Дневен хороскоп за 2 януари 2019-а: Финансови дела за Лъвовете, Везните са на крилете на любовта

0
237
хороскоп за 11.01.2019

В сряда започва развитието на някои нови проблеми или задълбочаването на вече възникнали такива. Това особено осезаемо ще се почувства във финансов план. Началото на годината вещае и начало на драстични решения свързани със семейството и работата, пише astro.velida.net. Ако пътувате днес, ще възникне момент на напрежение, който ще може да бъде бързо преодолян. Изненадата днес може да бъде свързана с момче или млад мъж, с необходимост от покупка на подарък и др.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще имате работа или ангажименти свързани с пари. Появата на нови хора в живота ви ще бъде специален знак. Днес вероятно ще се срещнете с приятели, съседи или познати, за да размените впечатления от преживяванията си през последните няколко дни.2019-та е годината на Земния глиган. Ето какво очаква всяка зодия в този интензивен периодНастоящата година бе годината на Земното куче, докато предстоящата 2019 година е тази на Земния глиг…Dec 28 2018vsyakajena.com

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес основните ви задачи и ангажименти ще бъдат свързани с жени. Някои от тях ще бъдат приятни, но други ще ви натоварят с техните проблеми и неприятности. Денят ще бъде емоционално нестабилен и тревожен.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще имате ден за любов и за хармонизиране на важни за вас отношения. Домът ви ще има важно значение за вас и ще ви даде стабилност и сигурност. В сряда ще обмисляте различни варианти на развитие на ваши лични или професионални планове.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, днес ще изпитате вътрешно недоволство или неудовлетворение преди всичко от себе си. Възможни са малки парични приходи или получаване на пари. Днес получената информация отблизо и далеч ще има специално значение за вас.Ето кое е слабото място на всеки един от нас според зодията му! Астролозите са категоричниВсеки от нас си има слаби и силни страни. Определено всички психолози съветват да се фокусираме върх…Dec 16 2018vsyakajena.com