Дневен хороскоп за 2 октомври 2018 година: Нов път за Стрелците, Козирозите получават изгодно предложение

0
207

ОВЕН
Днес сте особено уязвими в здравословно отношение и това може да стане източник на много неприятности. Вземете предохранителни мерки и се откажете от гладуването. То не е подходящо за вас. Нова любов ви носи много преживявания и вълнения. Вслушайте се в съвета на близък човек и всичко на мига ще застане на мястото си. Плодотворно сътрудничество с чуждестранна фирма ще ви донесе високи резултати. Благодарение на съвместния бизнес вие можете значително да се придвижите напред и да станете състоятелен човек.

ТЕЛЕЦ
В живота ви ще влязат нови хора, които ще ви дадат нови идеи и ще ви позволят да погледнете на света от неочаквана страна. Предоставя ви се уникална възможност да постигнете и най-съкровените си мечти. Всичко обаче зависи от натрупаното досега духовно и материално състояние. Контролирайте емоциите си, защото в личния бизнес ви предстои тежка борба за място под слънцето. Необходимо е да действате бързо и според обстоятелствата.Зодиите са кармично свързани с различни енергии, които определят характера ни. Ето каква е връзкатаЕдин от основните фактори, които изграждт характера ни е връзката на зодиакалния ни знак с една от т…Sep 28 2018vsyakajena.com

БЛИЗНАЦИ
Благоприятно време за планиране на предстоящи проекти. Съветите на близките и приятелите ще ви окажат незаменима помощ. Нови идеи и подход ще ви помогнат да разрешите натрупалите се проблеми. Възможно е да се наложи да си сменяте местоживеенето заради нова работа. Много от вас ще се наслаждават на комфорт и безопасност, а парите ще са достатъчно, за да удовлетворят желанията ви и да ви създадат чувство на щастие. Предстоят ви интересни срещи и забавления.

РАК
В живота ви се появяват нови хора, които ще ви помогнат с нови идеи и ще ви отворят очите за нови възможности. Опитайте се така да обърнете нещата, че от кризисната ситуация плавно да преминете в начало на ново нещо. Не давайте необмислени обещания, особено ако са свързани с пари. Скоро може да се появят неочаквани препятствия в работата ви и са възможни проблеми с партньорите. Не се заседявайте до късно с приятели и не злоупотребявайте с алкохол.

ЛЪВ
Днес е желателно да се занимавате само с това, в което сте напълно сигурни. По щастливо стечение на обстоятелствата може да успеете да извлечете изгода от сложна ситуация. Успех ви очаква в сферата на образованието, спорта и изкуството. Избягвайте да влизате в ролята на посредник. Довършете това, което сте започнали и смело може да заминете на пътешествие. Премията за добре свършената работа ще ви позволи да се забавлявате в почивните дни.

ДЕВА
Днес ще действате с ентусиазъм и ще влагате цялата си енергия във всичко. Приложете творчески подход към нещата и скоро ще намерите нова работа, ще успеете да промените начина си на живот и дори местоживеенето си. Контролирайте своите емоции. Не се безпокойте за нищо и забравете за досадните дреболии. Най-успешни ще бъдат заниманията ви с децата. Нуждаете се от почивка, затова се отпуснете и й се насладете. Вечерта тези, които са свободни може да срещнат човек, който ще им даде любовта, от която се нуждаят.

ВЕЗНИ
Подходящ ден за започване на нови проекти, за пътешествие или спорт. Нараства сексуалната ви привлекателност и това няма да остане незабелязано от другите. Покупките на скъпи вещи или предмети за дома ще са сполучливи. Не бягайте от домашните си задължения, за да не се разрази бурен скандал у дома. Вечерта може да посветите на любимото си хоби или спокойно да се изтегнете на дивана с чаша вино и хубава книга.

СКОРПИОН
Денят е благоприятен за важни покупки и придобивки. Забравете за неприятностите. Уникална възможност ще ви позволи да изпълните своя съкровена мечта. Възможно е скоро в живота ви да се появи нова и светла любов. Някои от вас може да се увлекат от нови религиозни или духовни учения. Бъдете внимателни да не попаднете в мрежите на някои секти. Избягвайте контакти с чужденци. В учението може да се появят проблеми и неуспехи.

СТРЕЛЕЦ
Нови пътища се появяват в живота ви в различни посоки. Увлечени в гонитба на далечни цели не изпускайте това, което е около вас. Не забравяйте за хората около вас. Днес имате възможност да поискате повишение или да смените работата си. Някои от вас може да решат да сменят и местоживеенето си. В личния си живот не забравяйте за верността и порядъчността. Иначе може да изпаднете в неловко положение и дълго да се оправдавате пред любимия човек.

КОЗИРОГ
Изгодно предложение от партньор, който живее в чужбина, ще ви зарадва днес. Не се страхувайте да експериментирате. Но за преместване в ново жилище или друго място, за покупка на автомобил денят не е подходящ. Отнасяйте се внимателно към новите идеи и предложения. Позволете си малко почивка от упорития труд през седмицата. Разходка сред природата или срещи с приятели ще ви разведрят и заредят с енергия.

ВОДОЛЕЙ
Активните хора днес може да очакват много промени и конфликти. Склонни сте към авантюри и риск, дори във финансовите операции. Нужно е малко да подредите живота и дейността си. Чувството за мярка нека да ви бъде основен ориентир. Животът по разписание не е толкова скучен както ви се струва. Жените може да приключат някоя любовна връзка. За съжаление не всичко зависи от вас. Не се отчайвайте скоро всичко ще се подреди.Тези 5 зодии винаги ги подценяват, а не бива. Ето кои са пренебрегваните в зодиакаДева
Девите поставят нуждите на другите хора над собствените си. Дори в състезания им е важно близки…
Sep 23 2018vsyakajena.com

РИБИ
Днес роднини и близки буквално ще ви разкъсват на части. Ако нямате неотложни и спешни задачи посветете деня на семейството си и дома. Не започвайте нищо ново, тъй като самочувствието и концентрацията на вниманието ви не са на висота. Някои от вас ще се запознаят с човек, от когото отдавна се интересуват. Искреното отношение към хората и саможертвата ще ви донесат морално удовлетворение. Пазете се обаче от прекалено самодоволство.
Източник astrovega.org