не го пропускайте.

РИБИ (Pisces, 20.II–20.III)
Свободни и безгрижни се реете като волен вятър. Ще се наложи обаче да се захванете с някои неотложни задачи. Въпреки желанието си да останете в света на мечтите, вашите близки се нуждаят от помощ. Недейте да се настройвате агресивно към роднините, за да не избухне скандал, който ще се разпространи в цялата ви фамилия. Имуществените въпроси ще ви разделят и напрегнат отношенията по между ви. Опитайте се да посветите вечерта си на отдих и малко развлечения.
Източник astrovega.org