Дневен хороскоп за 2 август 2018 година: Водолеите създават нови контакти, Рибите да се въоръжат с търпение

0
265

ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV)
Днес ви предстои да се потрудите доста. Благодарение на своите усилия може да постигнете много. Ако обмисляте нови проекти смело се захващайте за реализацията им. Разполагате с достатъчно енергия и ресурси, за да постигнете добри резултати. Бъдете открити към новите идеи, които вашият партньор може да предложи. Дори на пръв поглед да не сте очаровани от тях скоро ще бъдете завладяни от ентусиазъм и ще подкрепите любимия човек. Днес може внезапно да се влюбите, но въпреки ярките преживявания това няма да продължи дълго.

ТЕЛЕЦ (Taurus, 21.IV–21.V)
Днес сте в състояние да се справите със задачи, изискващи твърда дисциплина, практичност и рационалност. Ще осъзнаете колко много сте научили и че винаги има какво ново да овладеете. Ако предпочетете да работите в уединение ще се наложи да покажете най-добрите си качества и много ще зависи от правилното планиране и разпределение на отговорностите. В личния ви живот цари известен хаос. Обмислете добре отношенията си с половинката, но не се втурвайте да решавате проблемите си веднага или да ги прекъсвате окончателно.Скорпионът е най-важният знак. Ето какво прави представителите на тази зодия незаменимиCĸopпиoнът e eднa oт нaй-вaжнитe зoдии. Toй e aнгeл, ĸoйтo тaнцyвa в мpaĸa. И вoдaч пpeз мpaĸa. Toй …Aug 1 2018vsyakajena.com

БЛИЗНАЦИ (Gemini, 22.V–21.VI)
Неизбежните задължения и рутината ви изнервят, но те ще ви помогнат да съхраните душевното си равновесие ако ви измъчват съмнения и колебания. Вечерта е подходяща за лични и официални срещи, участие във важни мероприятия. Интелектуалните и творческите занимания, търсенето на нови пътища ще ви позволи да използвате вдъхновението си, за да реализирате творческия си потенциал. Запознанства с важни хора и реклама на работата ви може да ви изкачи нагоре по стълбицата на успеха.

РАК (Cancer, 22.VI–22.VII)
Най-добре проявете активност в познатата сфера на дейност . Бързо издигане, авантюри и други подаръци от съдбата днес не може да очаквате, по-скоро разочарование. Избягвайте да изяснявате отношенията си с близките хора. Бушуващите емоции ви пречат да бъдете обективни. Опитвате се да наложите волята си на другите, но това само ще доведе до спорове и необмислени постъпки. В личния ви живот не ви очакват приятни емоции, има риск от разриви и не разбирателства.

ЛЪВ (Leo, 23.VII–23.VIII)
Неочакван успех, нова перспектива или вдъхновяващо запознанство ще поддържат прекрасното ви настроение днес. Приятни новини, свързани с чуждестранен бизнес, ще ви зарадват и могат да променят намеренията ви и да ви насочат в друга посока на развитие. Компромисите и взаимоизгодната дейност ще определят успеха ви. С търпение и вдъхновение ще постигнете много повече. Ако се опитвате грубо да налагате мнението си няма да успеете. Общуването с приятелите ви ще подобри настроението ви за дълго време.

ДЕВА (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Ще ви трябва време, за да се адаптирате в обстановката. Моментът е подходящ за контакти, премествания и обмисляне на нови идеи. Творческата креативност ще ви помогне да решите много проблеми и успешно да започнете новите проекти. В романтичните отношения не забравяйте да отстоявате собствените си виждания за връзката ви. Ако искате да отидете малко по-далеч и да разнообразите интимните си отношения все пак не забравяйте, че трябва да се отнасяте към другите така както бихте искали те да се отнасят към вас.

ВЕЗНИ (Libra, 24.IX–23.X)
Днес няма да ви бъде особено трудно да поддържате отношенията си с другите хора и да избегнете някои остри ъгли и да заобиколите подводните камъни. Не е изключено да ви се наложи да обсъждате общ бюджет, съвместен избор или материален въпрос. Лесно и дипломатично ще намерите компромис между своите желания и нуждите на другите. Може би ако днес другите ви позкрепят по-късно да поискат някакви дребни услуги от вас. Най-добре не споделяйте бъдещите си планове с тях.

СКОРПИОН (Scorpius, 24.X–22.XI)
Интересните занимания днес така ще ви погълнат, че няма да усетите как ще мине времето. Не предприемайте обаче нищо значително. Може да се наложи да проверявате финансовата страна на изгодно сътрудничество, обещаващо печалба за всички участници.Цялата си любов насочете към любимия човек и си създайте незабравими спомени. Ако желаете отделете време на активна почивка сред природата, а решаването на домашните проблеми отложете за по-подходящо време.

СТРЕЛЕЦ (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
Днес може да получите прекрасна възможност да проявите своите таланти и да осъществите свои творчески идеи. Любимо знимание или нов интересен проект ще ви ангажират изцяло и да постигнете невероятен успех. Денят е подходящ да планирате нови неща. Може да постигнете и финансов успех, но не доверявайте прекалено и не рискувайте в необмислени авантюри. Могат да възникнат проблеми и напрежение в отношенията с любимия човек по ваша вина. Не бъдете прекалено напористи и настойчиви.

КОЗИРОГ (Capricornus, 22.XII–20.I)
Проявявате склонност към бързи и рисковани решения както в професионалната сфера така и у дома. За решаване на важни въпроси обаче няма да ви попречи да проявите малко тактичност и дипломатичност. Не си струва да експериментирате и да се отклонявате от избрания път, защото вместо напред може да си движите в кръг. Трябва да запомните, че никакви обстоятелства не могат да ви накарат да останете с човек, който отдавна не ви вълнува и най-накрая да се почувствате действително свободни.

ВОДОЛЕЙ (Aquarius, 21.I–19.II)
Пред вас се откриват интересни перспективи в областта на информацията, създаване на нови контакти или творчеството. Може да намерите това, което отдавна желаете. Повишават се шансовете да попаднете в подходяща компания, на нужното място и да срещнете верните хора, с които може да осъществите мечтите си. Вероятно не трябва да търсите тези хора някъде далеч, те са сред близкото ви обкръжение. Срещите, културните мероприятия и интензивното виртуално общуване ще ви донесат интелектуално удовлетворение.Водолеите са най-ексцентричните. Ето и коя зодия е създадена, за да им бъде сродна душаМоже да сте малко шокирани, от това което ще прочетете, но това е истината. Вие сте малко обсебен зн…Jul 24 2018vsyakajena.com

РИБИ (Pisces, 20.II–20.III)
Как ще протече денят ви зависи само от вас. За да постигнете успех, ще ви трябва търпение, издръжливост и работоспособност. Може да вложите силите си в домашните дела, на които скоро не сте обръщали внимание. Ремонт или промяна в дома ще изразходват натрупаното напрежение. За да избегнете конфликтите с близките си, може да излезете на разходка или неангажираща среща. Днес едва ли може да очаквате любовно признание от любимия човек. Не го притискайте излишно, той сам трябва да реши какво точно иска от вас и от живота си.
Източник astrovega.org