Дневен хороскоп за 20 декември 2018 година: Крачка напред за Девите, Везните уреждат стари сметки

0
211
хороскоп за 11.01.2019

ОВЕН
Приятно гостуване
В сутрешните часове на деня направете един обстоен анализ на финансовото си състояние. Планирайте бюджета за празниците, издължете се на когото трябва. В следобеда ви очакват добри новини, свързани с ваши близки приятелства или контакти. Не е изключено да имате гости или вие да погостувате на приятни хора.
ТЕЛЕЦ
Добра новина
Времето до обяд е подходящо, за да разчистите старите си сметки и да подобрите взаимоотношенията с хората от близкото обкръжение. В следобеда ви очаква добра вест, която касае професионалния ви живот. Не е лоша идея да стартирате краткосрочна диета през този ден. Ще подобри тонуса и здравето ви.
БЛИЗНАЦИ
Стабилност
Одухотворени сте. В сутрешните часове отделяте достатъчно внимание на себе си, на вътрешната хармония и равновесието в емоциите. Това е основната причина в следобеда да се изявите активно на работната арена. Радвате се на стабилност и на вас може да се разчита. Очаквайте едно важно предложение в служебен аспект.Ето кое е слабото място на всеки един от нас според зодията му! Астролозите са категоричниВсеки от нас си има слаби и силни страни. Определено всички психолози съветват да се фокусираме върх…Dec 16 2018vsyakajena.com

РАК
Резултати
Четвъртък не е от най-активните дни за тази седмица при вас, но ще ви задоволи с добри резултати и благоприятно стечение на обстоятелствата. В сутрешните часове завършете ангажименти и разговори, които сте отворили в края на миналата седмица. В следобедните часове обърнете повече внимание на семейството.
ЛЪВ
Позитивни сте
Позитивни сте и очакванията ви са да ви се случи нещо хубаво през този ден. Не забравяйте в сутрешните часове да довършите някои изостанали служебни дела, за да се подготвите за новите инициативи в следобеда. Привличате хората с начина си на мислене, защото днес наистина сте в пъти по-позитивни от друг ден.
ДЕВА
Анализ и крачка напред
Време е да се обърнете назад и да преодолеете трудностите, които сами си създадохте в последните няколко дни. В желанието си да постигнете много, да угодите на всекиго и най-вече на себе си, вие потъпкахте граници и бяхте в противоречие на свои принципи. Сега можете да си дадете сметка за всичко това и да продължите напред.

ВЕЗНИ
Уреждате сметки
Днес обръщате внимание на стабилността преди всичко. Искате да стабилизирате положението си, да направите сметка на финансите си и да уредите някои парични взаимоотношения с хората, които са ви длъжници. Времето до обяд е прекрасно за подобни начинания. В следобеда ви чака добра новина. Не я подминавайте.
СКОРПИОН
Търсете съвет
Проблемите при вас са по-скоро емоционални и затова на този етап трудно бихте ги разрешили без чужда помощ. В момента не сте в състояние да правите коректни избори сами. Обърнете се за съвет към най-близкия човек – половинката. Осъзнайте как изглеждате отстрани. В работата се оставете на течението. Така е най-добре.
СТРЕЛЕЦ
Владейте се
Очаква ви натоварен ден. Налага се да уредите някои материални въпроси, както и въпроси, касаещи заплатата ви за новата година. В следобедните часове пускате емоцията на свобода. Това може да ви коства доста разправии и неприятни сблъсъци с приятели и роднини. Владейте се, за да не стигнете далече.Коледа наближава! Ето и кой е най-желаният подарък за този празник, според зодиятаС бързото наближаване на Коледа, всеки от нас започва полека-лека да обмисля и какви подаръци ще куп…Dec 1 2018vsyakajena.com

КОЗИРОГ
Стегнете се за работа
Въпреки осезаемото напрежение днес ще бъде хубав ден и ще ви помогне да се справите с повечето си текущи задължения на работното място. Точно с тях ще трябва да се заемете днес, ако не желаете да ви се натрупат и към края на седмицата да се нуждаете от извънредно работно време. Точно преди Бъдни вечер.
ВОДОЛЕЙ
Неразбрани сте
Денят изисква да бъдете малко по-премерени в приказките и жестовете си, защото не всички около вас ще ви разбират по правилния начин. Затова и често изпадате в различни комични или неудобни ситуации. В четвъртък не губете позитивното си мислене и доброто настроение. Гледайте напред.
РИБИ
Липсва ви спокойствие
Спокойствие е нещото, от което се нуждаете в този ден, но малцина от вас ще го получат в очакваното количество. Доста обстоятелства ви напрягат и ставате избухливи, сприхави и неконтролируеми, особено сутринта. Планувайте. Не поемайте инициативи, ако не се иска изрично от вас да бъдете активни и дейни.
Източник borbabg.com