Дневен хороскоп за 18 януари 2019-а година

0
226
хороскоп за 11.01.2019

Дневен хороскоп за 18 януари 2019-а година
Овен
Сега е най-подходящото време да оставите в миналото разногласията и охлаждането между вас и брачния ви партньор, да решите всички проблеми и да направите новия си живот приятен.
Под влиянието на планетите силно се активизират партньорските отношения, на първо място с деловите партньори и с колегите.
Днес романтичните ви отношения може да са в съвсем объркано състояние поради постоянните недоразумения.
Телец
Обаятелни, разкрепостени и дружелюбни днес успявате да очаровате и предразположите към себе си хора с всякакъв характер. Мнозина Телци може да преразгледат собствената си ценностна система и да оценят по достойнство грижата на близките си.
Изобретателният и новаторски подход ви позволява да усъвършенствате практически всяко нещо, процес или самите себе си.
Близнаци
Вероятно е, бидейки разстроени, да постъпите необмислено и дори безразсъдно, а когато ви пренебрегнат открито, да се озлобите. За постигането на максимална свобода сте готови на различни хитрости и намирате изход от всякаква ситуация.
Вероятно днес няма да можете да отстоите собственото си мнение.
Може да отстъпите на по-малко грамотен, но „по-устат“ опонент, но все пак постъпвате, както си знаете.Хороскопът на Маите е много точен: Какво очаква всяка зодия в любовта през 2019 годинаСъвсем в началото на 2019 година сме, което значи, че тепърва очакваме да видим какво точно ще ни пр…Jan 3 2019vsyakajena.com

Рак
Обичате дома и семейството си и се стараете нищо да не липсва на семейството, но можете да се проявите като взискателни и деспотични родители, да искате спазването на дисциплина и ред, наказвайки строго нарушителите на правилата.
В любовта си сте упорити и ревниви и заради любимия си човек, сте готови на всичко. Успехът в работата и учението е малко вероятен.
Лъв
Влюбените Лъвове могат да съчиняват стихове за своя предмет на страстта и да пишат трогателни писма. И в крайна сметка, кой е в състояние да устои на всичко това?
Разположението на планетите ви помага да започнете с половинката си някакво съвместно предприятие.
Посветете целия ден на активното създаване и развитие на деловите връзки. За това съществуват много възможности.
Дева
Днес жените – Деви може да разчитат на успех. Не пропускайте възможността да срещнете втората си половинка, не седете у дома си. Където и да се появите ви се радват.
Използвайте всяка възможност да бъдете сред хората. Появилите се през тези дни на месеца партньори по-нататък може да станат близки приятели и помощници в деловата ви дейност.

Везни
Пропуснатите възможности за щастие няма да се появят скоро в живота ви. Получавате удоволствие от любимата си работа и общуването с единомишлениците.
Настройте се на творческа активност и създавайте идеи. Възможно е да успеете да завържете нови познанства, които да ви помогнат в бъдеще.
Скорпион
Не сте склонни да търсите спасение в илюзиите и бързо забелязвате слабата страна на своя избраник. Днес може да вземете безгрешни решения по най-важни въпроси и да останете доволни от себе си и своите партньори.
Лесно привличате вниманието на нужните хора към себе си и своята дейност.
Стрелец
Очаква ви много интересно познанство. Не ви интересуват повърхностните и несериозни отношения. Ако се научите по-малко да говорите и повече да слушате, очаквайте заслужена награда.
По-добре е през деня да не предявявате претенции или изисквания към началството. Това може да доведе до конфликтна ситуация.
Имате късмет по паричните въпроси, ако следвате интуицията си.

Козирог
Ако избраникът ви е действително влюбен във вас, той прави всичко, което пожелаете. Редом до него се чувствате на висота. Без опасение можете да се доверите на приятели и близки и те да ви помогнат да се ориентирате в сложни психологически ситуации.
За кратко време може да изпълните голям обем от работа – помага ви вашето трудолюбие.
Водолей
Днес са възможни хармонични отношения с любимия ви човек. Подчертаното невмешателство в личния живот на близките ви може да се окаже неуместно.
Благоприятен преход за нова работа, начало на съвместни проекти. Но няма да бъде лесно реализирането на плановете. Опасявайте се от прекомерни загуби.
Риби
Поради емоционално – напрегнатия фон ви е трудно да се обясните с човека, към когото вашите чувства са изстинали. Напълно вероятно е някой от вас да се нуждае от поддръжка.
Отношенията с приятелите и роднините през този период са много приятни и доверителни.
Днес сте оригинални във възгледите си, независими в постъпките, което предизвиква критиката и понякога противодействието на хората.
Източник dunavmost.comЕто как според зодията можем да разберем дали човекът срещу нас ни харесваАстролозите определено ни изненадват постоянно с много интересни факти, свързани със зодиакалните зн…Jan 1 2019vsyakajena.com