Дневен хороскоп за 19 юли 2018 година: Близнаците изпълняват стари обещания, Раците осребряват трудни проекти

0
239

ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV)
Сдържайте поривите си и колкото по-голямо самообладание проявите, толкова по-добре. Агресивността и невярната преценка на ситуацията ще доведат до повече проблеми в работата ви. Пазете от измами и се опитайте по-вежливо да отстраните хората, на които нямате доверие. Бъдете особено внимателни при работа с документи и пари, не вземайте важни решения, отнасящи се до кариерата ви. Не започвайте нищо ново, довършете започнатото. Избягвайте споровете, защото няма да постигнете успех. Не е желателно да правите кардинални промени и в личния си живот.

ТЕЛЕЦ (Taurus, 21.IV–21.V)
Тежък ден, който ще бъде изпълнен с предизвикателства и опасности. Пазете от грешки и спорове, които може да ви струват скъпо. Някои от вас може ефективно да разрешат някои финансови проблеми, които не ви дават покой. Вероятно ще получите интересни делови предложения. Може да смените работата си за по-интересна и високоплатена. Благоприятен момент да се погрижите за физическото си състояние. Оздравителни процедури, физиотерапии и масажи ще окажат целебно въздействие. Пазете се от отравяния и травми.

БЛИЗНАЦИ (Gemini, 22.V–21.VI)
Днес може да намерите оригинално и интересно решение на много финансови и професионални проблеми. Ще имате възможност да изпълните стари свои обещания, което ще ви донесе голяма удовлетворение. Ще възстановите делови отношения, които ще се окажат много полезни. Каквото и да започнете да правите в това ново сътрудничество ще бъде успешно. Бъдете внимателни при работа с електроуреди, възможни са злополуки. Посветете деня на духовно развитие, а вечерта намерете време за почивка и любими занимания. Невинен флирт може да подобри емоционалното ви състояние.

РАК (Cancer, 22.VI–22.VII)
Благоприятен ден за делова и лична активност. Много от вас ще успеят да довършат дълъг и труден проект, който е изисквал усилен труд и внимание. Ако дълго сте отлагали започването на важна за вас работа сега е моментът да се заемете с нея. Работете упорито и ще постигнете желаните резултати. Към всяка дейност подхождайте творчески. Нестандартните и оригинални решения ще са най-ефективни днес. Не се бойте да проявите твърдост и настоятелност в постигането на целите си. Вечерта може да се отдадете на заслужен отдих в приятна за вас обстановка и компания.

ЛЪВ (Leo, 23.VII–23.VIII)
Поставяте си високи цели и се стараете да ги постигнете колкото е възможно по-бързо, но не винаги избирате най-ефективните методи за това. Има голяма вероятност да останете измамени или да изпаднете в неприятни ситуации на работа. Не проявявайте излишна активност, за да не се окажете затрупани с работа, с която не може да се справите. По-добре обмислете резултатите от досегашната си работа, реализация на плановете или контакти. Опитайте се вежливо и безконфликтно да отстраните хората, на които нямате доверие. Денят не е подходящ да изяснявате с шефа професионалното си развитие и напредване в кариерата.

ДЕВА (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Днес емоциите ще вземат превес над разума, което може да доведе до конфликти и понижаване на настроението. Ще сте подвластни на илюзии, фантазии и лъжливи надежди. Трудно ви е правилно да оцените ситуацията и вземате желаното за действително. Не отлагайте неприятните задължения, а се опитайте да ги свършите навреме. Проверявайте внимателно всички документи, за да не допуснете загуби заради недоглеждане. Възникващите проблеми ще ви заставят да търсите баланс между личния и професионалния живот, за да не пострада никой от тях. Бъдете толератни в отношенията си с децата и не се опитвайте да се налагате.

ВЕЗНИ (Libra, 24.IX–23.X)
Благоприятен ден за осъществяване и на най-смелите творчески планове и намерения. Не бързайте обаче с кардиналните решения. В края на деня може да бъдете изненадани от неочаквани финансови постъпления. В отношенията с любимия човек може да възникнат проблеми, които сериозно да ви наранят и да се окажете в неприятна ситуация. Постарайте се да не се изнервяте и да не се оправдавате. Възможни са срещи с неприятни хора, които допълнително ще ви напрегнат и изнервят. Постарайте се да бъдете максимално дипломатични, за да си спестите допълнителни проблеми.

СКОРПИОН (Scorpius, 24.X–22.XI)
Денят е благоприятен и въпреки че може да се натъквате на непреодолими препятствия и да положите немалки усилия, в крайна сметка ще получите дългоочаквания успех в професионалната дейност. Ще направите добро впечатление на колегите и на шефа като перспективен сътрудник. Помнете, че днес трябва да мислите не само за настоящето, но и да направите много за бъдещето си. През деня може да разрешите някои финансови въпроси, но ще ви бъде трудно да подобрите материалното си благополучие. Не давайте и не вземайте на заем пари. Вечерта посветете на романтични развлечения и активна почивка.

СТРЕЛЕЦ (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
Концентрирайте силите и възможностите си, за да подпишете изгоден договор или да убедите любимия човек да направите отношенията си по-задълбочени и сериозни. През втората половина от деня заменете практичността и деловитостта с по-неформални отношения и така ще предразположите колегите си да ви помогнат да довършите неотложните задачи. Може да получите интересна информация, която ще ви помогне да разберете любимия си човек по-добре. Вечерта може да си позволите заслужен отдих в компанията на близките си хора.

КОЗИРОГ (Capricornus, 22.XII–20.I)
Денят ще бъде напрегнат. Каквото и да става днес около вас се старайте да запазите спокойствие, за да действате правилно и продуктивно. Негативните емоции само ще усложнят решаването на възникващите проблеми и неотложни въпроси, свързани с финансови и битови проблеми. Може да се наложи да направите компромис между желанията и задълженията. Всички важни задачи решавайте до обяд. По-късно деловата ви активност значително ще спадне. След работа се насладете на приятна разходка, среща или кино, отделете повече внимание на близките си и любими хора.

ВОДОЛЕЙ (Aquarius, 21.I–19.II)
Днес имате възможност да се избавите от нежелана конкуренция, която ви тормози и в личния, и в професионалния живот. Хаос и неразбории ще ви преследват и нарушават работния ритъм. Постарайте се да организирате деня си по-добре, за да избегнете неспазването на срокове и договорки с партньорите. Вслушвайте се в съветите и мнението на другите хора, така ще си спестите грешки и неприятности. Съвместните пътувания ще ви донесат приятни емоции. Обърнете внимание на здравето си, за да избегнете проблеми, причинени от прекалено натоварване.

РИБИ (Pisces, 20.II–20.III)
Отговорно и сериозно се отнасяйте към своите задължения днес, за да избегнете недоразумения, забавяния и грешки. Така ще може да решите редица проблеми още в зародиш, особено ако приложите и нестандартен подход към ситуацията. Възможни са конфликти с роднини, свързани с недвижимости. Интуицията ще ви помогне да вземете правилно решение. Лесно ще намирате съмишленици, но после може да се окаже, че не са разбрали точно за какво става дума. Вечерта ще ви се удаде възможност да омагьосате окончателно любимия човек особено ако дадете воля на фантазиите си.
Източник astrovega.org