Дневен хороскоп за 19 септември 2018 година: Опасни запознанства за Скорпионите, Близнаците да внимават

0
250

ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV)
Денят ще бъде ползотворен и професионалните дела ще се развиват с нормални темпове. Появяват се и нови възможности да укрепите положението си. Отношенията ви с партньора се основават на взаимно доверие и общи планове за бъдещето. Не разрушавайте всичко това с необосновани подозрения, възникнали от противоречива информация. Ако се наложи изяснете всичко с любимия човек като внимателно обмисляте всяка дума, за да не го нараните. Възможни са и разочарования в личния живот.

ТЕЛЕЦ (Taurus, 21.IV–21.V)
Планирайте конкретните си задачи за деня. Ако постоянно се хвърляте от едно нещо към друго няма да свършите нищо и началникът ви няма да бъде доволен. Ако харчите повече отколкото печелите скоро ще се фалирате. Не влагайте всичко в интересен проект, за да не съжалявате за напразно изгубени средства. Не започвайте общ бизнес съвместно със стар приятел, тъй като приятелството ще попречи на бизнеса. Бъдете лоялни и отстъпчиви в отношенията си с любимия човек, в противен случай раздялата е неминуема.Телецът определено е необикновена зодия и тези 22 факта го доказват1. Te ca нaй-yпopитaтa зoдия oт вcичĸи в зoдиaĸa, пишат от webmiastoto.com.
2. Teлeцът нe oбичa дa г…
Sep 18 2018vsyakajena.com

БЛИЗНАЦИ (Gemini, 22.V–21.VI)
Прекалено сте амбициозни и напористи и затова нищо не ви спори. Спазвайте правилата, за да не попаднете под ударите на закона. Бъдете доволни и от малките победи в професионалната сфера. Следвайте предварително набелязаните цели и не отстъпвайте от избрания път. Самотните хора може да почувстват остра нужда от човек, с когото да споделят живота си в любов и разбирателство. Бъдете внимателни в контактите си с нови познати, за да не останете измамени и разочаровани.

РАК (Cancer, 22.VI–22.VII)
Днес ще се проявите като прекалено меркантилна личност и ще разочаровате близки и роднини. Спомнете си, че те нееднократно са ви помагали да се измъкнете от финансовото блато. На работното място отношенията ви с колегите може да станат напрегнати отново заради финансови и материални въпроси. Проявете мъдрост и сдържаност, за да не изострите ситуацията. Очакват ви промени към добро затова не се страхувайте и вървете смело напред.

ЛЪВ (Leo, 23.VII–23.VIII)
Необмислените решения и импулсивните постъпки ще доведат до негативни резултати. Денят е подходящ за работа с държавни учреждения или с висшестоящи органи, данъчни инспекции и юридически консултации. Проверявайте всички счетоводни документи преди да подпишете или предадете нещо. Убедете се, че партньорите ви не злоупотребяват с доверието ви. Възможни са и неразбирателства с колеги или съседи. Не е време и за любовни приключения и романтични пътувания.

ДЕВА (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Прекрасен ден, в който всичко се случва като с магическа пръчка. Изгоден контракт и нови бизнес партньорства ще открият нови перспективи пред вас. Вие сте способни да преодолеете всички препятствия по пътя към набелязаната цел и най-важното – следвайте начертаните планове, не позволявайте на трудностите да ви спрат. Не може да разчитате на чужда помощ, защото другите също имат свои проблеми за решаване. Бъдете внимателни и предпазливи на пътя. В любовта всичко е наред.

ВЕЗНИ (Libra, 24.IX–23.X)
В контактите си със съседи или колеги трябва да проявите търпение, за да не предизвикате ненужни конфликти. Въздържайте се от финансови операции, капиталовложенията или покупките ще са неудачни. Първата половина от деня посветете на довършването на започнатите задачи. Непредвиден ремонт може да ангажира вниманието ви за дълго. Някои от вас може да се окажат разочаровани от избраника си. Отнесете се с повече внимание към твърде примамливо предложение.

СКОРПИОН (Scorpius, 24.X–22.XI)
Денят е благоприятен за хора с творчески професии. Вашите способности и таланти ще получат възможност да бъдат забелязани от партньорите или шефовете ви. Успехът ще ви съпътства и в някои рисковани начинания. Отложете обаче покупките на кола или жилище за по-добро време. Въпреки нежеланието ви е добре да се заемете и с рутинните си задачи, все пак те ви хранят. Очакват ви интересни запознанства, а някои делови отношения могат да прераснат в любовни.

СТРЕЛЕЦ (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
Днес ще се вълнувате от материалното си благосъстояние. Може да се наложи да заемете лидерска позиция във финансови или делови отношения. Благодарение на професионализма ви значително ще се подобри материалното ви положение и ще може да разширите партньорските си договорености. Необмислени разходи, особено ако искате да угодите на партньора си, могат да ви провалят. Любовна среща или неразумното поведение на партньора ще ви разочарова. Много от съвместните ви планове ще увиснат във въздуха.

КОЗИРОГ (Capricornus, 22.XII–20.I)
Желателно е днес да се носите по течението, а не да плувате срещу него. На работното място се въздържайте от критични забележки по чужд адрес. Това може да предизвика бурен и продължителен конфликт, който може да ви донесе и финансови загуби. Не подписвайте важни документи. Умението да лавирате в зависимост от ситуацията днес ще ви донесе успех. Очакват ви многообещаващи срещи, интересни, но не и продължителни познанства.

ВОДОЛЕЙ (Aquarius, 21.I–19.II)
Очертава се приятна командировка заедно с любимия човек. Така ще може да съчетаете полезното с приятното, което не се случва често. Бъдете внимателни при сключването на сделки и в предприемаческа дейност. Всяка дейност, свързана с документация и анализ, няма да ви спори особено. Бъдете сдържани в изказванията си особено при общуването ви с колеги. Вашите способности и широта на възгледите ще ви помогнат да намерите своето място под слънцето и да избегнете проблемите.Хората от зодия Козирог са прекрасни приятели, защото притежават тези 5 характеристикиEтo 5 пpичини, зapaди ĸoитo Koзиpoзитe ca нaй-дoбpитe пpиятeли, ĸoитo няĸoгa cтe имaли:
1.Te щe ви д…
Sep 14 2018vsyakajena.com

РИБИ (Pisces, 20.II–20.III)
Ако днес приемете живота си такъв, какъвто е това може само да ви е от полза. Старайте да извлечете полза от уроците на съдбата. Не преживявайте прекалено силно недостига на пари. Нека това не ви разваля настроението. Ярки и наситени събития в личния ви живот ще ви помогнат да забравите за малко неприятностите. Съдбоносна среща ще ви изпълни с емоции, но едва ли ще доведе до брак и продължителни отношения. Семейните двойки може да очакват проверка на отношенията си. Неискреност и дори окончателен разрив е напълно възможен за някои уж стабилни партньорства.
Източник astrovega.org